Reklama

Reklama

Mitch a Dave jsou nerozluční přátelé. Jak ale léta ubíhala, jejich světy se od sebe čím dál více vzdalovaly. Dave je přepracovaný právník, manžel a otec tří dětí, Mitch je druhořadý herec, který mění ženy častěji než ponožky. Jednoho dne se spolu sejdou, popijí alkohol a u fontány si oba v tentýž okamžik přejí ocitnout se v kůži toho druhého. Následující den ráno se probudí a zjistí, že jejich přání byla vyslyšena. Nejraději by se zase hned přeměnili zpátky, ale kouzelná fontána byla mezitím odstraněna. Kam byla převezena, není možné kvůli byrokracii hned zjistit, a tak oběma mužům nezbývá než začít žít život toho druhého. Mitch musí zastoupit Davea v případu fúze firmy, na jejímž výsledku záleží, zda mu bude přiznáno partnerství. Dave má v Mitchově podobě natáčet porno. Ani jednomu se ale nový způsob života nelíbí. Podaří se oběma mužům nezničit si navzájem vlastní existenci dřív, než naleznou způsob, jak vše vrátit do původních kolejí? (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (429)

italka63 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo děsného začátku, rádobyvtipně tlačícího na pilu, kdy mrňata pacifikují všemi možnými i nemožnými způsoby svého probraného taťku ve tři ráno, šla bych určitě s hodnocením výš. Dva přátelé od mládí, jeden ambiciózní právník v krásné vile s rodinou, druhý takový lehkožil, co mu vůbec nic není svaté a oba se jeden večer dostanou do krize, kdy v parku, při močení do kašny, si přejí být ten druhý.-Staniž se-řekl si Nevyšší -pravděpodobně:-) po probuzení doma -bum, skutečně. A roztáčí se život někoho v jiné kůži. Vcelku dobře jsem se bavila a jinak-Ryan Reynolds je vážně cukrouš, no....:-) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nejde o příběh s originální zápletkou. Takových filmů je natočeno více a dokonce i v našich končinách jeden takový máme. Ale pokud se budu chtít bavit na tohle téma, tak si raději pustím Mezi námi děvčaty. To mi přišlo daleko vtipnější. Nebyla tam dětská hovínka a podobné záležitosti. Stopáž by šla určitě o něco zkrátit. ()

Reklama

Hunt 

všechny recenze uživatele

Nejde o originální námět, avsak ruku na srdce- mám dojem, že většina námětů je jiz větší části již natočena. O co to tedy jde je hlavně zpracování a zde se to podařilo. Hodnocení 65% (25.1.2020) v pripade této komedie považuji za velmi nízké, neboť narozdíl od desítek podobných snímku má styl, nenudí, je zde nemálo povedených vtipů a výborné obsazení /tedy hlavně Bateman/. Fekální humor mě v této komedii (narozdíl od mnoho jiných)neurážel a naopak mi přišel v pohodě. Po delší době jsem se u nenáročné komedie bavil a přes mírné připomínky ji považuji za velmi povedenou. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Vcelku pozerateľná záležitosť, ktorá aj napriek dementnému námetu ponúka veľa vtipných momentov a množstvo situácií, na ktorých sa dá kvalitne pobaviť. Nápad výmeny osobností je pomerne tuctová stávka na istotu, a práve to podkopáva kvality a ambície filmu. Nepomáha ani typizovaná šablóna romantickej mainstreamovej koméfie, ktorej sa Dobkin držal zubami-nechtami. Herci sa ale vo svojich rolách doslova našli, poteší spŕška nekorektných narážiek, dirty humoru a odvážnejších záberov pre dospelých. To všetko v pomerne dobrom tempe, takže som sa nakoniec celkom slušne bavil. 70%. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Přišel jsem tě pozvat na snídani !!" - "Nemůžu !! Za chvíli čekám důležitý konferenční hovor.." - "Nemáš práci !!" - "Ty zas nemáš vlasy.." ;) Oukej, sem tam frk, tedy výborný dialog, slušné obsazení, v důsledku ovšem nesmírně hloupý biják, co svou hloupost nešikovně schovává za obscénosti, fekální humor a vulgarity, jako by doufal v cílovku v podobě autobusu retardů.. Když už tvůrci na čele s Dobkinem, jehož filmografie působí jako horská dráha, diváka nutí ve stokrát lépe už dříve natočeném příběhu neustále myslet na to, že ten druhý je vlastně ten první a ten první zas ten druhý, neměl by být tak povrchní a suverénně neupřímný a zbabělý.. Jakkoli zvládne rozesmát.. Jednomu je jen nesmírně líto ani ne tak promarněného času, jako spíš Alana Arkina.. Ne, že nemá vlasy, ale naopak má syna, co si rochní v póze naprostýho kreténa..;) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Většina nahoty ve filmu není skutečná. Olivia Wilde i Leslie Mann byly v pikantních scénách "svlečeny" pouze pomocí digitální animace. (oje)

Reklama

Reklama