foto

Steven Krueger

  • nar. 25.5.1989 (27 let)
    Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Satanic
2015 Husí kůže
2014 Mom and Dad Undergrads (TV film)
2013 Plán útěku
2012 Madison High (TV film)

TV seriály

2017 The Originals (TV seriál)
Epizoda 11 (S04E11)
High Water and a Devil's Daughter (S04E07)
Bag of Cobras (S04E06)
další epizody (5)
2016 The Originals (TV seriál)
Give 'Em Hell Kid (S03E21)
Alone with Everybody (S03E16)
An Old Friend Calls (S03E15)
další epizody (5)
2015 The Originals (TV seriál)
I'll See You in Hell or New Orleans (S03E03)
City Beneath the Sea (S02E20)
When the Levee Breaks (S02E19)
další epizody (8)
2014 The Originals (TV seriál)
The Brothers That Care Forgot (S02E08)
Chasing the Devil's Tail (S02E07)
Live and Let Die (S02E04)
další epizody (10)
2013 The Originals (TV seriál)
Reigning Pain in New Orleans (S01E09)
The River in Reverse (S01E08)
Bloodletting (S01E07)
další epizody (7)
2012 Anger Management (TV seriál)
2011 Workaholics (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
To Kill a Mocking Girl (S01E03)
The Jenna Thing (S01E02)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)

TV pořady

2011 In the Flow with Affion Crockett (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace