Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer

Recenze (271)

swamp 

všechny recenze uživatele

Produkty produkční dílny Judda Apatowa se začínají trochu pokulhávat. Když jsem dříve zahlédl jeho jméno, bylo jasné, že se u komedie pobavím. Tohle nebyla ani nijak výrazná komedie.. ale ani romantika. Jason Segel je sice sympaťák, ale působí na mě, jako by to byl TEN Marshall z HIMYM. Emily Blunt mně osobně nepřipadá vůbec sympatická, takže pro mě samotného to tady trochu skřípe. Mírné plus patří Alison Brie, která je naopak sympaťačka od pohledu. :) Navíc je snímek docela dlouhý, takže cca po necelé hodině a půl už jsem doufal v nějaké dobré zakončení, ale autoři očividně museli provést ještě pár více či méně trapných fórků. Přežít se to dalo, ničím mě to výrazně neuráželo, ale opravdu nepotřebuju vidět znovu. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Původně to byly jasné čtyři, nesmírně mě oslovil ten nádech originality. Jenomže film trvá déle, než je třeba a tak je to nakonec až příliš natahované. Jinak jsem se zasmála jako už dlouho ne, Emily Blunt podala standardní dobrý výkon, Segel hrál opět hodného blbouna (už z toho jsem otrávená,ale na druhou stranu to nebyl takový extrém jako v Kopačkách) a je to prostě pohodová romantická komedie na večer. Mimochodem u tohoto případu obzvlášť NEdoporučuji dabing, protože krom jiného vtip s pivoňkami (=penisy:))) Vám vůbec nedojde, jelikož se ho nikdo neobtěžoval přeložit nějak šikovně. (A věta "Už jste někdy měla v zadku bílou pivoňku"je vážně vrchol)... ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Příliš dlouhé zásnuby a příliš dlouhý film a ani jedno nefunguje. Vztahu Violet a Toma dojde dech po čtyřech letech, filmu po devadesáti minutách natahovaných tím nejhorším scénáristickým plevelem (osvícené rozhovory s příbuznými, Tomova nová přítelkyně atd.) a debilními fóry. Ještě ke všemu S/S duo využívá ta nejhorší klišé od typického amerického buranova, žen milujících Zápisník jedné lásky a velmi drsné šéfky, ze které se musí vyklubat lesba. Vážně by mě zajímalo, co by s tím jejich koblihovým experimentem provedl Saturnin. Já rozhodně vím, na čí hlavu bych tu koblihu namířila. ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Pro mě skončily Zásnuby na dobu neurčitou v mírně podprůměrném hodnocení. Ačkoliv jsem se na mnoha místech zasmál (klasický Segelovský humor) a ústřední hereckou čtveřici jsem měl v oblibě už dříve, postrádal jsem to hlavní, co divák očekává u romantické komedie. Neviděl jsem tam jakoukoli vztahovou chemii, která ze zápletky o oddalování svatby udělá docela nudu. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Segel si vzal na paškál fenomén zásnub a hodně záleží na tom, zda divák přistoupí na jeho hru. Jde o koně z Apatowovy stáje, a tak zde samozřejmě hrají prim vulgarity, perverznost a černý humor. Obsazení je však boží (za mě Blunt a Brie) a dvě hodiny ve společnosti nesourodé dvojice utečou jako voda. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • V prvních trailerech, předtím než je Violet Barnes (Emily Blunt) střelena šípem do nohy, slyšíme, jak malá holčička řekne: "Jsem Pocahontas". V pozdějších trailerech je to nahrazeno větou "Jsem Katniss" jako reakce na úspěch filmu Hunger Games (2012). Ve filmu je nakonec použita věta s Pocahontas. (..Lucas..)
  • Filmovalo sa na viacerých miestach v americkom štáte Michigan, a tiež v štáte Kalifornia. (MikaelSVK)
  • Kvůli celkovému doladění charakteru Suzie, kterou hraje americká herečka Alison Brie, „vybrousila“ herečka britský přízvuk posloucháním nahrávek čtení od své britské kolegyně Emily Blunt. (Dzeyna)

Reklama

Reklama