Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

Gediman 

všechny recenze uživatele

Naprosto, ale naprosto nikdy bych nevěřil, že mě tohle potká. V tomhle věku. Seriál pro malé holky, který je ale tak geniálně roztomilý a roztomile geniální, že musí dostat každého, nehledě na věk či pohlaví. Taky že komunita Bronies (fanoušci seriálu, kteří nejsou původní cílovou skupinou) roste každým dnem a vypouští hromady a hromady fanartů, fanfikcí a meme. TAKLE, dámy a pánové, vypadá pravý internetový fenomén. PS: úvodní dvojdíl druhé řady je perfektní: ze Star Treku převzatá bytost Q (schopnostmi, povahou i dabérem) a ze Star Wars převzatá závěrečná scéna. Tohle je super. Jo a... Rarity je nejlepší poník. Tečka. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

A ja tomu aj tak dám 5! Aj keď je to pre malé ružové slečinky, nikde nie je napísané, že je to nevhodné pre plnoletých, i keď niekto to môže brať ako ujmu na zdraví keď si to pozrie, ako napríklad priateľ, ktorý vyzeral, že za chvíľu bude mať dávivý reflex. A stavím sa, že kopa ľudí to videla, len sa nepriznajú, že pozerali My little pony. A Rainbow Dash je najsamlepšia. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Je to fajn a to překvapivě v nijak (!!) sarkastickém či bizarním smyslu. Zkrátka na úrovní klasických Disney seriálů jako bývali Gumídci či Kačeří příběhy, jen s trochu méně akčními zápletkami, ale zato s o řád zábavnějšími charaktery, a občas i velmi sympatickou dávkou nadhledu a popkulturních odkazů. A celé je to hrozně roztomilé a rozpouští to (nás) cyniky lépe než koncentrovaná kyselina. Za to určitě může ta jednoduchá a čistá kresba spolu s velkýma manga očima... :) ____ad druhá série: Už natvrdo cílené na hravé geeky a cinefily, předposlední díl s parafrázováním Vraždy v Orient Expressu je bez nadsázky geniální, a jestli to má podobně gradovat i dál, tak chci další tři série a celovečerák. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem si sehnal s tím že zkouknu jeden díl a konec, protože původní seriál z 80 let nesnáším, a tak jsem čekal něco podobného i tady. ALE. Za prvé roztomilost poníků a nádherná animace, už jen to Vás donutí zkouknout všechny díly, a ty příběhy jsou fajn. Navíc pár odkazů na filmy jsou úžasné, navíc žádná postava nebyla slabá ani špatná. Prostě paráda. I když si připadám trochu divně. NEJLEPŠÍ SERIÁL EVER!!!! ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je pro mě záhada. Asi má v sobě něco nadpřirozeného, protože jinak si nedovedu vysvětlit, jak je možné, že má takovou oblibu mezi dospěláky a hlavně muži. Proboha, jak je to možný? Rozhodla jsem se, že tomu přijdu na kloub a seriál si pustila. Po pár dílem jsem musela uznat, že na tom fakt má podíl něco napřirozeného, čím dospělé chlapy uhrane, protože jsem nepřišla na nic vyjímečného, co by tenhle seriál obsahoval. Nepřijde mi na něm nic zvláštního, čím by vybočoval z řady dalších dětských seriálů. Že jsou poníci roztomilý, to přece nestačí, navíc mi ta animace přijde trochu otravná, o hlasech ani nemluvě. Musí v tom být něco jiného. Musí to být asi třeskutě vtipné! Ale výsledek? Nic moc. Nejspíš mají muži v mozku nějaké neprozkoumané místo, na které Poníci útočí a oni tím zmagoří. :-) ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Postava Derpy Hooves vznikla úplnou náhodou. V jedné ze scén, kdy se objevila v pozadí, jí animátoři nechtěně nakreslili oči zkříženě. Fanoušci si toho všimly, postava si našla své fanoušky a animátoři jí oči nechali, jak měla. (Campbell)
  • V seriálu se několikrát objevila chyba, že byl v pozadí některé scény alicorn. Přitom alicorni by údajně měly být pouze princezny. (HERGImanCZ)
  • Takmer všetky hlavné hlasy hercov, ktoré dabovali poníkov, spolupracovali i na predošlých sériách My little pony. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama