Reklama

Reklama

REC 3: Počátek

  • Španělsko [REC]³: Génesis (více)
Trailer 1

Třetí díl slavné španělské hororové série REC. Na svatbu Kolda a Clary dorazí několik jejich příbuzných a přátel, mezi nimiž je jeden, kterého pokousal pes. Ten o pár chvil později začne napadat další hosty, čímž se virus začne nekontrolovaně šířit. To změní nádhernou svatební chvíli Kolda a Clary v noční můru plnou mrtvých... (TV Horor Film)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (476)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Od [REC]³ Génesis som čakal dve veci: Za prvé, že sa mytologia filmu o nákaze, posadnutí (a bohvie o čom veštkom to je) sa viac priblíži a divákovi ukáže ako to vôbec začalo a čo všetko za tým je. Za druhé, že sa séria opäť pohne do vôd originality a tentokrát aj Plaza predvedie nejakú novinku. Zo spomínaného film sa splnila asi tak 1/10. Mytologia na bode mrazu. Pes s besnotou, pohryznutie a jeden záber na TV kde sa odohrávajú udalosti z prvého dielu? To je rana pod pás. Genesis je klasický zombie film, film o nákaze a nič viac (a dokonca nijak extra dobrý). Nadväznosť na prvé dva diely minimálna. Plazovi by som ruky odťal za to, že do filmu vsunul vtipné prvky a tým pádom zabil akúkoľvek vážnosť a atmosféra sa nemala ani kedy dostaviť. Zbytočný diel, ktorý ani nemusel vzniknuť, pretože sa vlastne nič nové nestalo. Dúfam, že [REC] Apocalypse toho ukáže viac a splní vysoké očakávania. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Plaza svým Génesis sérii nijak neprzní, naopak jí udává nový, svěží směr. Změna formátu REC jen prospěla a samotný přechod z found footage do filmové fikce je prostý a maximálně úderný. Génesis se přímo pyšní formální vyšperkovaností, svižným tempem a dynamickou akcí, funkčním černým humorem a doposud nejsympatičtějšími hrdiny, kteří z něj dělají zatím nejlepší díl tetralogie. A to fantastické finále jen podtrhuje mé nadšení. Láska je věčná! Na Balaguerův epilog se teď těším jako nikdy předtím! ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Do žánru bych ještě přiřadil komedie, protože občas mi to tak přišlo. Některé scény mi přišla až přespříliš odlehčené, že to tvůrci nemohly ani myslet vážně. Nicméně jsem se na film hodně těšil ale co následovalo bylo zklamání které ukázala už dvojka. Je tu sice krve dost a gore je pěkné, a i zombie jsou slušný svině. Ale ted přijde na řadu humorná stránka která se k filmu prostě nehodila. Navíc je to Rec(což znamená nahrávání) ale to co dělalo rec Recem se nedočkáme, handycam tu není využit jedině na začátku ale ten je bez zombíků, takže nuda. Zombí jak jsem říkal jsou strašný svině ale masky samotné nic extra. A bohužel ani postavy mě moc nebraly a dost mě nudily. tohle je spíše vyloženě pro fanoušky zombáren, nedávno jsem viděl Quarantine 2 a ta se mi líbila o něco víc. Ale i tak dám 3*, za hezké gore, a za pár dobrých scén. ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

Rec 3 ...kauzalny nexus logickych suvislosti deja sa utapa v naivite scenara a bludnych dialogoch ale pre horror XXI. storocia to podla mna nie je vobec nic nezvycajne, takze ziadne velke ocakavanie som od tohto projektu ani nemal . Je vsak zrejme , ze reziser Paco Plaza bez pomoci Jaume Balaguera nedokaze narabat s mysteriou predoslych casti a pripadne ju aj umocnit /autokraticky vedena umelecka syntax do konecnej podoby nepriniesla v jeho pripade vytuzene ovocie co sa odrazilo okrem ineho aj na imdb ratingu/ Masky , komparz , spravanie sa postav , vsetko podpriemerne odflaknute a voci kamere by som snad ani nejake extra velke vyhrady nemal. Zaverecnych 5 minut filmu je z mojho pohladu vskutku porovnatelnych s predoslymi castami ...neoplyvnilo ma to vsak ani do tej miery aby som mal z tohto filmoveho pocinu priemerne alebo vyrovnane uspokojive pocity ... davam poctive ** ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Paradoxně po jedničce a dvojce, které jsou pečlivě filmařsky provedené filmy, vypadá trojka jako amatérský spin-off, který se rozhodla natočit parta sice nadšených, ale nepříliš zručných fanoušků. Velké, velké zklamání, byla jsem natěšená na nadpřirozenou hrůzu a dostala jsem jenom červený podvazek. Tedy, kdo čeká šílený horor, dostane vlastně romantický film. Ale jak romantický. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (9)

  • Původ vypuknutí démonické epidemie je vysvětlen v grafickém románu „REC: Historias Ineditas“, který v Evropě vyšel současně s tímto filmem. (LUKICKK)
  • První a druhý díl zrežírovali Paco Plaza a Jaume Balagueró společně. Další pokračování si ale rozdělili tak, že Plaza natočil třetí díl a Balagueró čtvrtý. (karlik4801)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno