foto

Steven Krueger

  • nar. 25.5.1989 (27 let)
    Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Satanic
2015 Husí kůže
2014 Mom and Dad Undergrads (TV film)
2013 Plán útěku
The Originals (TV seriál)
2012 Anger Management (TV seriál)
Madison High (TV film)
2011 Workaholics (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)

TV pořady

2011 In the Flow with Affion Crockett (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace