Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každou noc miliony lidí usínají s tím, že změní svůj život a že zítra udělají něco konečně jinak. Petr Kraus je jedním z toho miliónu. Cestuje za prací do Číny, kde zařizuje výrobu zboží pro své zákazníky. Získá zakázku od člověka, který mu není úplně sympatický, ale přesto se pustí s vidinou zajímavého výdělku do práce. Mezitím si na dálku před návratem domů domluví několik schůzek naslepo a věří, že možná potká někoho, kdo mu změní život. V Česku zjistí, že zkazil celou zakázku a má jen několik dní na to, aby věci uvedl do pořádku. Svých schůzek naslepo se ale nevzdává i přesto, že to jeho nejlepší kamarádka Tereza nevidí ráda. Petr vyráží na cestu napříč republikou, aby objevil nové přátele a přitom zjistil, že se neobejde bez těch, kteří jsou mu nablízku odjakživa. Na cestu, která mu možná změní život a kde si uvědomí, že před problémy nemůže utíkat věčně, protože ty si jej vždy nakonec najdou. A protože všechny důležité věci jsou v našich snech, je možné, že se splní i ten Petrův. Zejtra napořád je film o nás všech. O našich snech, o změnách v životě, které chceme udělat, ale často se jich bojíme. Film o přátelství a setkáních, která nelze čekat. Film o svobodě a touze cestovat a přitom vědět, že se máme kam vrátit. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (236)

Handle 

všechny recenze uživatele

Ano, příběh nedrží pohromadě, v podstatě je slušně stupidní a skoro se nedá brát vážně. V segmentech mi to ovšem přišla naprostá pecka, filmařsky to bylo výborné (kamera, střih, zvuk). Dokonce i pár velmi vtipných momentů, nicméně nejvíc se mi líbily ty monology. Zejtra napořád je sice silně nedotažený film, ale na debut je to pro mě obrovské překvápko, doufám, že jsem o režisérovi neslyšel naposledy. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,, Se vším co má dvě kozy nebo je z Asie jsou problémy'' --- Zprvu se to zdálo býti zajimavým. Hong Kong, celkem svižný soundrtack u nějž kladně hodnotím zejména ty instrumentální pasáže (u zpívaných to bylo horší kvůli angličtině s českým přízvukem), kterým však nebyl bohužen často dán správný rozjezd... Sympatický Batěk po kterém jde mafián Lábus.... To vše snímáno svižnou kamerou. Jenže tvůrci jakoby si nebyli jisti co točit. Zda film s poselstvím, komedii nebo thriller. Hlavní hrdina se chvilkami chová jako dement a tak jej musí neustále zachraňovat kámoš Blažek, jehož neustálá a neutuchající pozitivnost mne upřímně prudila... Bohužel pak se už tak z toho mála stal román pro ženy a děj se stal ještě přiblblejším, nepříjemně romantickým a nereálným. Závěr to zasypal totálně... My ty thrillery prostě točit neumíme a je úplně jedno, jestli štáb letí přes půl světa a točí to v nějakých exotických lokacích... Doktora od Jezera hrochů taky točil Troška až v Africe a víme jak pekelně to dopadlo... S nedotaženým scénářem se toho prostě moc dělat nedá. Dvě trička Adudas. * * ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Začátek fakt snovej, ale postupně mně začínala vadit nedohranost některých scén (omračení ), takže to působilo klipovitě což je docela škoda, protože film v sobě tu jiskru má a na divaká umí v pravý chvíli laškovně zamrkat. Epizoda s Honzou Přeučilem je výborná, rovněž prase si vychrochtalo sympatie. Pavel, Filip i Jirka Lábus působí sympaticky a pohodově. Vica je samozřejmě roztomilá kočička jako vždycky, navíc jsem měl dojem že do svýho grimasového herectví přidala jednu specialitku, tzv. koňské herectví, když se nám totiž Vicoušek zlobil, tak roztomile hýbala nosánkem, jak koníci nozdrama. Je to někde k lepším třem hvězdám, ale protože Rudolf je na začátku kariéry, přimhouřím nad tím scénářem oči, plácnu se přes kapsu a dám čtyři. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Ve finále to není tak hrozné, jak jsem si hned po projekci myslel. Ano, celé je to tak nějak naivně bezkrevné, nedotažené, hloupé, ale při ohlédnutí zpět nijak zásadně urážející. Scénář je naprostá katastrofa, obsazení v podstatě taky (Pavel Batěk je jeden z nejhorších herců na světě), ale nějaké momenty jsou fajn a čas od času se divák dokonce od srdce a upřímně zasměje (vtipu, ne hlouposti filmu). Relativně slušný debut... 50% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rozlítanej panáček na strastiplné cestě za poznáním, že to nejlepší měl vždycky přímo před očima. Možná ne moc originální kostra, ale maso, kterým je obalená, je chutné, vtipné a neokoukané. Plus je třeba zmínit našláplou muziku, která je přesně mojí krevní skupinou. Z herců zaujme Pavel Batěk, který je právě tím neokoukaným, a samozřejmě Vica Kerekes, které je kus ve všech směrech. Upřímně řečeno vůbec jsem nezaregistroval, že něco podobného vůbec vzniklo. O to příjemnější překvapení to nakonec bylo. 70% ()

Galerie (76)

Zajímavosti (8)

  • Na hudbě k filmu se podíleli i členové kapely Portless, pánové z původní sestavy Support Lesbiens. (Eruzione)
  • Ruda z Ostravy běží za hrdinou příběhu směrem od Náměstí Svobody k Hlavnímu nádraží ulicí Masarykovou, kde zahnou doprava směrem ke Staré radnici, načež v další scéně oba přeskakují zábradlí v tramvajovém kolejišti ze zcela opačného směru od Hlavního nádraží. (velkyvezir)
  • Rudolf Havlík, pro nějž se jednalo o filmovou prvotinu, a který nemá filmové vzdělaní, přiznal, že o filmové režii a řízení filmového štábu nevěděl de facto nic. (sator)

Související novinky

Duhová kulička 2015

Duhová kulička 2015

29.04.2015

Lidi dostanete do kina dvěma způsoby: buď natočíte skvělý film, nebo začnete dělat dobrý marketing. Na ZLÍN FILM FESTIVAL se už třináctým rokem valí Duhová kulička – dvoudenní konference ze světa… (více)

49. MFF KV – záblesky ze soutěžních sekcí

49. MFF KV – záblesky ze soutěžních sekcí

05.06.2014

Po tiskové konferenci zaplavily web MFF KV v intervalu pouhých pár minut dlouho očekávané programové zprávy. Hlavní festivalový program přinese sedm světových a pět mezinárodních premiér. O… (více)

Reklama

Reklama