Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze (290)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi jedovatá roztomilost a podezřívavá atmosféra. Není nijak těžké si zamilovat hlavní hrdinky, protože jsou k sežrání. Příběh je napínavý a musím se přiznat, že u některých dílů ani nedýchám. Nevadí mi, že nás tvůrci stále napínají, ale nemůžu se dočkat odhalení A. Oblíbené postavy: Spencer, Toby, Hanna, Caleb ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

My dva - já a tento seriál PLL si rozumět nebudeme. Viděla jsem pár dílů přiznám se nesourodě a vůbec bez nějaké návaznosti a řekla jsem si - v čem je asi tak zakopaný pes? Proč všichni tak žerou tento seriál? Tak jsem se odhodlala pustit si v originále tento seriál a přiznám se, že po prvním díle (skoro celém) jsem došla hned k několika závěrům. Seriál se snaží být přehnaně záludný, záhadný, zajímavý, napínavý a dramatický. Ale víte co? On není! Místo toho mi do ucha prala laciná hudba, mé oko drásalo hned několik 15tiletých slečen přesně takovým způsobem jak mě štvou jiné podobně nafintěné holčiny... A herečka Holly Marie Combs, kterou mám ráda už od dob Čarodějek si jen málokdy "škrtla". Jsem typ člověka co ho baví sledovat napínavé a opravdu hezky rozehrané vztahy mezi postavami(např. seriál Ringer, který mi předčasně ukončili je toho důkazem), ale tady je takový jakoby laciný přístup bez hlubší perspektivy. Jednoduše nic pro mě. ()

Reklama

danca044 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mi doporučily kamarádky a nečekala jsem, že mě tak zaujme. Po pár shlednutých dílech jsem se nemohla dočkat dalšího pokračování a líbí se mi, že se po celou dobu u seriálu nenudím. Obsahuje všechno co mám ráda. Romantiku, dramatičnost a tajemnost. Nejvíce mě asi zaujala Ashley Benson , díky svému charisma a herecké nadanosti. Oproti tomu ale nemusím Lucy Hale, zřejmě kvůli postavě co hraje a někdy mám pocit, že není moc herecky věrohodná. ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Neočekávám od teen seriálů podobného typu (intriky, vztahy) přílišnou propracovanost a logiku. Chápu, že jde o převážně o to zabavit diváky, ne překládat propracované dramata bez černých děr ve scénáři. Vydržel jsem celou první sérii, a i když je herecký tým docela sympatický a schopný, technické zpracování dobré, ostatně i některé nápady ujdou, tak prostě ty neuvěřitelný dějový nesmysly a "zvraty" nemůžu přehlídnout a říct si "vždyť je to jen american teen drama". Prostě ne. Pokud si tvůrci chtějí hrát na nějaké velké tajemství, které se má odhalovat, měli by si ho alespoň pořádně promyslet! A ne měnit celé dějové linky co tři díly, jen aby se jim to hodilo pro nějaký další mind fucking zvrat. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých seriálových guilty pleasures. Pretty Little Liars jsou velmi návykové jednoduše z toho důvodu, že jsou napínavé a já pořád ještě nemám nejmenší tušení, kdo sakra A je. Také trable s kluky nejsou nijak otravné, vztahy jsou normální a ústřední kvarteto je sympatické. Největší problém mi dělá Emily, nejraději mám Spencer. Ráda se taky podívám, co nového mají slečny na sobě. Jistě, nejedná se o nějakou superbombu, tohle je nenáročné guilty pleasure s malým bonusem v podobě napětí a záhad a je nutné k němu tak přistupovat. s2 Sice víme, kdo je A, ale vlastně nevíme nic. 2. série udržela nastavenou laťku a jsem zvědavá na season 3.s3 Třetí série pokračuje ve vyjetých kolejích, jen se o něco více vraždí. Opět se objeví víc otázek než odpovědí a začíná to být poněkud únavné. Navíc největší zlom v sérii tvůrci v závěru vezmou zpátky (nebo ne?). Další důkaz, že Spencer je nejsilnější malá lhářka, i když spadne na dno. Tak trochu doufám, že čtvrtá série bude poslední. ()

Galerie (1 798)

Zajímavosti (46)

  • Na konci epizody Aria (Lucy Hale) vyjde z domu a má vlasy učesané a suché. Když však o chvíli později vstupuje do deště, má vlasy mokré ještě dřív, než jí je déšť smáčí. (Rose.Doesnow)

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama