Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze uživatele Rosaviva k tomuto seriálu (1)

Prolhané krásky (2010) 

"Two can keep a secret only if one of them is dead." Tenhle seriál jsem si držela v zásobě už pěkně dlouho, protože jsem měla pocit, že by se mi mohl líbit. Oh, omyl, nelíbí se mi. Miluju ho. Tady se najde snad všechno romantika, napětí, holčičí problémy, trochu humoru a hlavně mě po třech sériích neustále dokáže překvapovat a ani na chvíli nenudit. Pro mě je to rozhodně jeden z nejlepších seriálových objevů letošního léta, jen mě teď snad zabije, že budu muset na další díl čekat až ho odvysílají, byla jsem zvyklá na to koukat denně. Jediná věc, kterou bych tomu vytkla, a která mi ze začátku trochu vadila bylo, že jsem myslela, že to bude jako u každého seriálu jedna záhada/jedna série, začínám se občas bát toho, jestli se nakonec vůbec dozvíme kdo zabil Alison. 5* btw. naprosto geniální úvodní titulky. ()

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama