Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

LoLaa 

všechny recenze uživatele

U většinu romantických komedií očekáváme vítězství dobra nad zlem, u Bad Teacher se nemůžeme dočkat, až zvítězí zlo nad dobrem - a to na plné čáře! Popravdě jsem se chvíli dokonce rozhodovala, jestli nedát této povedené komedii 5 hvězd, ale pár nepřehlédnutelných chyb opravdu má.. Ani omylem tím však nemám namysli herecké obsazení (i když ano, Lucy nemusím), hlavně Justin i Cameron mě velmi příjemně překvapili, ani ve snu bych netušila, co v nich je! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná jednohubka, kterou bohužel neshledávám kdovíjak vtipnou. Nějaká ta scénka ušla a "sex na sucho" je hodný brzkéme vyzkoušení. Co vám budu povídat. Hodně jsem pokukoval po hodinách. Trošičku to celé zachraňuje právě hlavní hrdinka Cameron, která je sexy a na kterou se čas od času rád kouknu. Místy by se až člověk vrátil do školní lavice, kde si o podobných číčách mohl nechat jenom zdát. Minimálně já v tomhle neměl nikdy štěstí. Naopak mi vadilo, že je zdejší humor poměrně dost tlumený a slabý. Pokud někdo miluje komedie ze školního prostředí, tak vřele doporučuji sáhnout spíše sem. Tohle byl totiž vážně jen takový čajíček, kde se pořádně nebylo smát čemu. Plusové bodíky dávám za to, že se závěr netáhl v duchu obrovského morálního poučení a prozření, nýbrž se držel nastoleného trendu, že lež a nenávist zvítězí nad pravdou a láskou, nebo jak to ten náš bývalý prezident kdysi pronesl. Jednu moc pěknou hvězdu ze sebe nemám problém vytlačit. Žádný zázrak tady však rozhodně nečekejte. Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatele fimler. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE TŘEBA NA SOBĚ STÁLE PRACOVAT“...... /// ...to aby děti měli příklad. Někdo si proto vylepší kozičky a někdo zase experimentuje v kuchyni. (Žádnej strach, Ital s vařečkou tady nebude!) Zato tu jsou samí usměvaví, miloučcí, vstřícní, lidičky – vlastně učitelé (BRRR! taky vám ty ,,zdrobnělinky“ naháněj husí ,,kůžičku“?... Nebo snad učitelé?...) Občas mi to chování připadá trošku stupidní, ale pár vtípků je povedenejch a Cameron jako plytká osoba s posraným žebříčkem hodnot a její exhibice v neromantický roli celkem ujde. Další z Rom-Kom, kde je víc vtipu než romantiky, ale vodvázat bych se stejně doporučil u těhle holek. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, za co se v USA platí 9300 doláčů (napovím, že je to gigantický a záleží na rovnováze). 2.) Jsem kluk a MILUJU Justina Timberlake. 3.) Chci větší kozy a TAHLE rada mi nepomohla. 4.) Thx za titule ,,Dejdicek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Člověk by díky sračkoidním filmům, které dávají v bedničce s trubadůry https://www.youtube.com/watch?v=7aDO25bf-oU by snad jeden i na ni zanevřel a hodil ji do bazénu. No ještě že sem nevzal příklad Jacquouille, pač nevidět tenhle film, by byla docela škoda. Navíc když je tam ještě Cameron Diaz, co by sexuální symbol všech školáků, kteří poznávají svoji novu učitelku, která chce kozy, ale pořádný kozy. A je schopna udělat pro to cokoliv, takže, krade, lže, podvádí, zneužívá svého těla a i hlouposti mužů, tak by jeden čekal že ke konci filmu, dojde k sebepoznání a zpytuje svoje svědomí a bude se chovat, jak by po ní nejeden uvědomělí a svědomitý občan čekal. Tak jestli tohle čekáte, tak jste stejně tak naivní, jako ta zrzavá husička co chce oject toho ichtyla co se otírá o požární hydranty. Naštěstí ten humor je opravdu pikantní a tuze vtipný, Diaz hraje velice slušně, ostatní postavy, sou ovšem těžce cáknutý, takže je třeba s tím počítat. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

vypnite mozog a choďte na to v piatok večer do kina a myslím, že nebudete ľutovať, lebo uvidíte stále sexi ukážkovú bič cameron, podivínsky kolektív učiteľov a žiakov, ľahko retardovaného timberlakea smiešne tancujúceho a spievajúceho (s úchylnou úchylkou) a sympatického a sarkastického jasona segala. a nič viac... ale ani nič menej. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Po celou dobu filmu nosí Elizabeth (Cameron Diaz) lodičky francouzského návrháře Christiana Louboutina, které se vyznačují červenou podrážkou. (Dr Lizal)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama