Scrat's Continental Crack Up (video film)

Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný

USA, 2010, 3 min

Takových převratných a velkolepých činů, které doslova "hýbou kontinenty":) a jež s přehledem dokáže Scrat vytvořit během tří minut, by nebyl schopen nikdo z nás. Ani celá armáda těch nejkultovnějších filmových, super schopnostmi obdařených postav, v čele se Supermanem, Batmanem, Iron Manem a plejádou dalších, by se nedokázala postavit schopnostem, jimiž disponuje právě Scrat. Kde je on a jeho zběsilá honba za oříškem, tam přestávají platit jakákoliv pravidla, která drží naši Zem pohromadě:D(28.5.2011)

Sice je to opáčko s Pangeou, ale pořád moc fajn.(5.6.2011)

Už opravdu neví, co by s tím Scratem vymysleli. Vtipný byl jen úplný začátek, jak hned zacelil všechny praskliny, jinak slabé... 50%(28.3.2012)

Jedna z nejúspěšnějších vedlejších animovaných postav! Může snad chybět u vzniku kontinentů? 75%(12.1.2011)

Už je té veverky nějak moc.(9.11.2011)

Jedná se o další komický kraťas, kde se prehistorická veverka svou hamižností zapsala do historie celé planety Země. Tentokrát nezpůsobila tání ledovců, ale rovnou vyvolala tektoniku, kvůli které se Pangea přeskupila v kontinenty jaké je de facto známe dodnes.(29.11.2011)

Vynikající prostě, to se nedá jen tak popsat. Perfektní nápad a jeden z nejlepších krátkometrážních animovaných filmů.. 9/10 = 95%(14.7.2011)

Snáď najlepší Scratov kraťas.(20.2.2011)

Scrat je jedna z nejúžasnějších postav animovaného světa. Netřeba mluvit dlouho a nějak to popisovat. To se musí vidět.(9.1.2011)

Kolika dalších úžasných videí s populárním Scratem se musí široká veřejnost dočkat, aby tvůrce konečně napadlo vydat všechny jeho patálie na DVD/Blu-Ray? Veverčí skeče jsou brutálně originální, smrtonosně vtipné a srší čirou zábavou. Nejinak je tomu i u nového teaseru na Ice Age 4, tak jen doufám, že i v dalším pokračovaní dostane oblíbená praveverka nemalou roličku...(8.1.2011)

Této krysoveverce patří muj obrovský obdiv, takovou trpělivost se svými oříšky by měl málokdo. A takovou smůlu stejně tak...(7.7.2011)

Já z toho Scrata vážně nemůžu ... Ty jeho věčné (a jako vždy neúspěšné) honičky za vytouženým ořechem mě snad nikdy neomrzí a stále je z čeho těžit. Pro mě je tento kraťas tím nejpovedenějším.(5.2.2011)

Další vynikající Scratovo dobrodružství :D(8.1.2011)

Velice povedený nápad o dalším dobrodružství Scrata, už od začátku zparodované rozpadlou horou aneb jak veverčák vytvořil kontinenty díky lovu za svým oříškem. 80%(31.5.2012)

Osobne sa mi viac páčili staršie príbehy o veverici a neposednom orechu. Síce to bolo vtipné, no už sa to pomaly stáva klišé.(25.2.2011)

Perfektne. Scrat's Continental Crack Up Part 2 ako promo na IA4 ale len asi za 3*.(24.11.2011)

Scratové dobrodružstvá mám rád. Nie je ich tak veľa, aby nudili aj napriek tomu že fungujú na rovnakom princípe. A u tohto sa mi páči že znova ako v prípade Scratovho No time for Nuts, sú tu parodované dejiny a história. Kto by to povedal že mi na zdvihnutie nálady stačí obyčajná prehistorická kričiaca veverička.(11.3.2012)

Úžasná postava.(6.5.2012)

Standardně hodně povedená animovaná bláznivina o zběsilé honbě šavlozubého veverčáka Scrata za vytouženým žaludem. Posedlý hlodavec tentokrát zaviní rozpad pravěké pangei na dnešní kontinenty. Zábavné. Na tak krátké věci ostatně v tomhle případě asi není co zkazit.(10.1.2011)

<< předchozí 1 2 3