Reklama

Reklama

Třicetiletá Annie (Kristen Wiig) má za sebou těžké období, ale život se jí nečekaně obrátí naruby ve chvíli, kdy jí nejlepší kamarádka Lillian (Maya Rudolph) pověří přípravami na její svatbu. Starostí je s tím až nad hlavu, Annie se přesto s odhodláním ujímá skupiny nedočkavých družiček (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey a Ellie Kemper) a společně se vrhají do svatebních příprav, během kterých ale nic nevychází podle plánu. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (545)

H34D 

všechny recenze uživatele

Dospělejší, jemnější a samozřejmě ženštější Superbad (resp. Superbad meets Hangover). Vtípky jsou trošku sofistikovanější, právě tak aby jakš-takš smysluplný děj zůstal v popředí a film se nezvrhnul ve sled slabě souvisejících gagů. Nová komedie Apatowovy produkce se nesoustřeďuje jen na snadno čitelný humor, ale snaží se skrze sympatickou a trhlou hlavní hrdinku vykreslit i něco o životě žen vykračujících do středního věku levou nohou. Je to příjemné, zábavné, sympatické a nikterak primitivní, takže nemusíte být ani gay ujíždějící na Sexu ve Městě, abyste si to užili :) 7/10 ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.2/10] | me: Prekvapivo zábavný film, ktorý nie je len tradične ošúchanou romantickou komédiou podľa mainstreamovej predlohy. Naopak - milo zaujme a svojský pobaví. Mam z toho celkovo dobrý pocit. Je možné že dôvodom sú aj moje nízke očakávania štýlovo opotrebovanej romantickej komédie, ... tak či onak - príjemne ma to prekvapilo, čo sa pri podobnom type filmov nestáva. [3 a pol *] ()

Reklama

Tyler 

všechny recenze uživatele

Banda praštěných, chvílemi afektovaných, sprostých, chybujících, prostě sympaticky nedokonalých bab to pořádně rozjela a bylo to absurdně vtipné, civilně lidské, přehnaně bláznivé... a ano, "Bridesmaids" se mi líbily moc! A to i když jsem se na tenhle film chtěl podívat hlavně kvůli Rose Byrne, která se oproti dojmu z plakátu nakonec ukázala být jako ta nejnesympatičtější růže ve váze (čti pořádná mrcha), což je docela paradox. Ale co, obyčejně pohodový polda Chrise O´Dowda, jediný chlap co v téhle podívané za něco stojí, vynahradí jakékoliv nedostatky (sem tam hluchá místa, kdy se oproti předešlému nářezu nic moc neděje). Netuším, jestli tenhle film udělá něco dalšího pro ženskou emancipaci, ale jsem rád, že jeden fakt stojí na prvním místě i tady - když správná holka potká správného kluka, tak by byla vážně škoda, kdyby si to pěkné a křehké, co mezi nimi je, nějak podělali (ach bože, už nikdy se na svatební šaty nebudu dívat stejně). ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem nechápala, jak se tyhle ženy ve filmu tak najednou spojily, a jako banda družiček mi splývaly, pak mi ale došlo, že každá z nich je figurkou sama o sobě, se vší jejich vtipností, která často spadá až do kategorie "mužské" vulgarity. Právě to mi přišlo na filmu zajímavé. Na jednu stranu se film točí okolo citlivého tématu ženského kamarádství a jeho křehkosti a obsahuje inteligentnější formu vtipu, na druhou stranu to vyvažují vulgarity a peprnější či hloupější scénky. Kupodivu to ale skvěle fungovalo dohromady. Hodnotila bych to jako takovou menší "raritu", která dokáže zvláštním způsobem pobavit a zaujmout obě pohlaví. ~(3,8)~ ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Bridesmaids je takový ženský Hangover. Bavila jsem se výborně, jen některé scény mi přišly přepísknuté (svatební salon) a občas mě mrzelo, že Annie nemá trochu víc důstojnosti a zbytečně se ztrapňuje. Zajímavé ovšem bylo, kam až tvůrci filmu dokázali dotáhnou lidské dno, na které se dá dosáhnout, protože vždycky když to vypadalo, že už hůř být nemůže, tak bylo. Policajt byl skvělý. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (21)

  • Když Annie (Kristen Wiig) čte pozvánku na oslavu, je na ní uvedeno, že se koná v sobotu. Při příjezdu na oslavu však sama řekne, že je pátek. (hansel97)
  • Muž, který sedí na svatbě Lillian vedle Kevina, je režisér filmu Paul Feig. (Brousitch)
  • Po snímku Super Mac (2010) se jedná již o druhý film, ve kterém jednu z hlavních postav ztvárnila Kristen Wiig a zároveň se protagonistka Maya Rudolph vdává. (Brousitch)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

O čem budou Krotitelky duchů?

O čem budou Krotitelky duchů?

01.01.2016

Když bych ohlášen reboot Krotitelů duchů s ženským obsazením, spousta fanoušků to nenesla moc dobře. Režie nového filmu se sice ujal Paul Feig, který sklízel ovace za Ženy sobě nebo loňského Špióna,… (více)

Seznamte se s Krotitelkami duchů

Seznamte se s Krotitelkami duchů

28.01.2015

Třetí díl Krotitelů duchů se chystal tak dlouho, až od něj studio Sony ustoupilo a raději zvolilo cestu rebootu. K tomu se rychle dostal Paul Feig, režisér úspěšných komedií Ženy sobě a Drsňačky, a… (více)

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama