Reklama

Reklama

Nájemný vrah Jimmy splní svou zakázku a se svým parťákem zabije terč. Ten byl ale shodou okolností kdysi polda a na vraždu je nasazen jeho bývalý parťák Taylor z Washingtonu. Mezitím navíc někdo odpraví Jimmyho parťáka a pokusí se zabít i Jimmyho. Zdá se, že někdo nechce, aby existovaly důkazy o nájemné vraždě bývalého policisty. Taylor rychle přijde na to, jak se celý případ mohl zhruba odehrát. Kontaktuje proto Jimmyho a nabídne mu spolupráci, nejde mu o jednoho nájemného zabijáka, chce dostat velkou rybu. Ty, co to celé objednali... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (581)

nash. 

všechny recenze uživatele

Stará škola pořád válí. Byť to Sly s tím prsením trošku přehání a občas vypadá jako chodící almara, která zapomíná vydechnout. Ale jinak dobrý. Sype suché hlášky, dává na budku grázlům a vždy je o krok kupředu. A taky se pokaždé rozhodně správně a přestože je schopen zcela sám zaplnit během jednoho večera všechny márnice v New Orleans, pod drsnou slupkou je vlastně dobrák, takže není důvod mu nefandit. Stylová, slušně odsýpající zábava, která si na nic nehraje a na trase rovné jako hitlerova dálnice si nepotřebuje vypomáhat žádnými novodobými žánrovými berličkami. Navíc to všechno hravě utáhne i s béčkovým rozpočtem. Jen toho šikmookýho skauta si možná mohli tvůrci odpustit. K ničemu nám nebyl, jen zacláněl ve výhledu. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

To je nějaký fórek né..? Kult namistrovaného a nezničitelného pana Cartera je zpět, což by ještě nebylo tak špatné. Horší je že se pan Carter stará o úplně připitomělého asijského policajta a celý film na něj má nervy. Že by začínal senilnět... no dcerku má, už jen chybí vnoučátka. Jen díky Stallonemu a posledním 5 minutám filmu jsem dal 2 hvězdy. Celý film pohřbil naprosto děsivej scénář a režie. Za mě 40% ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Režisér Walter Hill nenakrútil väčší hit pekných pár rokov a pravdepodobne už sa tak ani nestane. Transparentný a jednoduchý príbeh by sa dal odpustiť. Téma pomsty je nadčasová a v rôznych formách sa s ňou stretávame prakticky neustále. V tomto prípade si scenáristické duo Hill a Camon naozaj život príliš nekomplikovalo, čo je celkom bolestivo poznať, pretože je to jednoducho až príliš hlúpe. Jediná kvalitná scéna bola tá s poslednými chvíľkami Slatera. Navyše ma nahnevala opäť krátka účasť Jona Sedu. Kto videl The Pacific alebo Double Bang, toho nemusím presviedčať o jeho kvalitách. No a možno ma za toto budú mnohí nenávidieť ale aj keď je ešte stále Stallone frajer, tak by som si už takých hercov ako je on alebo Willis rád pozrel ako predstaviteľov filmových dedkov. Prečo Sly nenatočí dobrú komédiu kde by hral Santa Clausa namiesto ďalšieho akčného zabijaka? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Až ho dostanu, tak to nebude hezký pohled." Neprovokuj legendárního bručouna, kterej umí zabít jablkem a pro všechny případy má podminovaný snad i varlata. Mohl by se naštvat, což sice z kamennýho výrazu jeho tváře nepoznáš, ale suše vypuštěná hláška by měla být varováním, že jeho ruce začínají vykonávat soubor činností směřujících k ukončení tvýho života. Ode mne se zkrátka SS alias Jimmy Bobo žádnýho vyzývavýho pohledu nedočká, zezadu ho do palice také střílet nebudu a rozhodně nebudu souložit s jeho dcerou, i když bych se postelovýmu tělocviku s její nepotetovanou variantou rozhodně příliš nebránil. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že se Sylvester Stallone vrací na scénu daleko častěji, i když Bullet to the Head není filmový zázrak, tak je to při nejmenším stravitelná záležitost. Sly stále hraje na nejvyšší úrovni a v jeho věku forma obdivuhodná. Akce je povedená, hlavně poslední fight s Jasonem Momoa (herec ze seriálu Game of Thrones). Od začátku nejde o originální dílo, které bychom v mnoha filmech neviděli, přesto se divák může bavit díky Sylvesteru Stalloneovi a jeho hláškám, které nikdy neomrzí.. 6/10 = 62% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (19)

  • Ve filmu se objeví několik Stalloneho fotografií z jiných filmů. Je tak možné spatřit jeho "policejní" fotografie z filmů Kriminál (1989) a Rambo: První krev (1982). (korbitch22)
  • Natáčení probíhalo od 27. červne do 25. srpna 2011 v Louisianě, New Orleans a New Yorku. (m.a.t.o.)

Související novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (více)

Rambo ještě neřekl poslední slovo

Rambo ještě neřekl poslední slovo

09.03.2012

Alespoň to tvrdí Sylvester Stallone, který v aktuálním interview prohlásil: „Umírám touhou natočit dalšího Ramba. Bude v Arizoně blízko hranic a pojede do Mexika. Nemyslím si, že se bude s Mexikány… (více)

Postradatelní drtí kosti v Číně

Postradatelní drtí kosti v Číně

27.08.2011

Natáčení The Expendables 2 začne 19. září v Nu Boyana Studios v Bulharsku. Zdá se ale, že štáb si odskočí na několik dní i do Číny. Produkce totiž vyjednává s čínským distributorem, což znamená i… (více)

Reklama

Reklama