Reklama

Reklama

Sourozenci Addison (Eric Bana) a Liza (Olivia Wilde) jsou na zběsilém útěku z kasína, které právě vyloupili. Cestou havarují a na místě zůstává mrtvý policista. Addison a Liza se rozdělují a každý dál prchá svojí cestou. Vysílené Lizy se ujme bývalý boxer Jay (Charlie Hunnam), který se vrací domů oslavit Den díkůvzdání. Právě tam se ale oba uprchlíci znovu setkávají a jejich nesmlouvavý souboj překročí všechny hranice rodinných limitů. (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (203)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VČERA V NOCI BYLO VYLOUPENO JEDNO Z INDIÁNSKÝCH KASIN....“ /// Bratr a sestra, bankovní loupež, mrtvej policajt (jeden, dva, tři…), čerstvě propuštěnej (do problémů padající, padající a padající…) Jay a ukrutná potřeba si v rodině (v jedný, ve dvou, ve třech…) vyříkat, že (a jak) se máme rádi. Dyť jsou kurva vánoce! Venku padá bílá sračka, Erik Bana frajeří, že věci který naučil Hannu umí taky a Olivia zase, že není kurva jako kurva. Ještě tu je Hanna (ne tamta, nepřeháněj to zase…), táta, máma, táta…. a u svátečního stolu pospolu završí tohle béčko, který se dlouho (asi půl hoďky) snaží bejt lepším, než ve skutečnosti je. A tak emoce z vypjatejch rodinnejch vztahů nemůžou zakrejt fakt, že se jedná o thrillerovou tuctovku, která nepřináší nic novýho a jen mixuje starý kousky. A jestli se to dá i vidět ? - 2a½! (Takže jo, je to krátký….) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju sníh, zasněženou krajinu, namrzlý silnice, sněhový bouře, boxery, lupiče, tátu... 2.) Dlouho jsem neviděl žádnej zimní thriller. 3.) Thx za titule ,,Vaďas“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Deadfall nabízí prostý komorní příběh, který se do letošní zimy hodí tím spíš, že je k ní silně kontrastní. Už dlouho vám u filmu nebylo tak chladno. Nečekejte ani krimi, ani thriller, snad jen mírné drama. Silně to vyvolává vzpomínku na Fargo - sníh, cajti, krev. Ale není tu Buscemi & Stormare. Erik Blána se ovšem dost snaží a pomalu tak aspiruje do mé topky. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Už na začátek bych chtěla říct, že kdyby se režisér věnoval spíše napínavějším a akčním scénám, tak by to pro film byla velká výhoda. Bohužel se zaměřil spíše na dlouhé a nudné scény a dialogy bez akce a tak jsem první hodinu filmu jen tak stěží přežila a zajímavé to pro mě začalo být až poslední půlhodinu, kde je o akci hodně postaráno. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $66,351 Tržby Celosvetovo $1,936,000▐ dobrá atmosféra, herci slušne to ustoja na to že to mohla byť všedná šablónová rutina, len škoda že to občas skĺzne do balastu pri niektorých riešeniach policajtov, pozerateľný priemer /60%/ ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Je to docela umění natočit zasněženou kriminálku s tolika mrtvými, aniž by v ní byl alespoň ždibec mrazivé atmosféry. Největší zápor je mizerný scénář a šablonovité postavy. V zápletce se snoubí naivita s tupostí, a vyjma finální scény je vše zoufale neoriginální. Hlavním tahounem jsou tak herci. Obsazení je hodně slušné, dokonce až rozmařilé, na to jak je film špatný. Charlie Hunnam je machr a i když film měl být původně o někom jiném, on si ho dokázal ukrást sám pro sebe. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Zatiaľ čo film sa údajne odohráva v Michigane v okolí Detroitu, ranná scéna sa odohráva v Dunn's Delicatessen a Dominion Square Tavern, čo sú rozpoznateľné orientačné body na Metcalfe Street v Montreale. (Arsenal83)
  • Zach Dean sa rozhodol napísať scenár k tomuto filmu po tom, čo bol pasažierom letu JetBlue 292 v roku 2005, ktorý lietal vyše dve hodiny v tvare osmičky nad južnou Kaliforniou, aby sa pripravil na rizikové pristátie. Dean vtedy uvažoval o svojej smrteľnosti a chcel napísať niečo o rodine. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste Montreal a na ďalších miestach v kanadskej provincii Quebec. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama