Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

fantoci 

všechny recenze uživatele

Tak to je jen další z obrovského množství teenagerovských vyvražďovacích horrorů. Nechybí nezbytná maska na tváři "brutálního" vraha. V tomto případě je vražedným nástrojem mačeta. Filmu rovněž nechybí lehké náznaky erotiky. Co může trošku přinést body je to, že se film natáčel v Praze a že se v něm objevili někteří čeští herci. Ale jinak nepřináší vůbec nic nového a převratného. Spíše horší průměr a nulová přítomnost indexu vyděšení diváka. ()

no2 

všechny recenze uživatele

5/10 - Geislerku nemusím, ale odpad! nedám, obzvlášť když si zahrála úvodní oběť a zmizela z obrazovky. Ale ani pak mi to nepřišlo v rámci vyvražďovacího hororu tak špatné, a to jsem v poslední době měl potěšení či utrpení hodně filmů z tohoto ranku zhlédnout. Maturanti byli správně tupí, jak se na tento žánr sluší a patří, a pár scén mi přišlo celkem napínavých. Vychvalovaná scéna v tobogánu mi nepřišla až tak zajímavá, daleko víc mě zaujal únik šachtou, pod kterou se bavil probodáváním náš ústřední maniak. Možná jsou tři hvězdičky moc, ale těch výsledných 27 procent (4. 6. 2020) si myslím tento film nezaslouží. Bylo fajn po dlouhé době vidět zase jiný než americký (byť průměrný) slasher. ()

Reklama

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Není to vtipný? Německý film s českými herci točený v Libereckém Babylonu? K tomu prostě klasika, která nepřekvapý. Vyvražďovák jako poleno s plochým vrahem až na půdu a s těma nejkurioznějšíma vraždama jaké jen mohou být. Přitom jedna z nich je tak krutá, až z ní člověk může mít strach neustále, přitom to v žádném případě není pravda. Tento film jakoby neexistoval. Jako obvykle. Horor, který příjde, nezaujme, nikde se neobjeví a na povrch se ho snaží prorazit televize v ten správný čas. Tak jak to bývá ale i Bazén patří mezi ty, které se prostě a jednoduše ztratí ve vzduchoprázdnu, protože ani čeští herci nemají snahu hrát v takovéhle hříčce, natočené pomalu na obyčejnou kameru s rozpočtem něco málo přes pár tisíc + zábava při natáčení, kterou si herci v Babylonu určitě užili. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

No viděl jsem i větší kraviny!!!Ty dvě hvězdičky jsou za tu jízdu tobogánem přímo na mačetu,a že jsem konečne viděl Liberecké vodní centrum,jelikož jsem tam ješte nebyl!Děj je stejný jako u desítek podobných filmu, pokud vám nevadili ,tak by vám neměl vadit ani tento!Parta mladých lidi po maturitě(i když dělali všichni maturitu asi po třicítce!) se jde bavit a objevi se vrah!Jediné co je snad trochu jiné je jen prostředí bazénu!Kdyby do hlavni role alepon obsadili atraktivní herečku,tak bych přihodil ještě jednu!!! ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Německá vyvražďovačka točená v libereckém aquaparku s českými herci. Nápad docela dobrej, protože prostředí bazénu se jen tak nevidí. Bohužel scénář špatný. Úvod odehrávající se v Praze navnadí takovou českou atmosféru, ale jakmile k tomu začne hrát teenagerská hudba, už si připadáte jak na nějaký americký střední škole. Je to prostě hybrid, ale já horory můžu, takže si dovolím hodnotit výše než většina uživatelů, protože já se bavil. Navic vidět Lindu Rybovou, jak je masakrována v tobogánu, to se jen tak nevidí. Z chlapských rolí mě určitě zaujal James McAvoy, dnes už to známý americký herec (Wanted). Jojo já určitě viděl horší sračky. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy jde Frank (John Hopkins) poprvé vraždit, nasedá do stříbrného auta značky Toyota, v jehož odraze je možné spatřit odraz kamery. (Pepy)
  • Ve scéně, kdy se před školou absolventi domlouvají na noční illegální párty, je v záběru dívka, která si zapaluje cigaretu. Avšak ihned po střihu si tu samou cigaretu zapaluje znovu. (x_silver)
  • Ve scéně, kdy vyjde Svenja (Linda Rybová) z bazénu a jde k tobogánu, má mokré vlasy. Při následné jízdě je má ale suché. (Sufferer)

Reklama

Reklama