Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (25)

Misfits: Zmetci (2009) 

Po prvním dílu jsem si dala menší maraton a zkoukla hned celou první řadu. Baví mě to. Se vším. Se sprostýma slovama, všudypřítomným sexem, partou zmetků, lidmi které změnila či ovlivnila bouře. Baví mě i neokoukané tváře hlavních hrdinů. Postupem času se mi začali líbit všichni. Se Simonem to byla láska na první pohled. Záhy to byla Kelly, pak Alisha a Curtis a nakonec i Nathan, jehož chování je mnohdy na blití (pere se ve mně vědomí, že takový zmetky nemám ráda a každý vyprsknutí smíchem, který dokáže způsobit). No... jestli je tohle vzorek dnešních mladých lidí, tak potěš koště. Nicméně... hurá na další řadu! // Druhá řada začala dobře, u třetího dílu jsem brečela smíchy (i když.. buráky?!) a říkala si, co to tady všichni na ČSFD mají, když píšou,že jde kvalita dolů. Já byla nadšená. A pak to přišlo. Ne nijak strašně, jen se ten svět pěti lidí více rozrůstá, začínají se měnit charaktery a mně to moc nevyhovuje. Ale vyrovnám se s tím! :D Jedeme dál! // Třetí řada... no, doporučuju se na ni podívat s krátkým odstupem, zvlášť když jste viseli pohledem na Nathanovi a čekali na vše co vypustí z pusy. Jeho odchod je velká škoda, ale to je holt život. Jeho náhrada Rudy není vůbec špatná, zprvu sice vypadá jako podivná Nathanova náhražka, ale zjistíte, že to tak není (prostě jen vyplňuje místo - toho srandovního z party). V čem mám ale s Rudym problém je ten, že mu vůbec nevěřím, že je to pubertální zmetek, vzhledově na to vůbec nevypadá. Simonovu postavu (ách jo) zprasili jak mohli. Alisha je tu šedivá, Curtis docela zábavný. Hvězdou na nebi je skvělá (a stále stejná) Kelly + jako bonus nový "dospělák" do party sexy Seth. Řekla bych, že seriál si drží laťku už jen podle toho, jak jsem se u něj nasmála. // Čtvrtá řada super, i když mě dost rozladilo, že tam nebude Kelly, a vlastně ani Seth. Leč co se dá dělat! Nově příchozí jsou fajn, nejvíc se mi líbí Jess, ta mi hned padla do oka. U Finna, Alexe a Abbey mám zatím rozporuplné pocity. Těším se na pátou řadu! ()

Série 1 (2009) (S01) 

Po prvním dílu jsem si dala menší maraton a zkoukla hned celou první řadu. Baví mě to. Se vším. Se sprostýma slovama, všudypřítomným sexem, partou zmetků, lidmi které změnila či ovlivnila bouře. Baví mě i neokoukané tváře hlavních hrdinů. Postupem času se mi začali líbit všichni. Se Simonem to byla láska na první pohled. Záhy to byla Kelly, pak Alisha a Curtis a nakonec i Nathan, jehož chování je mnohdy na blití (pere se ve mně vědomí, že takový zmetky nemám ráda a každý vyprsknutí smíchem, který dokáže způsobit). No... jestli je tohle vzorek dnešních mladých lidí, tak potěš koště. Nicméně... hurá na další řadu! (27.2.2012) ()

Epizoda 1 (2009) (S01E01) 

První díl rozhodně zaujme a nebojí se šlápnout na plyn. Rychle vtáhne do děje a naznačí, co se asi tak bude dít. Za mě super. A pustit si v závěsu další díl? Že váháš! ()

Epizoda 2 (2009) (S01E02) 

No jo. Staroušci. Samozřejmě jsem si pobrečela. :D Psí linka mi přišla trochu slabší, ne tak Nathanovo "prozření" vůči matce. ()

Epizoda 3 (2009) (S01E03) 

Alishin díl. Trochu slabší, ale žádná hrůza to není. ()

Epizoda 4 (2009) (S01E04) 

Curtisův díl. A my se dozvídáme co by kdyby a lítáme tam a zpět do minulosti a budoucnosti. Jako bonus se konečně dozvíme, jak to bylo s Nathanovým mlsáním. ()

Epizoda 5 (2009) (S01E05) 

Simonův díl. Musím se přiznat, že ke konci jsem se už trošku nudila. Přeci jen jsem to neviděla poprvé. Ale pamatuju si, jak to na mě poprvé působilo. Simon je prostě zajímavá postava a myslím, že málokdo si ho nezamiluje. ()

Epizoda 6 (2009) (S01E06) 

Za mě super zakončení první série. Když mám chuť si pustit Misfits, tak většinou "sáhnu" po tomto díle. A když jsem ho viděla poprvé, tak při - Save me Barry! - jsem smíchy málem spadla ze židle. ()

Série 2 (2010) (S02) 

Druhá řada začala dobře, u třetího dílu jsem brečela smíchy (i když.. buráky?!) a říkala si, co to tady všichni na ČSFD mají, když píšou,že jde kvalita dolů. Já byla nadšená. A pak to přišlo. Ne nijak strašně, jen se ten svět pěti lidí více rozrůstá, začínají se měnit charaktery a mně to moc nevyhovuje. Ale vyrovnám se s tím! :D Jedeme dál! (27.2.2012) ()

Epizoda 1 (2010) (S02E01) 

Nathan se nám vrací ve velkém stylu a jedeme dál. ()

Epizoda 2 (2010) (S02E02) 

V druhém dílu druhé série nás tvůrci opět trochu emočně zmáčknou. Nathan má bráchu, brácha má Nathana. ()

Epizoda 3 (2010) (S02E03) 

Ach, tolik lásky na jeden díl. Linka s tetováním mě fakt pobavila, ale ten její konec... ten byl fakt trapnej :-) bylo vidět, nevěděli, co si s ní počít. ()

Epizoda 4 (2010) (S02E04) 

Už to není první řada. To je prostě fakt. Od zabíjení probačních se vše hodně posunulo a taky zamotalo. Je to jiný a já se musím přiznat, že ta jednoduchost první řady mi byla po chuti víc. Ale pořád se dobře bavím. ()

Epizoda 5 (2010) (S02E05) 

Hele já vím, že to byla úplná kravina, ale stejně jsem si klasicky pobrečela. :D ()

Epizoda 6 (2010) (S02E06) 

Já se skvěle bavila. Komunitní práce nám končí, tak co teď? ()

Christmas Special (2010) (S02E07) 

Moc jsem nepochopila, kde Nathan přišel k Marnie a jeho touhu být tátou. Jinak je to zajímavá epizoda s úchylným Ježíšem, každý v tom může něco vidět, že jo. ()

Série 3 (2011) (S03) 

Třetí řada... no, doporučuju se na ni podívat s krátkým odstupem, zvlášť když jste viseli pohledem na Nathanovi a čekali na vše co vypustí z pusy. Jeho odchod je velká škoda, ale to je holt život. Jeho náhrada Rudy není vůbec špatná, zprvu sice vypadá jako podivná Nathanova náhražka, ale zjistíte, že to tak není (prostě jen vyplňuje místo - toho srandovního z party). V čem mám ale s Rudym problém je ten, že mu vůbec nevěřím, že je to pubertální zmetek, vzhledově na to vůbec nevypadá. Simonovu postavu (ách jo) zprasili jak mohli. Alisha je tu šedivá, Curtis docela zábavný. Hvězdou na nebi je skvělá (a stále stejná) Kelly + jako bonus nový "dospělák" do party sexy Seth. Řekla bych, že seriál si drží laťku už jen podle toho, jak jsem se u něj nasmála. (27.2.2012) ()

Epizoda 1 (2011) (S03E01) 

Nathan je fuč a nastává Rudyho doba. Tento díl je hlavně o seznámení s novou postavou, kdy se trochu krkolomě přidává k partě. Napoprvé si možná budete muset trochu zvykat, ale zvyknete si. ;) ()

Epizoda 2 (2011) (S03E02) 

Curtis je fakt pěkná baba. Člověk se ani nediví, že všem motá hlavy. ;) ()

Epizoda 3 (2011) (S03E03) 

Tohle Simonovo honění ega mě moc nebavilo. ()

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama