Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 1
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (1 007)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

V komentářích pár lokálních kreténů jsem se dočetl, proč že se v takové sračce obějuve tolik "skvělých" herců.Odpověď je snadná, kdyby vás neustále buzerovali agenti, producenti, velké produkce a novináři, taky byste si prostě chtěli totálně vodmrdnout a natočit s přáteli ze svatýho lesa totální píčovinu pro vypnutí, za to bych se na ty herce vůbec nezlobil, možná naopak.Na co se ovšem jako divák zlobit musím je to, že drtivá většina skečů je zoufale nevtipná, brutálně nechutná a trapná a humor se vypařil někam do kokainovýho oblaku nad jejich sploečnou párty před začátkem natáčení.Na jednu stránku lze obdivovat, jak lze spojit všechny ty známené tváře do jednoho filmu, který je rozdělený do několika skečů a reklam, na druhou stránku je neskutečně troufalé nepoužít k tomu byť jen trochu pořádného humoru a ty skeče trochu dotáhnout do konce.I přesto se našli místa, u kterých sem se doslova pochcal smíchem, jenže je jich míň než-li těch, které prozívete, problijete nebo přejedete rychlo posuvem. Hlavní dějová linka: * , 1.povídka (koule na xichtě) : odpad! , 2. povídka (domácí vyučování) : ** , 3.povídka (sraní): * , 4. povídka ( obchoďák) **** , 5. povídka (reklama na kundí ipod) ***, 6. povídka (Robin) odpad!!!! , 7. povídka (zasedací rada) : **** , 8. povídka (menzes) * , 9.povídka: (leprechaun) ***** (darda! :D ) , 10.povídka (rande na slepo) * , 11. povídka (basket) odpad! 12. povídka. (divná kočka) ** + reklama na děti ve strojích: 4*. celková: 40% a určitě zklamání, ale např. povídka z marketu a s trpaslíkem neskutečný dardy.Škoda že se to nepovedlo celé. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Plejáda komediálních povídek, jejichž pojítkem je fekální a přisprostlý humor, historka s poselstvím, že internet zničí lidstvo, a hotovej hereckej guláš. Některé povídky stojí za hovno úplně (parodie na Garfielda, basketballový zápas, komiksová seznamka), jiné o hovně jenom doslova jsou (Anna Farris by mohla vyprávět), některé po chvíli už jen otravují (krční koule, rande za kasou), povídka Vadí nevadí je svým způsobem každopádně hodně vtipná i kouzelná a Domácí výchova Naomi Wattsové by zasloužila jako námět vlastní celovečerák jakéhokoliv žánru. A ať už jsou jednotlivé povídky jakékoliv, ani jedna není tak dlouhá, aby neutekla celkem slušným tempem. Reklama na elektroniku nemá chybu (a to v ní žádnej fór nevidím, taky mám všechny svoje děťátka zapojený do sítě). A má to tu tolik odpadů, že tomu tu třetí přece jenom přiklepnu, protože zas takovej průser to fakt nebyl, kdo má rád Něco na té Mary je a podobně jetý kousky, měl by to v klídku zkousnout. A traileru vládnou My chemical romance, ty tři si to fakt zaslouží :D 50% ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

víťaž v kategórii najstupídnejší film roka. atlas filmového nevkusu. pevne dúfam, že to bude rekordman na tohtoročných zlatých malinách. za pozornosť stojí plasticky len hugh jackman s guľami pod bradou, inak nič... maximálne tak ešte gerar butler ako brati leprikoni, niektoré momenty superhrdinského speed datingu, niektoré momenty rande halle berry (cicka v guakamole) a menštruujúca moretzová... zvyšok nudný, podpriemerný, neoriginálny a miestami (deti v automatoch, reklama na tampóny) tristne plagiátorský! ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že toto nemôže mať dobré hodnotenie a väčšinu ľudí to musí znechutiť. Ono to vlastne je nechutný film plný absurdného humoru za hranicou dobrého vkusu - ale odkedy si Hugh Jackman zložil šál z krku, nemohla som sa prestať smiať a pritom v šoku otvárať ústa... "toto ne!" ako sa u nás slangovo hovorí a človek sa pritom dusí smiechom. Niektoré epizódky boli slabšie ako iné, ale mňa to na tie 3* pobavilo. V humore znesiem celkom dosť a Movie 43 potvrdil, že ešte stále mám výdrž ;-) ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Mládeži nepřístupno a dospělí, kteří mají rozum, by ho měli poslechnout a do téhle žumpy nevstupovat taky. Překvapila mě účast filmových hvězd – to jim vážně jde tolik o popularitu, že vezmou štěk v každé srač…. pitomosti? Dala jsem jen tři povídky a pak vypla. Nemám zájem sledovat nechutnosti okořeněné trapností bez sebemenšího náznaku humoru. SHRNUTÍ: Namáčení koulí v omáčce je zločin na divákovi i na dobrém zažívání. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 6 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Celosvětová premiéra proběhla 1. ledna 2013 v Rusku. (Varan)

Reklama

Reklama