Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupince přátel se přihodí na opuštěné silnici autonehoda. Po probuzení zjistí, že jeden z nich beze stopy zmizel. Uprostřed ničeho, obklopeni pouze kukuřičnými lány se ostatní vydají skrze jeden z nich a na jeho konci dorazí k opuštěnému domu. Mladí přátelé však velmi brzy zjišťují, že se tu dějí nevysvětlitelné věci. (Bloody13)

Recenze (179)

misterz 

všechny recenze uživatele

Strašiaci už pomaly tvoria osobitný, zvláštny hororový subžáner, a pravdou je, že v rámci tohoto je tento snímok jeden z tých lepších. Dejovo jednoduché, ale pritom s dobrou pointou, so slušnou atmosférou, pár ľakačkami a s trochou napätia. Keby tu bolo trocha viac gore, pridalo sa na psychodusnote s využitím prostredia osamelého domu v kukuričnom poli a pointa by sa ešte viac obostrela temnou kliatbou, tak mohlo ísť o nadpriemerný kúsok. Takto len čistý priemer. 60/100 ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Mladí vyrazí na výlet, bouračka, velké kukuřičné pole, strašák a zchátralý dům. A horror může začít....Stačí plátěný pytel na hlavu a mně stojí hrůzou vlasy. Ne, opravdu napětí tam bylo. Naháněčka v kukuřici, oběti ve strachu, neboť netuší, odkud ta zrůda vyskočí. Navíc se jejich kamarádi na chvilku promění ve švadlenu, která si nejen ušije čepeček,ale si i z ruky udělá vidle. Film z nabídky HORRORFESTU a je stažen z kanálu SYFY. Docela jsem záviděl divákům SYFY, že po filmu měl hrát další horror z kukuřičného prostředí Hallowed Ground (2007), protože tento film se mi moc líbil. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Rozhodně horor na úrovni lehkého nadprůměru, který neurazí. Pár věcí mi, ale bohužel vadilo neskutečně. Například zapalovač výjimečně nefungoval v kritický moment a závěr. Nevím proč, ale na ohrané věci už nejsem asi moc zvědavý. Atmosféra byla sice příjemná, která se odehrávala v kukuřici a hlavně v noci (příště si rozmyslím jít v noci na kukuřici). Nějaké scény stojí za to zmínit je. Nejvíc mě ale stejně dostávaly scény v baráku a když si první strašák (myslím tím ženskou), šila masku a přibíjela si hřebíky do prstů. Z toho jsem měl nepěkný pocit. Jinak slabý scénář, jako vždy, ale naopak snesitelnější děj, i když mohl být daleko lepší. Husk tedy nepovažuji za horor, který rychle smetu ze stolu, ale jako příjemnou nadprůměrnou jednohubku.. 6/10 = 60% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Komentář bude obsahovat SPOILERY! Upřímně, až doteď jsem si myslel, že horory se dělí na slashery a duchařiny. Ale tady to je zkombinované. To by mi ani nevadilo, konec konců, nepamatuji si, že bych někdy viděl něco podobného ale… hodně násilně našroubované. Jako by režisér uprostřed filmu přišel na to, že ty scény na plátně nemůže vysvětlit a tak se do toho začal zamotávat, až přepsal pravidla hry. A my se to dozvíme až deset minut před koncem a to ještě hodně debilním způsobem (a to se raději nezmiňuju o berličkách typu "jak do toho začlenit minulost, abychom to vysvětlili divákům? To je ono, dáme tam flashback, který se zjeví jednomu z těch borců na poli, co na tom, že to nedává smysl?") Neříkám, párkrát jsem se poměrně slušně vylekal, ale jednak mě dorazilo to otočení pravidel (ze slasheru jsme přešli do duchařiny) a jednak kvůli postavám, kterým přejete smrt za jejich neuvěřitelně stupidní chování… teda, kromě té holky (a to já normálně lidem v hororech fandím, přece nejsem žádný sadista, no ne? :-)) a proto nemůžu dát víc než 40 %. Podívejte se na nějaké lepší horory typu [Rec], Devil či Mirrors a tímhle neztrácejte čas. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Příjemný, svižně odsýpající horror, kterému ke slušnému hodnocení stačí pokoj v jednom starém baráku a kus kukuřičného pole. Úvod mi dost připomínal "Texaský masakr" - autonehoda a opuštěný barák. Film se tímto směrem sice neubíral, ale i tak nebyly honičky v poli k zahození. Trocha té tajemnosti tam byla také a navíc nám vše bylo v závěru vysvětleno. Myslím si, že tento film se do zlatého fondu horroru nedostane, ale svůj účel splnil nad očekávání. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo 18 dní a aj keď bol snímok natočený v auguste 2009, do distribúcie sa dostal až v januári 2011. (beso74)

Reklama

Reklama