Reklama

Reklama

Resident Evil: Zatracení

  • Japonsko Biohazard: Damnation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zvláštní americký agent Leon S. Kennedy proniká do malé východoevropské země, aby tu ověřil zvěsti, že místní vláda využívá ve válce bio-organické zbraně. Jen chvíli po překročení hranice ale dostává rozkaz k návratu zpět. Leon s odhodláním odhalit pravdu ignoruje nařízení a vstupuje do válečné zóny, aby ukončil řetězec tragédií způsobených bio-organickými zbraněmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (168)

rollman1 

všechny recenze uživatele

PO pvním vynikajícím dílu k nám došel díl druhý, který je lepší snad ve všech ohledech, Ať už co se týče akce, vylepšenější animace a samozřejmě děj, který je lepší a hraje také na citovou notu. Leon. S. Kennedy je nejsympatičtější postava a taky má v zásobníku plno hustých i vtipných hlášek. Můj názor ? 2x lepší než první díl a idkyž má trošku pomalejší rozjezd, na kráse filmu to neubírá, film nenudí a krásně odsejpá. Jako fanoušek her a filmu ( kromě Afterlife) 100% ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Po technické stránce výborný animák, který vypráví příběh Leona a Ady odehrávající se před hrou Resident Evil 6. Děj se odehrává ve Východoslávské republice, ve které probíhá občanská válka. Chudý lid se vzbouřil proti kapitalistickému vedení státu Po dlouhých bojích vyhlásila prezidentka Světlana Beliková, vyhlásila příměří, ale jen do doby, než vláda zjistila, že se na území rebelů nachází ropa. Vláda opět zaútočila na takzvané teroristy, aby nerostnou surovinu získala. Prohrávající vzbouřenci se stáhli do hlavního města Holivgrad. Sem byl také vyslán Leon S. Kennedy, který má zneškodnit B.O.Z. - Biologické zbraně, (B.O.W.) které se zde vyskytli. Hned po příjezdu zjistí, že jej vláda stahuje ze země spolu s celou americkou ambasádou. Leon se tedy vydá pátrat po B.O.Z. sám, ale brzy je zajat vzbouřenci...... Ve filmu nejsou zombíci, ale lidé ovládání Plagou, dále je zde spousta Lickerů a objeví se zde i Tyranti. Film má nejen parádní vizuální stránku, ale i parádní soundtrack. Jako film doplňující herní sérii, se mi RE Damnation hodně líbil a za mě hodnotím 100% :) ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 84%***DVD/// Postavy 9/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Animace 8/10/// PLUS: známé postavy, jejich chování je uvěřitelné, animace výborná, původní dabing i ten český je kvalitní, atmosféra je přímo hororová, tvůrci si celkově toho dovolí hodně ukázat, občas jsem se bál nebo se vylekal, příběh je zajímavý, jsou tu i emoce, zajímavé dialogy a hlášky MÍNUS: přesto že to není nejkratší, tak to působí jako akční jednohubka ale spíš jde o to, že je škoda, že takových filmů není víc./// Shrnutí: Velká spokojenost, film jsem si opravdu užil a je překvapující (pro někoho naopak není), že Resident Evil: Damnation překonává svoje hrané bratříčky a to především tam kde právě hraný film na to nemá (odvaha něco ukázat, neuvěřitelná akce, kupodivu i příběh atd.)/// PS: Resident Evil je má oblíbená herní-filmová série a tohle patří k tomu lepšímu. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Hrozný blábol...Příběh tradičně ResidentEvilovsky plytký a překombinovaný. Animace nic moc. Herci žalostní(ano ti animovaní herci opravdu hrají špatně). Ženské mají pod sukní vždy jen neprostupně černé díry.......Je jedno jestli je to kdysisexy Mila, která ani neudrží bouchačku v ruce nebo animovaní paňáci-RE je evidentně značka braku(minimálně teda ve filmovém světě). ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Natočeno podle stejnojmenné video hry společnosti Capcom. CITÁT - Moc čumíš na filmy......... Příběh pokračuje. Virus se šíří. Tentokrát jej zastihneme v malém samostatném státečku bývalé Ruské federace pojmenovaném Východo Slánská Republika. Ada Wongová zde spřádá svou politiku a s ničím se nemazlí. I presidentka státu má svou politiku a také se snaží. Nádherný je jejich společný souboj okolo 52 minuty. CITÁT - Odložila jsem váš odjezd ze státu na neurčito....... Je tu i náš starý známí Leon. Ten zase vyhledává problémy a pak se je snaží řešit. Momentálně řeší kdo používá ve Východo Slánské republice plaggy k manipulaci s civilisty. Zdánlivě se zde odehrává souboj mezi pěti stranami. Presidentka Světlana Belikova, která se snaží udržet u moci, šéf rebelů Buddy, který chce svrhnout vládu, Ady, jejíž úmysly nejsou skoro nikdy jisté, Leo, jako zástupce Americké vlády a souboj dvou virů v jednom T a G. V příběhu je několik nesrovnalostí, ale nejsou tak moc závažné. Například jsem nepochopil, proč se v 82 minutě převrátil ten tank. Ani opakovaný zpomalený záběr to nevyřešil. CITÁT - Zajdeme na pivko??......... Po krátkých titulcích se jmény hlavních aktérů je malý dovětek a po klasických titulcích je ještě pár záběrů a situací z nové hry. Povedené a zajímavé dobrodružství. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Parazit Las Plagas, zde nazývaný jako Plaga, který se ve filmu objevuje, pochází ze čtvrtého a pátého dílu stejnojmenné videohry. (JackBurda)
  • Druhý celovečerní CGI – obraz zcela generovaný počítačem – film „Skrytého zla“, jehož děj se odehrává před událostmi ve hře Biohazard 6 (2012) pro PS3. (Perth)

Reklama

Reklama