Reklama

Reklama

Čtyři lvi

  • Velká Británie Four Lions (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Agilní Omar (Riz Ahmed) a trochu pomalejší Waj (Kavan Novak) jedou na výcvik do teroristického tréninkového tábora do Pákistánu, ale po čase jsou odtud vyhozeni pro neschopnost. Dalšími členy teroristické buňky jsou bílý muslim Barry (Nigel Lindsay) a magor Faisal (Adeel Akhtar), který umí sestrojit bombu a rozhodne se vytrénovat vrány, aby se staly nosiči bomb. Pátým členem je Hassan (Arsher Ali), ale ten dlouho nevydrží – při tréninku sám sebe usmrtí. Film končí scénou, kdy se samozvaní teroristé pokusí v převlecích spáchat sebevraždu při londýnském maratónu, ale vše samozřejmě dopadne jinak. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

Tak až dneska koukám, že v tom maj prsty ti samí lidé, co stvořili geniální Jam, herdek, už tahám!

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

 

Mistickzz: zabere to pár minut a máš to bez doprošování. Pro příště.

Mistickzz

Mistickzz (hodnocení, recenze)

potreboval by som titulky na BDRip..všetky titukly čo sú na nete mi nepasujú

Digittal

Digittal (hodnocení, recenze)

Je pravda že som sa pár krát zasmial a to z chuti, ale trochu som sa nudil. Ale vtipy originalné , hlavne s tym krútením hlavy. :)

senky15

senky15 (hodnocení, recenze)

Nemôžem z toho filmu :) smiechu na umretie. Asi si to pustím znova ;)

Medvid

Medvid (hodnocení, recenze)

Film dobrý a vtipný, ale furt mi tam vadila ta pachuť toho terorismu a těžko si oblíbím postavu, která chce zabít nevinné lidi. Ale hlášky super.

viap

viap (hodnocení, recenze)

Dadel: máš pravdu film je vynikajúca satira, s veľmi inteligentným humorom :) Určite je to film , ktoreho si pozriem ešte raz :)

st.verka

st.verka (hodnocení, recenze)

Já vím, já to vidím. Proto ten film neodsuzuji. Jen jsem napsala, jak jsem to vnímala. A o tom to je. Zřejmě v tom budu sama. Asi se nikdo nepřidá.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Právě že ten námět je největší devizou, bez něj by to byla tuctová komedie. Podívej, podle hodnocení se asi většina bavila, ať se ti to líbí nebo ne.

st.verka

st.verka (hodnocení, recenze)

Neříkám že byl, jen mi tak připadal. Nějak mě nedokáže pobavit, když se mám dívat, jak se z lidí dělají hlupáci. Ne že bych se jich zastávala. Od dobré komedie chci ještě něco víc. Já jsem se zkrátka nebavila. Možná ten námět nebyl, vzhledem k tomu, že se to ve světe děje, šťastně zvolený.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Nerozumím. Jak může taková skvělá a vtipná satira být zároveň tragický film?! :-OOOOOOO

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Nekoukat na to s titulkama od "ijachek", jsou naprosto tragické

OSiRiSsk

OSiRiSsk (hodnocení, recenze)

Tak toto bola jednoznačne najlepšia komédia akú som za posledné roky videl, preto som trochu sklamaný jej nízkym hodnotením, malo to všetko, malo to britský, malo to čierny, malo to proste HUMOR..a ku všetkému ten námet... robiť si srandu z terorizmu ? čo môže byť viacej kontroverznejšie a vtipnejšie ? no podľa mňa nič.. odporúčam všetkým :-)

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Four.Lions.LIMITED.DVDRip.XviD-SAPHiRE To jsou CZ titulky Zrovna na to koukam s těmahle titulkama a šlapou dobře :)

viap

viap (hodnocení, recenze)

Prosím vás poradiť či existujú titulky k filmu / sk alebo cz / a kde ich môžem nájsť .Nie som až taká zdatná v angličtine a bojím sa , že nepochopím všetko . Ďakujem za každú odpoveď

Související novinky

Annaud našel černé zlato

Annaud našel černé zlato

20.12.2010

V 80. letech platil Jean-Jacques Annaud za jednoho z nejlepších evropských tvůrců (ne-li nejlepšího). Pak jeho kariéra nabrala charakter sinusoidy. Po bizarnosti Jeho veličenstvo Minor je nejvyšší… (více)

Reklama

Reklama