Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupince přátel se přihodí na opuštěné silnici autonehoda. Po probuzení zjistí, že jeden z nich beze stopy zmizel. Uprostřed ničeho, obklopeni pouze kukuřičnými lány se ostatní vydají skrze jeden z nich a na jeho konci dorazí k opuštěnému domu. Mladí přátelé však velmi brzy zjišťují, že se tu dějí nevysvětlitelné věci. (Bloody13)

Recenze (179)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Průměrná vyvražďovačka v kukuřici. Hlavním problémem je scénář, režie je celkem obstojná. Film má plno nesmyslných pasáží, které nedávají smysl (například úplný konec). Vyvražďovačky pro teenagery mám rád ale musí mít něco, co předešlé neměly. Tento film nepředvedl nic super originálního, příběh bych dokázal napsat sám a to je špatná známka. Jednohubka, ke které se už nevrátíte. 60% ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Husk prináša zaujímavé zistenie, že dobre skombinované klišé môže byť veľmi účinné. Niekedy stačí iba málo, keď niečo vbehne alebo vletí do cesty, pokazí sa auto a o strašidelný príbeh je postarané. Tvorcom filu sa vcelku darí vytvárať nepríjemne hustú atmosféru a svoj podiel na tom má určite aj prostredie. Nedbalé kukuričné lány, uprostred strašiak, ktorý smrdí ako mŕtvola, vo vysokej tráve kameň a na ňom odkaz na bibliu (Genesis 4:11), ktorý obsahuje spoiler! Ľakačiek je tu viac než dosť (aj samoúčelných), nájdu sa tiež brutálne scény, pričom dôraz je na ich estetickej stránke a záhada sa pekne pomaly odkrýva. Proste sympatická jednorázovka. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Atmosferická laskomina, která vás celou stopáž drží v napětí, lekačky sou slušné a režisér prostě ví jak má dělat horor, bohužel herecké výkony jsou poněkud mizerné a ten konec vás přinejlepším jen nasere, protože se dozvíte jen střípky příběhu a vše zůstane tak nějak nedoladěné a to je sakra škoda, jelikož má film celou stopáž našlápnuto dobře, hlavně se mi líbilo režisérovo vynechání otravného klíšé schématu umírání postav :) Strašáci jsou děsivý, atmosféra maximální, konec nedotažený...škoda.V každym případě lehce nadprůměrná žánrovka na jedno podívání, po které mě v hlavě když už nic jiného zůstane otázka, jestli se zase někdy ožralej v noci až půjdu z knajpy opravdu vydám do pole pro trs kukuřice :) 59%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Úvodní minuty vypadají nadmíru slibně. Ničím se nezdržujeme a v tu ránu se ocitáme uprostřed neprostupných a žánrově atraktivních kukuřičných polích. Jenže mé obavy se záhy vyplnily. Proč sakra mezi kukuřicí nepobíhal nějaký reálný maník, co prostě rád brousí sekyrku a baví se křikem mladého masa? Proč se do toho pletlo nějaké prapodivné mystično a zase nějaký ten cool retro příběh, jak tatík slovně týral synka? Proč chování postav působí dosti záhadně a nejasně? Proč sunny boy s našlápnutou sportovní kariérou a kočkou, co nelogicky (s ohledem na pánské publikum) mizí z plátna tak brzy, dělá kroky, na které by snad nikdo jiný ani nepomyslel? Naštěstí je Brett Simmons lepší režisér než scénárista, takže atmosféra je neradostná a zlověstná, i když s gradací děje je zase na štýru.. jako na houpačce je ostatně prakticky celý film!! Takže i já tak trochu jsem.. ** až *** ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

...od afterdarkerů rozhodne jeden z nejlepsich... atmosfera hauzu uprostred kukurice totiz bavi, naopak nebaví primitivni logika, ktera zde dostava na řiť jak žilina od chelsea... pro zkusenejsi horrorove fanatiky velmi chutná jednohubka a kapka v moři malych překvapení, po kterych zanedlouho neštěkne ani pes.. hodnotim skorošesti z deseti ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo 18 dní a aj keď bol snímok natočený v auguste 2009, do distribúcie sa dostal až v januári 2011. (beso74)

Reklama

Reklama