Reklama

Reklama

Sourozenci Addison (Eric Bana) a Liza (Olivia Wilde) jsou na zběsilém útěku z kasína, které právě vyloupili. Cestou havarují a na místě zůstává mrtvý policista. Addison a Liza se rozdělují a každý dál prchá svojí cestou. Vysílené Lizy se ujme bývalý boxer Jay (Charlie Hunnam), který se vrací domů oslavit Den díkůvzdání. Právě tam se ale oba uprchlíci znovu setkávají a jejich nesmlouvavý souboj překročí všechny hranice rodinných limitů. (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (203)

Laxik 

všechny recenze uživatele

V mnoha ohledech dokonale průměrné. Sice je to slušný napínák, ale jediný, kdo si to aspoň trochu dává, je Bana. A i ten jede docela na jistotu. Vidím tam hromadu nevyužitého potenciálu a mám dojem, že se v tom někde skrývá mnohem temnější (incestem načuchlejší) psychologická verze, na kterou si tvůrci nakonec netroufli. Scénář tak ve výsledku spíš než tříchodové menu připomíná švédské stoly. Vyjedené švédské stoly plné oschlých roznípaných zbytků. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VČERA V NOCI BYLO VYLOUPENO JEDNO Z INDIÁNSKÝCH KASIN....“ /// Bratr a sestra, bankovní loupež, mrtvej policajt (jeden, dva, tři…), čerstvě propuštěnej (do problémů padající, padající a padající…) Jay a ukrutná potřeba si v rodině (v jedný, ve dvou, ve třech…) vyříkat, že (a jak) se máme rádi. Dyť jsou kurva vánoce! Venku padá bílá sračka, Erik Bana frajeří, že věci který naučil Hannu umí taky a Olivia zase, že není kurva jako kurva. Ještě tu je Hanna (ne tamta, nepřeháněj to zase…), táta, máma, táta…. a u svátečního stolu pospolu završí tohle béčko, který se dlouho (asi půl hoďky) snaží bejt lepším, než ve skutečnosti je. A tak emoce z vypjatejch rodinnejch vztahů nemůžou zakrejt fakt, že se jedná o thrillerovou tuctovku, která nepřináší nic novýho a jen mixuje starý kousky. A jestli se to dá i vidět ? - 2a½! (Takže jo, je to krátký….) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju sníh, zasněženou krajinu, namrzlý silnice, sněhový bouře, boxery, lupiče, tátu... 2.) Dlouho jsem neviděl žádnej zimní thriller. 3.) Thx za titule ,,Vaďas“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

klida 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak špatný, určitě ne tolik, jak jsem se bál ze zdejších ohlasů, hodnocení a kritik. Ze začátku se to slušně rozjede a šlape to hezky, závěrečnou půlhodinku už to trošku dře, ale dá se zvládnout. Asi nejvíc se mi líbilo, že jsem vlastně do konce neměl jistotu, jak to všechno dopadne. Zimní Kanada je navíc zajímavá. Vadilo mi, že se rychle mezi sebou střídají linie bratra a sestry, kvůli většímu zapojení se do toho bych uvítal spíš rozdělení na delší části. Víme všichni, že Olivia Wilde by sama utáhla i Hledání ztraceného času. Tři a kousek. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Hmm, zajímavé, zajímavé... Právě teď sem pod vlivem Valetolu po asi nejbolestivějším zubním zákroku, co sem zažil. A je to dobrý, zabíraj :o). Tohle se mi páčilo. Nejen kvůli bezvadnýmu hereckýmu obsazení - O.Wilde a Hunnam, patří mezi mý top herce. Venku sice ještě nesněží, ale v tomhle filmu to teda sype celou dobu, takže je to vlastně takovej mrazivej film. Něco ve stylu Fargo, leč krapet slabší. Scénář hodně příjemný překvapení a zfilmování taky. Trochu mi neseděl E.Bana do záporáka, ale taky se to nechalo. Závěr byl teda možná už překombinovanej, ale to se holt někdy takle stane. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn námet si myslím, chyba tkvie v povrchnom spracovaní. Zdalo sa to na mňa až príliš že hŕŕŕŕ a veľa zbytočných scén a na záver som mal taký pocit že veľa vecí zostalo nevyriešených, ako keby sa o nich ani nehovorilo. Niektoré postavy úplne zbytočné a iné postavy zase neprepracované do väčšej hĺbky. Plejáda hercov sympatická ale až tak úplne im to neladilo. Hudba výborná. A hlavne je že som sa nenudil pri tom. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Původní název filmu byl Blackbird a Kin. (R´Hell)
  • Zach Dean sa rozhodol napísať scenár k tomuto filmu po tom, čo bol pasažierom letu JetBlue 292 v roku 2005, ktorý lietal vyše dve hodiny v tvare osmičky nad južnou Kaliforniou, aby sa pripravil na rizikové pristátie. Dean vtedy uvažoval o svojej smrteľnosti a chcel napísať niečo o rodine. (Arsenal83)
  • Počas úvodnej sekvencie narazí unikajúce auto do jeleňa, ktorý rozbije čelné sklo a pokryje ho krvou. Na nasledujúcich záberoch, ktoré ukazujú, ako sa auto vymyká kontrole, je čelné sklo neporušené a bez poškodenia. (Arsenal83)

Reklama

Reklama