Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jakub Vrána, dnes už velmi bohatý muž, vypráví o své životní cestě za bohatstvím. Příběh začíná popisem dětství v rodině věčně opilého otce, které muselo skončit pobytem v dětském domově. Právě tady odstartovala Jakubova kariéra malého darebáka. A odtud po malé epizodě s prací na patologii a střetnutím s homosexuály, pro které byl osamělý bezbranný mladík snadnou kořistí, pokračoval do blázince, kde se seznámil s Petrem Nohou, se kterým po revoluci začal sázet na koně. Pomocí sázkových podvodů se jim dařilo vydělat velké peníze. Jenže jejich aktivita vadila již zavedeným podvodníkům. Jednoho dne Jakub v autě zabije svého kamaráda. Skončí ve vězení, kde podle svých slov dělá kriminálníkům sexuální maminku. Po propuštění už na něj čeká Noha, který ho posílá do Šanghaje, aby tam pohlídal jeho kšefty s falešným českým sklem. Výsledkem je jeho několikaletý pobyt v Číně, vztah s exkluzivní čínskou prostitutkou Sharon a následný útěk, když se o jejich podnikání začne zajímat čínská tajná služba. Jakub musí znovu začít od nuly. Chudý jako na začátku se setkává s mladíkem, který ho přivede na myšlenku registrace internetových domén. Díky tomuto nápadu skutečně zbohatne a už ví, že každý se dá koupit. Má už skoro všechno, a tak zatouží po rodině, kterou si vytvoří způsobem sobě vlastním... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Viero

Viero (hodnocení, recenze)

S panem Kubíkem, o kterém je tento film, jsem se řízením osudu setkal osobně. A musím říci, že se choval jako naprostý *****.

M-Flyer

M-Flyer (hodnocení, recenze)

Tři hvězdičky zasloužené, ale......toto byl námět když ne na full five, tak na čtyři určitě. Dle mého nevyužitý potenciál. Abych byl konkrétní, tak postava Písaříka mohla být rozpracovanější detailněji. No a pak jakýsi useknutý konec, takže tak.

gab0

gab0 (hodnocení, recenze)

Film, ktory vo mne prilis pozitiv nezanechal..dlha cast filmu na mna posobila ako zly trailer. Chapem, ze to bol asi zamer, ale podla mna tvorcom prilis nevysiel

Uživatel gab0 smazal svůj příspěvek.

Stegman

Stegman (hodnocení, recenze)

HarveyDent: Pochopil jsem to tak, že ta harmonika symbolizovala jeho starou, ne( tak )zkaženou duši, kterou sám (svým novým způsobem života) odstřelil.

jopal

jopal (hodnocení, recenze)

No vidite a mna si tento film uplne ziskal. Myslim, ze my tu na Sk mozeme len tisko cumiet a zavidiet Vam takychto hercov a reziserov. A mne sa velmi pacil ako hlas Bodara, tak jeho "unaveny a znudeny" dialekt ..., no proste cely film bol orginalny a pre mna absolutnym prijemnym prekvapenim. Ale ako sa hovori, kolko ludi, tolko chuti...

HarveyDent

HarveyDent (hodnocení, recenze)

Ahoj lidi, nevíte proč na konci když střelil do tý harmoniky, tak z ní začala téct krev ? Nevíte co to znamenalo? Dík

Ludja

Ludja (hodnocení, recenze)

Nic moc. Velmi podívanou sráží mongoloidní hlas vypravěče Budaře. Jeho hantýrku mu prostě člověk nevěří. Hlas Budaře byl prostě chbyným krokem.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

u mě 4* ...film měl hodně dobrý děj,a Budař zahrál skvěle,i vypravěče...takovej hodně zajímavej film o tom jak z malýho chudýho kluka se stal miliardář :) jak se snažil popřemýšlet a zbohatnout...

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Havel se objeví v krátkém cameu ve scéně, která je až po/během závěrečných titulek.

jirkaslava

jirkaslava (hodnocení, recenze)

Film je naprosto SUPER! Hlavně díky Budařovi a jeho úžasnejm hláškám. Akorát sem nikde ve filmu neviděl toho Havla co je v galerii na fotkách. Ony jsou nějaké dvě verze tohoto filmu? Nebo to tak ostříhali? Nevíte někdo jak je to? Díky.

maniacxl

maniacxl (hodnocení, recenze)

Až na to příšerné herecké obsazení se to docela dalo.Film měl tempo a byl dokonce i vtipný,Díky Budařovy samozřejmě,65%.

Niktorius

Niktorius (hodnocení, recenze)

Já myslím, že nízké hodnocení naopak dávají právě ti, co film pochopili v celé jeho plytkosti... :)

YackUp

YackUp (hodnocení, recenze)

Nevim kolik z vasu tu je, kdo hodnotil film kladne a nema plno radoby chytrejch kecu. Kazdopadne s kazdym kdo ohodnotil film kladne souhlasim!!! Je to svizne, vtipne, dobra muzika, dobre vybrani herci! Ti z vas co film nepochopili jsou asi pomalejsi na hlavu. Ja na tom byl vcera v kine a nevim co je na tom k nepochopeni?!?

lzap

lzap (hodnocení, recenze)

Furt si nestěžujte, že někdo něco okopíroval. Všechno už bylo jednou natočeno. Je to dobrej snímek.

FilmakRopak

FilmakRopak (hodnocení, recenze)

Prosím, zadejte si do vyhledavače mechanický pomeranč a řekněte mi který z těch asi 6 plakátů tenhle kopíruje?!. Film jsem zatím neviděl ( až bude ke stažení tak se na nej podívám xD) ale rozhodně nebude kopií ani parodií na mechnický pomeranč. To může říct jen někdo, kdo pomeranč neviděl. Film možná nebude (není) dokonalý ale nehajte si tady na filmové znalce a nekecejte všichni o špatném scénáři. Avatar má ten nejhorší scénář na světě a všichni se z něj můžou posrat. Podle toho co jsem viděl z traileru a z "filmu o filmu" to bude přijemné osvěžení stojaté české produkce. Možná to bude první filmový vlaštovka, ze kterou se ostatní tvůrci budou inspirovat. Takové filmy potřebujeme! Ať nezůstaneme u toho šíleného stylu střední generace která řeší uplné hovna a dělají z toho vědu...je mi zle ze všech kawasakiho růží a odporných komedií typu u mě dobrý. Fuj :D
 
Hoj piráťi

 (hodnocení, recenze)

Začíná to už totálně vykradeným plakátem (Mechanický pomeranč), který nejednomu zvedne mandle. Scénář naprosto mizerný, dá-li se o něm vůbec mluvit, série klipů je pospojovaná rádoby civilně hrajícím Budařem, který se zřejmě během celého natáčení marně pokoušel přijít na kloub koho vlastně hraje, stejně jako posléze divák. Možnost vcítit se do postavy nulová. Fórky pubescentní úrovně. Jestli je Řehořek nová generace filmařů, tak potěš. Jedna hvězda za Brožovou a Čtvrtníčka.

lena60

lena60 (hodnocení, recenze)

est: Toho čtvrtého lva má za podíl na scánáři k filmu Nuda v Brně.

FrnaK

FrnaK (hodnocení, recenze)

Nemuze mi nekdo prosim poradit, kdyz na scenu nastoupi ty sestry ;-) hraje k tomu super muzika..poradi mi prosim nekdo, kdo tohle hraje, tedy jaka kapela? Dekuji

 (hodnocení, recenze)

Hrůza, pochopil jsem Motto filmu, po zhlédnutí nevím o čem ten film byl a proč to Motto má. Jako kdyby půlku filmu vystříhali a pak se už nepodívali, jestli to dává smysl. Ale viděl jsem horší, ten jen 15 minut, Panská jízda. Šetřte peníze, měl jsem raději jít na Čertovu nevěstu. Ale abych nehaněl, jsou tam asi 3 dobrý hlášky, ale už na začátku

kubex

kubex (hodnocení, recenze)

Bucky Kid: proč by ho nikdo neviděl? Včera jsem na něm byl v kině

Bucky Kid

Bucky Kid (hodnocení, recenze)

To je zajímavý. Ještě nikdo film neviděl ale všichni hohodnotí. xD Stejná situace jako Havlovo Odcházení..(!)

wh1te

wh1te (hodnocení, recenze)

čurácký zkurvený reklamy dopíče už uplně před všim mrdat to tady už taky

Xspy

Xspy (hodnocení, recenze)

Tak trochu hodně mne odradily visačky na Czechmademana na klopách pokladních ve Sparu . Sebevědomé tvrzení v traileru i na oficiálních stránkách a ...... být vtíravý ,neodbytný a bez morálky sice postavilo dnešní českou honoraci a deformovalo celou společnost  , ale  mne si takhle nekoupíte .  Na nové české filmy chodím zásadně s despektem , takže případné kvality ocením spíš jinde a jindy než v květnovém kině .

vlker

vlker (hodnocení, recenze)

bufanda8: jestli to bude + nebo - si uděláme obrázek až po shlédnutí. Každopádně plakát Budaře ve stylu Clockwork Orange jsem s úžasem "wtf?" viděl ve vlaku a podnítilo mě to k tomu, že jsem si po letech Mech. pomeranč shlédl. Takže malé plus už to má:-) Akorát ty cesty vlakem budou trochu psycho, když na mě každý ráno bude civět Alex.

Chipešek

Chipešek (hodnocení, recenze)

z traileru mám rozporuplné pocity ... pokud film za něco stojí, je opravdu potřeba, aby o sobě tvrdil, že je absolutní pecka?

Tomizzi

Tomizzi (hodnocení, recenze)

wau, ja som si to všimol až teraz, keď si to sem napísala, ... aka podoba :)

bufanda8

bufanda8 (hodnocení, recenze)

Okamžitě jak jsem viděla plakát mě napadl mechanický pomeranč což asi každého druhého z vás... otázkou je jestli je to + nebo - ...

Fenk

Fenk (hodnocení, recenze)

Správně mechanickopomerančovej plakát. Chybí už jen maxi řasa do oka.

Fila1

Fila1 (hodnocení, recenze)

Zdá se mi to, nebo ze sebe Tomáš Řehořek snaží udělat Guye Ritchieho??

R.Drson

R.Drson (hodnocení, recenze)

Zdá se mi, že Tomáš Řehořek má velké ambice, ale výsledek zatím vypadal vždy tristně (Proměny, Piko). Taky nechápu neustálé angažování  Antonia Riestry, který je sice dobrý kameraman, ale zatím žádná jeho práce v českém filmu mě neohromila. Poslední dobou to totiž vypadá tak, že v Česku pomalu neexistují kameramani a  on byl jediným spasitelem, což mě vzhledem ke kdysi významné české kameramanské škole mrzí.

Reklama

Reklama