Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší pěvecká show opět přichází! TV Nova opět se slovenskou TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám zapsat se do myslí Čechů a Slováků. Na začátku příštího roku začnou vysílat novou ČESKO SLOVENSKOU SUPERSTAR!
Další ročník úspěšného pěveckého projektu slibuje nevšední zážitky. Už jen složení poroty je více než zajímavé. Za porotcovskou lavicí zasednou úplní nováčci ve světě SuperStar, ne však ve světě hudebním, tam mají svou cestu už dávno vyšlapanou – Helena Zeťová a Rytmus. Dvojici doplní už otřelý Palo Habera a Gábina Osvaldová.
Moderátory soutěže se stali půvabná slovenská zpěvačka Tina a Leoš Mareš, kterého není nutné dlouze představovat.  Vítěz si odnese výhru v hodnotě 100 000 eur. Kromě toho ale získá příležitost vydat své album a oslovit spoustu fanoušků obou zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (317)

Mr.Ripley odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem vážení čistě nekriticky úmyslně shlédl Superstar, abych byl přeci jen trochu v obraze. A musím říct že vody trapnosti a odpadu ještě nikdy nebyly překročeny tak dalece. Vrcholem není slizký Mareš ani vyfluslá Tina, ani dokonce "Mistr Rytmus", ale především pěvecké výkony soutěžících (Dvě světlé výjimky se najdou). Už chápu tu chabou sledovanost, ono se to fakt po jednom shlédnutí dál nedá! ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Já bych nebyl tak přísný. Se Superstar a podobnými pořady podle mě záleží na tom, kolik už jste viděli ročníků. Čím víc toho člověk viděl, tím méně ho ty následující budou bavit. Z toho by mi skoro vycházela nepřímá úměra v tom smyslu, že čím nižší hodnocení daný uživatel dal, tím více ročníků Superstar viděl. ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Všichni dobře víme, že nejde ani tak o hledání talentu, ale spíše o to pobavit lidi, no a v neposlední řadě samozřejmně o peníze. Jako TV pořad tedy ještě pořád dobrý (i když už trochu ohrané), ale zda-li má soutěžící opravdu šanci prosadit se v showbussinessu díky tomuhle, to už je otázka druhá... Nejvíc mi však vadí ta rádoby velkolepost... // Pár talentů se myslím našlo, ale SuperStar obecně už prostě obecně začíná nudit. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Prevažná väčšina užívateľov vo svojich profiloch rada píše akú hudbu počúvajú a že ju majú radi. Superstar je z prevažnej časti o hudbe , takže neviem či to ide dokopy, dávať odpad bez mihnutia oka a tvrdiť, že zbožňujem hudbu. Isté výhrady môže mať každý, rovnako ako aj ja. Spočiatku je tam hromada pacientov, ktorí si myslia. že vedia spievať. Nemusia vám sedieť porotcovia...Súhlasím Rytmus je kus chuja. Celé to šialenstvo okolo... Trošku poklesla moderátorska úroveň, Banášová je nenahraditeľná, ale Mareš to často zachraňuje. Cez všetko zlé, keď po pár castingoch vytriedime burinu a ostanú speváci, ktorí spievať vedia, tak potom sa to naozaj pozerať dá a mňa to baví. Podať známe piesne inak, často krát zaujímavejšie ako originál, to ma baví. Užívam si hlavne rockové kolá. Každá superstár vychrlí desiatky dobrých spevákov, v ktorej sa vždy nájdu aj komplexní a všestranní muzikanti. Tohto roku J. Oravec a M. Piňák, ktorí hlave pre svoj vek nikdy nedostanú dostatočný počet hlasov. Toto sú pre mňa talenty, ktoré majú reálnu šancu uplatniť sa a obohatiť česko-slovenský hudobný trh. Či sa ostatní speváci uplatnia? Možno áno, možno nie. Koho to trápi? Show účel splní a dokonale zabaví a tí, ktorí na to majú, sa v showbiznise nestratia. Neviem kto vyhrá, ale vyhrať by mala G.Gunčíková alebo Lukáš Adamec. Aby bolo jasné, neznášam všetky známe reality show a vyhýbam sa im. Superstár je jedina výnimka. 80%. S Banášovou by to bolo čistých 100%. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Mé první hodnocení znělo odpad!. Po zhlédnutí několika (necelých) dílů zdvihám na jednu hvězdu. A to hlavně díky nekončící fantazii stylisty Leoše Mareše, kterému evidentně nedochází nápady, jak z tohoto moderátora udělat sen každého modního kritika (to myslím ironicky) a vystajlovat ho tak, že všem bloggerům z The Sartorialist naskakuje husí kůže...Hudebních výkonů, které by zaujaly, se ovšem nedočkáte. A já mám jinak hudbu ráda. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Už druhá česko-slovenská edícia. (buLLiTT)

Reklama

Reklama