Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

T-pack 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou první sérii a myslím si, že dostála své pověsti, když se o seriálu tvrdilo, že jde o mužnou podívanou :D Animace je vynikající, show zábavná a vtipná, postavy dokonalé a vzhledem k primárnímu zaměření na dětskou divačku se dá odpustit i sem tam bolestivé moralizování a předvídatelné pointy. Kolikrát jsou navíc epizody prosyceny popkulturními odkazy. Teď se navíc nemůžu dočkat série druhé, byť jen kvůli velkému Q ze Star Treku. Pět hvězdiček - jak jinak hodnotit nenápadný seriál pro holky, ze kterého se okamžitě stal internetový kult. Brony 4 life! ()

Sesitka 

všechny recenze uživatele

Úplnou náhodou jsem přepla program a ejhle co na mě vykouklo. Neskutečně roztomilý poníci se sladkýma, velkýma očima. Tohle ovšem překvapivě není všechno co je na tomto seriálu tak magické. Poníci jsou vtipní, celé to má hlavu a patu. Jistě roztomilosti je tu spoustu, ale není to ta věc na které by tvůrci stavěli. Ten seriál má vše, co bych od něho rozhodně nečekala. Na tohle se dá prostě koukat, i když už nejste malé dítě. ()

Reklama

RoseJo 

všechny recenze uživatele

Někdo si může pomyslet že tenhle seriál je pro mimina, ale doopravdy to tak není. Děj příběhu a co řeší poníci mimina nepochopí, ale pochopí to až starší. 1. i 2. série je dokonalá, 3. je slabší má méně dílů a občas ty příběhy mi moc neseděli, ale zase všechny série mají chytlavé písničky. Je hrozná škoda že tak kvalitní seriál má tak příšerný český dabing, co vytvořil Minimax, poníci mají hlasy jako nějaký babky, který odchytily někde na ulici co si potřebovaly přivydělat... Proto je nejlepší se na to koukat v originále s CZ titulkama. Zábavný a roztomilý seriál :3 ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Ne. Asi nikomu dobrovolně nepřiznáte, že sledujete kreslené příběhy partičky poníků, kteří jsou tak strašně roztomilí a cukrkandloví, až z toho oči přecházejí, ale tohle... je... něco... tak... strašně... MAGIC! Na své si přijdou především příznivci starých Cartoon Network seriálů jako Powerpuff Girls nebo Dexter's Laboratory... ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo až moc dobré. Čarokrásne animovaný príbeh o sile priateľstva, kde nechýba kopa humoru. Škoda len, že nie som o "dosť veľa" rokov mladší aby som si to mohol naplno vychutnať. Ak máte malé deti a neviete, čo im v dnešnom svete máte pustiť, toto je určite jedna z mála možností, ktoré im neuškodia. ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Celé meno Pinkie Pie znie Pinkamina Diane Pie a ako jedinému poníkovi v seriály toto celé meno odznelo. (Carol Pifková)
  • V seriálu se několikrát objevila chyba, že byl v pozadí některé scény alicorn. Přitom alicorni by údajně měly být pouze princezny. (HERGImanCZ)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno