Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 3
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 3

Recenze (1 007)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Spíš série skečů než celovečerák (ta lepící linie s hledáním filmu 43 je nejslabší část)... Nicméně některé skeče jsou naprosto boží...chlap s koulema na krku, mučení irskýho trpaslíka, aby prozradil, kde má zlato, "poop on me", a rande naslepo ("zamíchej salsu kozama")... iPad tvarovaný jako žena se špatně umístěným větrákem. Go, Farelly, go. Asi jsem vymatlané primitivní fekální hovado, ale mně se to prostě líbilo. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak neskutecna uchylarna, ze si nevzpominam na vic uchylnou komedii z posledni doby. Ne ze by to bylo tak treskute vtipny, to rozhodne ne, ale napad na hledani tajnyho filmu prolozenej jednotlivejma scenkama je fakt skvelej, takze to celkove drzi pohromade, ale je tu zaroven prostor pro spoustu spolu nesouvisejicich veci a diky tomu se sem narvalo vic hvezd, nez ktery uvidite v oskarovym filmu. Tvurci se s tim fakt neserou a nic neni tabu, takze vam misty opravdu nezbude nez cumet s otevrenou pusou. Ne vzdy se to samozrejme povede, nektery scenky jsou zbytecne natahovany a sem tam to tak nejak vyzni do prazdna, ale ja se skvele bavil. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Nebyl to jeden ucelený film, který jsem očekával, ale bylo tu hned několik různých příběhů a díky tomu se tu mohlo objevit tolik velkých hvězd a i hodně mých nej. Některé části byly fakt parádní. Dost mě pobavily. Samozřejmě že tu byly i slabší chvíle, ale zasmál jsem se několikrát, takže to nebylo tak špatný. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby šlo dát filmu přes hubu, tady bych neváhal ani chvilku. Dzeyno: nepleť si smysl pro humor s úchylkou pro absurditu a lacinost snoubenou s fekal-animal-pornem. Nejzbytečnější investice do filmu v mým životě. P.S: Nejsem znechucenej ani uraženej; zas takový grády to nemělo. Jenom nerozumím tomu, proč absurdita kino-průmyslu nekončí zhovadilostma typu HIT? Všichni už přece dávno věděj, že vám jde o prachy... ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná bizarnost. Tak přesně nějak takto by se dal ve dvou slovech popsat snímek Movie 43, který je složen z několika šílených povídek rámovaných reklamami jdoucími až na dřeň. Kromě tohoto aspektu rovněž zaujme i velmi bohaté obsazení hereckými hvězdami, které tu se sebe zkrátka a dobře dělají úplné dementy. Občas to vyjde (Chris Pratt) a občas bohužel ne (Emma Stone), nicméně jako ucelený a neuvěřitelně ujetý povídkový "WTF" koktejl na ospalé odpoledne funguje Movie 43 překvapivě obstojně. PS: Největším tahounem celého snímku je Hugh Jackman s koulemi na bradě! No fakt! „They're not trying to take over your world, they're just trying to find a little place in your hearts. Remember, machines: they're full of kids.“ ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Celosvětová premiéra proběhla 1. ledna 2013 v Rusku. (Varan)
  • Všechny počítače, které se ve filmu objevují, jsou značky Apple. (URBAN)

Reklama

Reklama