Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer

Recenze (271)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Původně to byly jasné čtyři, nesmírně mě oslovil ten nádech originality. Jenomže film trvá déle, než je třeba a tak je to nakonec až příliš natahované. Jinak jsem se zasmála jako už dlouho ne, Emily Blunt podala standardní dobrý výkon, Segel hrál opět hodného blbouna (už z toho jsem otrávená,ale na druhou stranu to nebyl takový extrém jako v Kopačkách) a je to prostě pohodová romantická komedie na večer. Mimochodem u tohoto případu obzvlášť NEdoporučuji dabing, protože krom jiného vtip s pivoňkami (=penisy:))) Vám vůbec nedojde, jelikož se ho nikdo neobtěžoval přeložit nějak šikovně. (A věta "Už jste někdy měla v zadku bílou pivoňku"je vážně vrchol)... ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Příliš dlouhé zásnuby a příliš dlouhý film a ani jedno nefunguje. Vztahu Violet a Toma dojde dech po čtyřech letech, filmu po devadesáti minutách natahovaných tím nejhorším scénáristickým plevelem (osvícené rozhovory s příbuznými, Tomova nová přítelkyně atd.) a debilními fóry. Ještě ke všemu S/S duo využívá ta nejhorší klišé od typického amerického buranova, žen milujících Zápisník jedné lásky a velmi drsné šéfky, ze které se musí vyklubat lesba. Vážně by mě zajímalo, co by s tím jejich koblihovým experimentem provedl Saturnin. Já rozhodně vím, na čí hlavu bych tu koblihu namířila. ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Když prasit romantickou komedii, tak pořádně. Nasadíme herecké poleno Jasona Segela a střihnem to přes dvě hodiny. Však oni z toho kina nakonec odejdou. Jediným plusem jsou kukadla Emily Blunt a přicmrndávání její praštěné ségry v podání Alison "♥Annie♥" Brie. S Judem Apatowem je to jako na horské dráze, jednou jste nahoře a bavíte se s pusou od ucha k uchu, jindy zas vyletíte mimo kolejnici a rozsekáte se o stánek s cukrovou vatou. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po výborných Kopačkách a Dostaň ho tam mě tentokrát Stoller nepříjemně překvapil.Five Year Engagement je sice klasická Apatowovina s Jasoneme Segelem ve své standartdní looserovské poloze,avšak tentokrát nepříliš zábavná a hlavně proklatě zdlouhavá.Krácení stopáže minimálně o půl hodiny by filmu jen prospělo.Jediným plusem je tak snad jen opětovně sladká Emily Blunt...40% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Proč ten film nabral přes dvě hodiny? Protože tvůrcům nestačilo ukázat historku o seznámení jednoho páru jen jednou. A tak za chvíli uvidíte "rozkošného" králíčka a princeznu Dianu v každém střihu. Na to vemte jed. Ale to, co zaručeně neuvidíte, je dobrý příběh o páru, který se furt nemůže dokopat k oltáři. Hrozně plytká záležitost, u které znám s naprosto jistou určitostí, za jak dlouho opustí můj harddisk. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Kvůli celkovému doladění charakteru Suzie, kterou hraje americká herečka Alison Brie, „vybrousila“ herečka britský přízvuk posloucháním nahrávek čtení od své britské kolegyně Emily Blunt. (Dzeyna)
  • Téměř všechny restaurační scény byly natáčeny uvnitř detroitského podniku MGM Grand Detroid. (žvanimírek)

Reklama

Reklama