Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer

Recenze (271)

Hees 

všechny recenze uživatele

Tento veľmi dlhý romantický film, ktorý ani nie je veľmi komédiou, ale skôr ukážkou toho, že keď sa treba nejako rozhodnúť tak to netreba stále odkladať pretože čo? Bohužiaľ žijeme len raz a čas uteká. Ďalšia vec vo filme je to, že niekedy sa obetujeme pre druhého až príliš a nám nič nezostane. Hlavný hrdinovia hraní Jasonom Segelom a Emily Blunt sa k sebe hodia ako pár a ich výkon je čisto priemerný. Film trpí svojou dĺžkou a určité pasáže sú lepšie a iné horšie, ale ako celok film vôbec nepôsobí zle, len bohužiaľ je príliš dlhý. Ďalšia vec je tá, že tento film rozoberá dôležité životné rozhodnutia a časti, ktoré majú byť vtipné veľmi často vtipné nie sú a nepasujú do filmu. The Five-Year Engagement by si zaslúžil skôr poučný koniec a nie takýto aký mal, ale tak čo sa dá robiť treba hodnotiť to čo som videl a nie čo by som mohol, aby film bol lepší. (Hodnotenie 2,5) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nie je to až také vtipné ako by som od tohto druhu filmu čakal. Hlavne ak sa pod neho podpísal Apatow. Jedná sa o ďalší scenáristický počin vyníkajúceho herca a komika Jasona Segela, kedy si znova napísal sebe postavu na telo. Film má niečo cez vyše dve hodiny a bohužiaľ prostredie ani situácie nenaberajú taký spád ako tomu bolo vo Forgetting Sarah Marshall. Tým sa dostáva film do priemernej roviny. Na druhú stranu je ale príjemný. Hercom to svedčí a hlavne sa na nich dobre pozerá. Po predchádzajúcom Stollerovom filme Get him to the greek! výrazné zlepšenie aj keď sa to jeho debutovému filmu nevyrovná. Ale ak máte polovičku s ktorou si chcete spríjemniť večer, ťažko by som vám odporučiť lepší film. ()

Reklama

uterox 

všechny recenze uživatele

Náklady 30 milionů dolarů a výsledek tento: Worldwide: $53,774,508. Je to strašná nuda. Komedie? Tam se opravdu člověk moc nezasměje. Hlavní postavy jsou naprosto nemožné a nudné. Zábavnější film by byl o jejich společných kamarádech. V současnosti je dost realitou, že se lidé berou po x letech. Proč se na to koukat ještě ve filmu? ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Mám romantické filmy ráda. Prostě jsou dny, kdy s radostí k takovému žánru usednu a chci se příjemně bavit. Bohužel tento snímek mě nenormálně nudil, nebavil, dokoukala jsem ho jen tak tak. Vlastně nedokoukala. Když konečně stáli před oltářem, vypla jsem to a nečekala ani na to "ano". Roztahané, nezáživné, nezábavné, nepochopitelné, zoufalé a blbé. :-( Emily mám ráda, Jason je taky sympaťák. Snad jen proto dávám jednu hvězdičku. Ale ruku na srdce...je to odpad! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela kravina. Obycejna romanticka komedie o dvou zamilovanejch, co nejsou schopny se dokopat ke svatbe kuli vsemoznejm stupidnim duvodum. Ze zacatku to je sice docela zabava, sice to nicim nevybocuje z nejakyho standardu romantickejch komedii, ale sem tam padne nejaka sprosta hlaska a herci jsou sympataci, takze to docela bavi. Jenze z pribejvajicim casem (silenejch 130 minut) se tak nejak nic nedeje a furt je to to samy, az to zacne cloveka srat. Segel je sice ultimatni sympatak a jeho lovecky obdobi je zabavny, ale celej film proste neutahne a mnohem zabavnejc tak vyznivaj scenky jeho dobytkarskyho kamarada. Celkove tak proste naprostej prumer, s timhle obsazenim a pod zastitou Apatowa jsem cekal daleko vetsi pecku. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Zingermanova reštaurácia, kde Tom (Jason Segel) pracoval po presťahovaní do Michiganu, je skutočná lahôdkáreň v Ann Arbor, ktorá bola otvorená v roku 1982. (misterz)
  • Kvůli celkovému doladění charakteru Suzie, kterou hraje americká herečka Alison Brie, „vybrousila“ herečka britský přízvuk posloucháním nahrávek čtení od své britské kolegyně Emily Blunt. (Dzeyna)
  • V prvních trailerech, předtím než je Violet Barnes (Emily Blunt) střelena šípem do nohy, slyšíme, jak malá holčička řekne: "Jsem Pocahontas". V pozdějších trailerech je to nahrazeno větou "Jsem Katniss" jako reakce na úspěch filmu Hunger Games (2012). Ve filmu je nakonec použita věta s Pocahontas. (..Lucas..)

Reklama

Reklama