Reklama

Reklama

Mladá a krásná Jane (Natalie Portman) je manželkou toho nejhoršího zloducha ve městě. Když se jednoho dne její manžel Bill (Noah Emmerich) obrátí proti vlastnímu gangu a vrátí se domů těžce postřelen, Jane ví, že je čas oprášit svou zbraň. Obrátí se na svého bývalého milence Dana Frosta (Joel Edgerton), aby jí pomohl ochránit farmu před pomstou Billova bývalého gangu. Zatímco Jane a Dan chytají padouchy do důmyslných pastí, staré city se začnou probouzet. (A-Company CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (112)

laik_60 

všechny recenze uživatele

Po dlhšom čase zase jedna "kovbojka" ktorá ma svoje grády. Dobrý herci, napätie, drámu, ba aj celkom slušné "strielačky". Akurát ten časový posun (asi len kvôli scenáru a aby mal o čom byť ten fil) keď mi nešlo do hlavy prečo ten Bishop začal tu Jane hľadať až po toľkých rokoch veď s Bilom ušla pred piatimi rokmi. :) no ale to by asi bol film o inom. Napriek tomu zdá sa, že milovníci westernov si na svoje prídu. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Natalie Portman je zpátky ve filmu, který vypadá jako western, chová se jako western, ale sure as hell není western! Romantický trojúhelník, ubohý McGregor v záporné roli, do které se vůbec nehodí, nudná flashbacková výplň, nezáživný příběh a do toho všeho patetická akce. Tohle, že natočil režisér Warriora? V porovnání s takovým Bone Tomahawkem je tohle fakt smutný přídavek do žánru, který by se měl už jen velebit, a ne mršit podobnými faily. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Na dobrý, komornejší western len s pár postavami, tu nebola podpora v podobe uspokojivej atmosféry. Preto to chcelo viac ľudí, viac konfliktov, viac problémov... A keď na záver konečne došlo aj na akciu, tak zaujímavejšie akčné momenty boli utopené v pološere alebo rovno v úplnej tme, takže sa tu nezasýtili ani oči. No skrátka v tomto smere to bolo mdlé a sterilné. Na druhú stranu to tu ale N. Portman pristalo, dobre sa na ňu v tom dobovom kostýme pozeralo. Priemer. 60/100 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

solidně obsazená (ať už herecky,nebo na režisérském postu),leč podprůměrná westernovka bez výraznějšího momentu a vlastně i bez jakéhokoliv napětí a emocí.Souhlas s tím,že i přes stopáž,která jde v reálu pod 90 minut je to v tomhle případě pořád strašně moc-Spíš by to obstálo jako jedna 40 minutová epizoda nějakého seriálu...40% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Uf. Má to čistého času asi 85 minút a aj tak je to zbytočne dlhé. A vo všetkých ohľadoch priemerné, ba občas ani to nie. Scenár nie je celkom márny, ale natočené je to fakt nezáživne a herci sa celý čas tvária, že sa tohto projektu zúčastňujú za trest. Ktovie, ako by to vyzeralo s pôvodne plánovaným Fassbenderom v hlavnej úlohe. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (13)

  • Scenár k tomuto filmu sa nachádzal na zozname zvanom "Black List 2011", zozname najlepších nerealizovaných scenárov za rok 2011. (beso74)

Související novinky

Westerny jsou zpět

Westerny jsou zpět

22.02.2015

Velkorozpočtové westernové žánrové mixy v podobě Osamělého jezdce a Kovbojů a vetřelců si nepochvalovali diváci ani kritici, ale jinak tento tradiční americký žánr rozhodně neskomírá. V různých… (více)

Kurt Russell pronásleduje kanibaly

Kurt Russell pronásleduje kanibaly

28.09.2014

Úspěch Opravdové kuráže bratrů Coenů a Nespoutaného Djanga Quentina Tarantina oživil popularitu westernů a blíží se hned několik zajímavých projektů. U Pistolnice Jane nikdo moc netuší zda se… (více)

Michael Fassbender s kolty proklatě nízko

Michael Fassbender s kolty proklatě nízko

22.09.2013

Divoký západ jej láká už nějakou dobu. Hrál třeba padoucha v propadáku Jonah Hex a měl se objevit v hlavní roli problémového a mnohokrát přeobsazeného westernu Natalie Portmanové Jane Got A Gun. K… (více)

Jude Law jako podmořský Indiana Jones?

Jude Law jako podmořský Indiana Jones?

03.05.2013

V poslední době odmítl několik rolí. Vycouval třeba z westernu Jane Got a Gun, což byl asi dobrý tah, protože film se potýká s dalšími problémy, aktuálně jej opustil i Lawův náhradník Bradley Cooper… (více)

Reklama

Reklama