Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer

Recenze (271)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Segel si vzal na paškál fenomén zásnub a hodně záleží na tom, zda divák přistoupí na jeho hru. Jde o koně z Apatowovy stáje, a tak zde samozřejmě hrají prim vulgarity, perverznost a černý humor. Obsazení je však boží (za mě Blunt a Brie) a dvě hodiny ve společnosti nesourodé dvojice utečou jako voda. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Emily Blunt je zajímavá, Segelovou výhodou je, že je tak nějak nemastný neslaný, ale někteřé lidé takoví prostě jsou, takže mu to dodává punc realističnosti. Rhys Ifans potěšil, ostatně, to dělá vždy. Dakota Johnson je prost úžasná. Film je to mnohem více romantický než komediální, vtipů je málo, ale zase jsou dobré. Celé to však trpí na klasický apatowský neduh - je to k uzoufání dlouhé. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jason Segel je můj oblíbenec. I když je v seriálu "Jak jsem poznal vaši matku" tím nejvýraznějším Barney Stinson, je to právě Marshall Eriksen, který je prototypem skvělého přítele i milujícího muže, jehož láska je věčná a překoná cokoli. Vedle toho je to také skvělý komický typ. Kromě toho, že je Jason Segel výtečný komediální herec, je to i skvělý scénárista. Dokázal to filmem "Kopačky", nakonec i svým podílem na scénáři k filmu "Mupeti", nejinak je tomu i v případě snímku "The Five-Year Engagement". Jeho vtipy jsou prostě dobré, navíc jimi dokáže ozvláštnit příběh, který většinou roztáhne do dvou hodin. Nevadí to, protože film je natolik příjemný, natolik hezký, natolik plný zajímavých momentů, že si ho užijete až do konce. Myslel jsem si, že když se na film budu dívat příliš pozdě, uspí mě. To se nestalo. Už jen tohle je důkaz toho, že tvůrci uspěli. Natočili film, který není třeskutou komedií, ale má vtipné momenty, komické dialogy i monology. Jason Segel předvádí, že je hercem, který zvládá víc jak jednu polohu a není mu cizí ani ta dramatická, jak už předvedl ve filmu "Jeff, který žije s mámou". Film není dokonalý, jiným lidem se bude zdát zdlouhavý, možná i prázdný, ale já si myslím, že je to komedie, která je komediální, je romantická a dokáže zahrát i na smutnější notu. Takové by romantické filmy měly být. Prostě si zvykněte, že u Jasona Segela vždycky půjde o vztahy a o lásku. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/09/rebelka-perfect-sense-sprosty-holky.html ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Tento veľmi dlhý romantický film, ktorý ani nie je veľmi komédiou, ale skôr ukážkou toho, že keď sa treba nejako rozhodnúť tak to netreba stále odkladať pretože čo? Bohužiaľ žijeme len raz a čas uteká. Ďalšia vec vo filme je to, že niekedy sa obetujeme pre druhého až príliš a nám nič nezostane. Hlavný hrdinovia hraní Jasonom Segelom a Emily Blunt sa k sebe hodia ako pár a ich výkon je čisto priemerný. Film trpí svojou dĺžkou a určité pasáže sú lepšie a iné horšie, ale ako celok film vôbec nepôsobí zle, len bohužiaľ je príliš dlhý. Ďalšia vec je tá, že tento film rozoberá dôležité životné rozhodnutia a časti, ktoré majú byť vtipné veľmi často vtipné nie sú a nepasujú do filmu. The Five-Year Engagement by si zaslúžil skôr poučný koniec a nie takýto aký mal, ale tak čo sa dá robiť treba hodnotiť to čo som videl a nie čo by som mohol, aby film bol lepší. (Hodnotenie 2,5) ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jason Segel zas a znovu. Originální zápletka, skrývající až překvapivě malé množství hlavní ingredience, tedy originality. Bohužel obsahuje až příliš velkou ležérnost a dokáže utahat během dvou hodin i otrlého diváka. Palec nahoru však přesto dostane, protože i přes veškeré své chyby se jedná o poměrně příjemný film. Sympatické charaktery, sbírka romantických klišé a vztahová odysea se světlými i temnými chvilkami. [55%] ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Šaty, které má na sobě Violet (Emily Blunt) během své svatby, jsou od Valentina. (žvanimírek)
  • Téměř všechny restaurační scény byly natáčeny uvnitř detroitského podniku MGM Grand Detroid. (žvanimírek)
  • Kvůli celkovému doladění charakteru Suzie, kterou hraje americká herečka Alison Brie, „vybrousila“ herečka britský přízvuk posloucháním nahrávek čtení od své britské kolegyně Emily Blunt. (Dzeyna)

Reklama

Reklama