Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 121)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler a Jennifer Aniston rozjíždí komedii, kde vás zkusí spíš trochu nudit než vysloveně rozesmát. Na druhou stranu, když pomineme skutečnost, že je od začátku jasné, jak to celé asi dopadne a že Adam Sandler už jiný nebude a Jennifer opět hraje Rachel z Přátel, dostaneme rodinný film, který neurazí a dá se vydržet i přes některé nešvary. Sandler jako starý proutník, se náhle nečekaně zamiluje do krásné dívky (doposud nepříliš známá Brooklyn Decker), ale jak to tak bývá, jedna lež se lepí na druhou a Sandler se do toho tak zamotá, že musí přizvat svou asistentku Jennifer Aniston, která má za úkol předstírat jeho manželku. Komplikace na sebe nedají dlouho čekat a vše tak nějak slušně a lehce vesele míří k jasnému konci. Velký prostor v tomto filmu mají dvě děti, které jsou chvílemi vtipnější, než jejich dospělí kolegové. Film má i jednu svou TOP scénu a to scénu, kdy Nick Swardson A.K.A. bratranec Eddie A.K.A. Dolph Lungren zachraňuje život ovci, kdesi v havajském vnitrozemí. Scéna je jak vytržená z jiného filmu, ale je nejvtipnější. Film navíc docela oživila Nicole Kidman, která s uvěřitelnou lehkostí ukázala, že umí zahrát i nebetyčnou pindu. Vysloveně komedie roku 2011 to asi nebude, ale jako příjemné osvěžení v horkém letním dni funguje. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $103,028,109Tržby Celosvetovo $214,974,953Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,504,195 //počet predaných kusov 202,108Tržby za predaj DVD v USA $14,885,514 //počet predaných kusov 910,317║ V celku roztomilá pohodová komédia, kde sa Sandler drží v znesiteľnej uzde a nepreháňa to nejakými vysokooktánovými pitomosťami. Ale otázkou ostáva na čom dokážu tvorcovia utratiť pri komédii rozpočet $80miliónov????? /60%/ ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Idiot plot _________In literary criticism, idiot plot refers to "a plot which is kept in motion solely by virtue of the fact that everybody involved is an idiot,"[1] otherwise "they'd immediately figure out everything and the movie would be over."[2] It is a narrative where its conflict comes from characters not recognizing, or not being told, key information that would resolve the conflict, often because of plot contrivance. The only thing that prevents the conflict's resolution is the character's constant avoidance or obliviousness of it throughout the plot, even if it was already obvious to the viewer, so the characters are all "idiots" in that they are too obtuse to simply resolve the conflict immediately. Reviewing Prime in 2005 critic Roger Ebert said "I can forgive and even embrace an Idiot Plot in its proper place (consider Astaire and Rogers in Top Hat). But when the characters have depth and their decisions have consequences, I grow restless when their misunderstandings could be ended by words that the screenplay refuses to allow them to utter."[3] Alternate formulations describe only the protagonist as being an idiot. [4] Just Go with it_________herci sú fajn, preto 2* ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO BY SE STALO, KDYBYCHOM NEBYLI NA FALEŠNÉ DOVOLENÉ ???“..... /// Adam Sandler, to už je prostě taková obchodní značka. Můžete na ni plivat, nadávat, ale stejně se něj (alespoň jedním okem) mrknete. Celej ten nápad je ohranej a film je jednoduchá kravina. Smích? Nejsme přece vadní, to necháme jinejm – hlavně že jsme byli na Havaji a pobavilo nás několik zvrácených a debilních vtipů. O tom prostě Sandlerovky jsou. Hodně mě překvapila roztomile ,,odvázaná“ Jennifer Aniston, kterou bych klidně vzal na Havaj (i s dětmi). Třeba jednou…kdo ví….natočí něco pořádnýho! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem (dokonalej) plastickej chirurg a rád se kochám prací (nedokonalejch) kolegů. 2.) Co lidi dělaj doma s ovcemi? – tak daleko moje fantasie nesahá! 3.) Chci vidět tančit holky Hula hula (neboj, kluci tančí taky…). 4.) Miluju filmy s Andy Roddickem. 5.) Na Adama chodíme pravidelně! /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Jsou to silný dvě *, ale na tři to podle mě, nebo aspoň pro mě, nemá. Na to je to málo originální (ale co taky čekat), především ale málo vtipný, spíš je to na takový uchechtávání a jedno menší zasmání. Sandler je tu celkem sympatickej a Jennifer Aniston úžasná, zbytek za moc nestojí, snad až na Nicole Kidman, která mě svou účastí na tomhle dost překvapila. A ačkoliv tu není moc nechutnej vtipů apod., což je u mě jedině k dobru, jsou tam dlouhý nudný části, který člověk musí přetrpět, aby se dostal ke konci, kterej se dá uhodnout už jen z pohledu na plakát. Ale to stejně není film pro mě a dobrovolně bych se ani nedívala. Ovšem kdo má rád Sandlerovskej styl, neměl by bejt moc zklamanej. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • V čase 1:22:20 má Jennifer Aniston (Katherine) vlasy úplně za uchem, ale v dalším záběru je má mírně před uchem a v dalším zase úplně za uchem. (asdfasdf)
  • Ve scéně, kdy Eddie (Nick Swardson) spí ve vaně a padá mu ruka do záchodu, je záchodové prkénko nahoře. Později, když jde Michael (Griffin Gluck) na toaletu, je prkénko dole. (Pavlínka9)
  • Když jdou Danny (Adam Sandler) s ostatními přes most, rodina jim řekne, že most je určen pouze pro jednu osobu. Dvě děti z této rodiny jsou ve skutečnosti děti Adama Sandlera a „manželka“ je jeho švagrová. (veronikajel)

Reklama

Reklama