Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 3

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 3

Recenze (117)

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Nebolo to dobré...uznajme si. Nebolo to ani lákavé pre deti. V kine som viac krát počul: "Mami, mne sa chce spinkať" alebo " Mami, poďme už domov". Celkovo to nebolo také lákavé. Taká menšia blbôstka pre filmových NE-gurmánov. Scenár bol písaní tak roztržite až to pôsobilo jemne strašidelným dojmom. To s tou ženskou čo tam stroskotala bola úplná blbosť...ale čo už. /40%/ ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

To je taková hovadina! Jediné, co ušlo, byly písničky. Jinak je to jen trapárna, za kterou by se snad styděl i Disney channel. Charaktery postav se mění z otravných na naprosto nevydržitelné kvůli pavoukům, dospívání a nebo prostě jen tak, aby se něco dělo. A co byla proboha zač ta Zoe!?! Scéna s mangem celkem povedená, narážka na Pána prstenů vtipná, ale ty další (Trosečník, Pokemon) už přehnaně "nenucené". Tvůrci si nejspíš vzali za cíl, vtlouct dětem do hlaviček co nejvíc "světových" jazyků (po slovenských dilinkách přichází francouzský svůdník a magor). Pro příště by neškodila lekce čínštiny...vlastně ne, upřímně doufám, že žádné další příště už nebude. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co si budeme namlouvat, Chipmunkové jsou snesitelní asi jako mravenci ve spoďárech. Nebyli vtipní poprvé, už vůbec ne podruhé, ale stejně jsme se s nimi mohli setkat i potřetí. Aby toho na mě nebylo mnoho najednou, musel jsem si sledování dvojky a trojky rozdělit do dvou různých dnů, protože najednou bych je asi nedal. Pozitivum je skutečnost, že se konečně dostáváme z prostředí nahrávacích studií a soutěží, nesoustředíme se na hudbu, ale na životy Chipmunků a Chipettek. Dave jich všech šest adoptoval a teď se s nimi vydává na dovolenou. Alvin samozřejmě musí všechno zkazit a zaručeně je z něj jeden z nejotravnějších chlupáčů, co se kdy objevili ve filmu. "Alvin a Chipmunkové 3" vracejí Dava do hry a Jason Lee má zase jednu pitomou roli do své filmografie. Asi navždy zůstane Earlem, jehož karma nikdy nebyla naplněna. Bohužel. Pozitivní na trojce jsou pak jen pouze popkulturní narážky, které jsou minimálně úsměvné. Narážky na "Pána prstenů", "Ztracené" a "Trosečníka" nejsou geniální, ale lepší než drátem do oka. A Simone je rozhodně borec. Alespoň v první chvíli. Nedivil bych se, kdybychom se dočkali čtvrtého dílu, ale stejně tak bych netruchlil, kdyby nic takového nepřišlo. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/07/runaways-rok-jedna-nedotknutelni-johnny.html ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Zpívající chipmunkové a chipettky, pustý ostrov, jedna šílená bohatstvíchtivá kráska a staří známí Dave a Ian, to je asi ve zkratce to, o co tady jde. Není to málo, ale bohužel to ani není dostatečně mnoho na to, aby se z toho vyklubalo něco více jen podprůměrné pokračování. Pokračování, které když už nezaujme ničím jiným, tak alespoň nabízí na pohled velice příjemné a okulahodící kulisy výletní lodi,oceánu a pustého ostrova. V tomto směru je film úžasně pohodový a příjemně navnadí na léto a dovolenou. Samozřejmě film nabízí i několik povedených vtípků a scének, ale ve výsledku bohužel toto dílko značně drhne a mám pocit, že kdybych film neviděl, zas tak nic důležitého by se nestalo a mohl bych bez toho žít. Možná jsem už dost starý na to, abych tohle dokázal sledovat s nadšením, možná to je jen náhodný spletenec scének, kde jediným spojovacím prvkem jsou jednotlivé písničky, ale fakt je ten, že tomuto filmu prostě víc než dvě hvězdy dát nemohu. ()

buzzwoody odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli je tohle určeno dětem, chudáci. Scénář, herecké výkony, vtip, všechno pod bodem mrazu. Klišoidní, trapná, hloupá srajda, která stojí jen na veverkách, protože tam prostě jsou. Něco jako malí, chlupatí mimoni, který bych do jednoho vzal a včetně Alvina rozřezal zubatým, tupým nožem. Člověk by z takovýho hnoje z fleku chytil rakovinu. Naprosto nekoukatelný a kdybych nebyl donucen se na to podívat, po jednom pokusu o vtip bych to vypnul takovým způsobem, že by to už nikdo nezapnul. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Do některých kin byl film distribuován pod krycím názvem Simon, což je jméno jednoho z chimpunků. Dalším krycím názvem bylo Hairy Beast. (272827)
  • Jason Lee, který propůjčil hlas Daveovi, označil toto 3. pokračování za nejzdařilejší. (ČSFD)
  • Film obsahuje medzititulkovú scénu. (EvilMatus)

Reklama

Reklama