Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (411)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Co jiného si pustit po návratu z dovolené? XD Jenže při sledování celou dobu tak nějak očekáváte finále plné zábavných brutalitek, u kterého si zaklejete, a ono nedorazí... Co se ale týče kvalit, drží si dle mého Piraňa 3DD laťku, kterou určila jednička a není ani horší ani lepší. Vesměs mě oba filmy bavily stejně jako sledování čtyř takřka se nehýbajícíh potvor v Sea life parku :-) 3D:***** se mi tentokrát poměrně dost zalíbilo, krásný čistý obraz, barevnost, znatelný prostor, rybičky a sem tam i nějaká ta část těla krásně vyčuhovala. Ve všech směrech solidní popcorn. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příliš velký rozdíl mezi jedničkou a dvojkou nevidím, a tak by se oba filmy klidně daly spojit v jeden celek. Vlastně je tu více nahoty, melounů a krve, což se dalo očekávat. V závěru létají i hlavy nejen dospělácké. Fekální humor se naštěstí zastavil na snesitelné hranici. Jako bonus - vtipné závěrečné titulky. Pobavila nejen výbušná scéna v rákosí na začátku, ale i dodávka, molo a samozřejmě závěrečné maso. Jedna z vnadných děveček měla v jistém okamžiku melouny tři, což připomnělo kultovní Total Recal. A scéna ve vaně? Odkaz na Slimáka i na Freddyho...fajnové. A protože jde o komedii, řekl bych až parodii, je zbytečné vyčítat jakékoliv nelogičnosti. ,,Ty malej zrzavej blbečku..." ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Hlavní mínus je rozhodně změna režiséra. Neotrkaný Gulager se snažil nenápadně napojit na skvělou Prianhu 3D, což je ale pro postpubertálního rejžu hodně těžká dřina. Chybí zde o polovinu více akce, více krve, ani trikově to není žádný zázrak. Jakékoliv napětí či atmosféra je v nedohlednu, přebývá ( a to značně ) komediálních vsuvek, něco vtipné, něco méně, něco až přílišně trapné. Trocha solidního gore a Hasselhoffovo ,,návštěva´´ už to zachrání jen částečně. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Piranha 3D daleko lepší než 3DD. Nejvíce mě mrzí, že se nedrží předlohy, poněvadž pokračování v kolejích jedničky by nemuselo dopadnout vůbec špatně. Odbočení nedopadá svým způsobem tragicky a změna režiséra je znát ve všech směrech. Krev daleko slabší než v jedničce, lekačky zhruba stejné, ale oproti jedničce vzrostl humor. Nebýt poslední půl hodinky, kde bylo pár slušných scén jako například přejetí malé holčičky nebo David Hasselhoff, šel bych s hodnocením ještě níž. Jako jednohubka Piranha 3DD neurazí, ale oproti jedničce obrovský pokles dolů a vše je zachráněno až v posledních minutách... 4/10 = 45% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ano, je to kravina a ano, režie je podstatně horší než u jedníčky. Ale to však neznamená, že by to nebyla sranda. Vtipný scény jsou zde opravdu vtipný a David Hasselhoff už nikdy nebude víc zábavnej. Posledních 20 minut jsem se bavil fakt hodně. Takhle si představuju typickej film pro pařbu s kámoši. Guilty pleasure roku. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • David Hasselhoff si domů z natáčí odvezl živou piraňu. (StrYke)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 11. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • V době uvedení byla vydána hra na motivy tohoto filmu, která byla určena pro mobilní zařízení. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama