Reklama

Reklama

Mendez je charizmatický riaditeľ malého cirkusu. Jedného večera navštívi lunapark. Tam sa stretáva s Willom, ktorý je nešťastný a zatrpknutý. Will sa po stretnutí s Mendezom rozhodne z lunaparku utiecť a pridať sa k Cirkusu Motýľ. (TV Lux)

Recenze (120)

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Keby som bol veľký cynik, napíšem sem hádanku, že: Nemá to ruky, ani nohy a aj tak to vie vydierať, čo je to? Ale on za to nemôže, naopak, robí určite čo sa dá. No mňa tiež nikto nedonúti cítiť výčitky kvôli tomu, že som sa narodil kompletný. To už kde by sme boli, v cirkuse? A metafora s motýľom? Hmm, nie je prvá ani posledná. ()

Ká$aM.D 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně emotivní snímek, který ke konci přinutí člověka se od srdce usmát. Vím, že v životě je to leckdy horší, ale tento krátký film dává naději řadám takto postižených lidí a ukazuje jim, že člověk se nemá vzdávat a měl by mít chuť do života a ta odhodlanost by měla být o to větší, čím na ně byla příroda krutější. Filmy tohoto typu mám rád a vždy mě donutí se hluboce zamyslet. ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Obyvkle moc nevyhledávám filmy s cirkusovou tématikou, ale musím přiznat, že tohle mě vážně chytlo za srdce. Nádherná atmosféra a nádherný příběh. Něco co člověka vážně zahřeje u srdce a svým spůsobem poukáže na to, že každý má právo a i šanci na to aby byl šťastný. Jediné co k tomu stačí je věřit v to a nevzdávat se. ()

lorette 

všechny recenze uživatele

Hranicami sme si my sami... Krátky 20 minútový film toho povie omnoho viac, než mnohé dvojhodinové trháky. Príbeh o ľuďoch, ktorí možno nemali žiadnu budúcnosť, môže byť inšpiráciou pre každého, kto si myslí, že nič výnimočné nedokáže. Že život je k nemu krutý a on sám, je len obeťou... bla bla bla! Nezáleží na tom či ste malí, či máte krivé nohy, alebo či tak ako Nick Vujcic žiadne nohy ani nemáte. Pokiaľ skutočne chcete niečo dokázať, hľadajte svoje prednosti a nerýpte sa vo svojich nedostatkoch. Veď aj prekrásny motýľ sa musel najprv vyvinúť zo škaredej larvy... (odporúčam tento kraťas :)) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Krátkometrážny film videlo viac než 10 miliónov ľudí na celom svete, čo odštartovalo prípravu jeho celovečernej verzie. (MikaelSVK)
  • Filmový štáb včetně herců a komparzu čítal 150 osob. (heyda)
  • Natáčení probíhalo 12 dní. (heyda)

Reklama

Reklama