Reklama

Reklama

Sherlock

(seriál)
Trailer 1
Krimi / Mysteriózní / Drama
Velká Británie, (2010–2017), 17 h 51 min (Minutáž: 88–90 min)

Předloha:

Arthur Conan Doyle (kniha)

Hrají:

Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Una Stubbs, Louise Brealey, Rupert Graves, Mark Gatiss, Andrew Scott, Amanda Abbington, Jonathan Aris (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(12)

Excentrický detektiv z příběhů Sira Arthura Conana Doyla hledá důkazy v ulicích moderního Londýna. (Netflix)

Recenze uživatele IvoB k tomuto seriálu (4)

Série 4 (2017) (S04) 

Sherlock letos nezačal vůbec dobře. I přes všechnu bídu se mu však daří vyváznout se ctí. Oblíbené postavy zůstávají a složitý příběh je uzavřen. Snad se tak můžeme v budoucnu těšit na návrat ke kořenům. Ostatně jak bylo v závěru řečeno: „Podstatný je ten mýtus, ty příběhy, dobrodružství.“ Tak snad zase příště. Více na Věčnýkritik.cz. ()

Šest Železných dam (2017) (S04E01) 

Sherlock se vrací s kvalitním obsazením, hláškami a ve standardně kvalitní formě, ale také s nezajímavým a zbytečně zamotaným případem, jehož závěrečné rozuzlení vychází na prázdno. Silný základ to stále má, avšak šarm a švih prvních řad jakoby se pomaličku vytrácel. Více na Věčnýkritik.cz ()

Skomírající detektiv (2017) (S04E02) 

Skomírající detektiv je krůček správným směrem. Méně zbytečností, lepší příběh, zajímavější případ a docela dobrý záporák. Bohužel ale přichází s příliš mnoho otázkami a málo uspokojivými odpověďmi. Na dějovou linii se tak stále nabalují další a další dějové kličky, které trošku rozbíjí výsledný dojem. Více na Věčnýkritik.cz ()

Poslední případ (2017) (S04E03) 

Povedený závěrečný díl, který v rychlosti zvládá tak nějak uzavřít překombinovaný příběh, posunout postavy o kapku dál, a připravit čistou půdu na další pokračování. A to není úplně málo. Jedná se dle mého o vrchol čtvrté řady. I když tedy přišel hodně pozdě. Celá recenze zde. ()

Související novinky

Andrew Scott je nový pan Ripley

Andrew Scott je nový pan Ripley

26.09.2019

Hvězda seriálů Sherlock (Moriarty) a Potvora (sexy kněz) Andrew Scott získal hlavní roli v připravované seriálové adaptaci slavné série knih o známém zloději, podvodníkovi a sériovém vrahovi Tomu… (více)

Drákula od tvůrců Sherlocka našel obsazení

Drákula od tvůrců Sherlocka našel obsazení

29.11.2018

V nové drákulovské minisérii od tvůrců seriálového Sherlocka se v hlavní roli objeví herec Claes Bang (Dívka v pavoučí síti, Most). Třídílnou sérii dělají Steven Moffat a Mark Gatiss pro BBC a… (více)

Febiofest má letos Deneuve i stan na Václaváku

Febiofest má letos Deneuve i stan na Václaváku

11.03.2018

Pětadvacátý ročník Mezinárodního filmového festivalu Praha - Febiofest letos nabízí velmi kvalitní dramaturgii a zajímavé hosty. Tím jistě nevyhledávanějším bude francouzská herečka Catherine Deneuve… (více)

Bond má prvního kandidáta na režii?

Bond má prvního kandidáta na režii?

03.05.2017

Po miliardovém Skyfallu nám bondovská série nabídla Spectre, které se dočkalo horšího přijetí a nevydělalo ani 900 milionů dolarů. Filmová logika v takových případech velí zastavit stroje a zvážit… (více)

Reklama

Reklama