Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

castor 

všechny recenze uživatele

TALENTMANIA – plus: Banášová a Habera, mínus: všechno kolem, rozněžněný a věčně uplakaný Troška, vyhořelý Mareš, prapodivné výměny v porotě, tlačení na pilu za každou cenu, neustálé cpaní laciných životních příběhů a milion reklam k tomu jako bonus. ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT – plus: dvojice moderátorů, Kraus a Slávik, příjemný a snesitelný formát, mínus: Bílá bez názoru a s medovými výroky, neustálé natahování všeho, co se ještě krapet natáhnout dá. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Znova začal ďaľší z veľkých súbojov komerčných televízií o gaučového diváka. Dokonca veľký federatívny súboj. Česi a Slováci hľadajú talent. Na jednej strane stojí Markíza s Novou so svojou „Talentmániou“ a proti nim TV JOJ a Prima s konkurenčným projektom „Česko Slovensko má telent“. Druhí menovaní to jasne vyhrali. Vybrali rešpekt vzbudzujúcu porotu, zvolili atraktívne prostredia, majú omnoho zaujímavejších súťažiacich, kvalitných moderátorov, výborné technické a štedré finančné zabezpečenie. Keďže som „Talentmániu“ označil ako odpad, tak tým pádom musím show „Česko Slovensko má telent“ oceniť aspoň troma hviezdičkami. *** ()

Reklama

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Bez ohledu na to, že je to pro "stádo", musím podotknout, že mě to posadilo na zadek. Můžu odsuzovat, ale jelikož NENÁVIDÍM zdejší kopírování hvězdiček, nikoliv podle svého uvážení, ale podle elity, budu rozhazovat plnými hrstmi. Je úžasné, jak tenhle projekt překypuje nápady a snaží se věci prodávat, nikoliv je šidit. Má tolik odnoží, které bych rozebral, ale vždycky bych dopadl s povzdychem a zvednutým palcem. Jede v úplně jiné linii a tam, kde to zapáchá prvoplánem, cítím spíš neuvěřitelnou touhu po dosažení snu. Ať si říká kdo chce, co chce! A hrom do mě, jestli se Pyco nestane světovou moderátorskou ikonou. Histerickým fanouškem nejsem, obdivovatelem tutově. To jest můj názor! ()

Katullka 

všechny recenze uživatele

Musím dát poměrně vyšší hodnocení naproti konkurenční novácké Talentmanii. Nejen, že na nás nekouká okoukaný Mareš a je zde obměněn starým dobrým Rauschem a relativně novou tváří Jakubem Prachařem, ale hlavně se nesnaží udělat z člověka jen z principu tvora hloupého a má tento pořad alespoň nějakou důstojnost. Je pravda, že plačící Bílá není výhra, natož tak relativně arogantní Kraus, ale stále to má na vrh než už zmíněná capina. Že by to však byl pořad, který mám zapsán v denním programu, to tak opravdu není. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Lepší než konkurenční pořad, ale opravdu jen o malý chloupek. Oba tyto pořady jsou zbytečné a postradatelné, ale já je celkem můžu. Mám rád když se objeví někdo kdo něco umí a stojí to za to... Jako pedagog si ale myslím, že malé děti by nikdy neměli vidět nějakého blbce žonglovat s motorovkami a td... Ten byl sice na nově, ale jen jsem chtěl říct, že ne každý kdo jim příjde na kasting by měl jít bezhlavě do televize... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama