Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

rionka 

všechny recenze uživatele

Pozor, nejedná se o první seriál z let osmdesátých, tohle je skvělá a svěží povedenost stará jen pár let. Inspirativní a bez stereotypů. Už jsem v tom až po nozdry, přiznávám se! Bez znuděné čtyřleté holčičky by mě asi nikdy nenapadlo se na to podívat a přišla bych o mnoho... barev duhy, vtipů, plastových postaviček poskládaných na poličce atd. Nemusíte se do poníků hned vrhat po hlavě, nic studovat, nic sbírat. Stačí dokoukat první sérii po pátý díl. Pak už najednou nebudete moci přestat. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní seriál původně určený pro cca osmileté holčičky, ale nakonec zbožňovaný hlavně mužskými diváky 15-45 let. Bez nadsázky internetový fenomén a po pár sériích to dokážu pochopit, jsou roztomilí, jeblí a i přesto, že v nich stále je nějaký ten dětský přístup (ponaučení na konci a podobně), rozhodně má co nabídnout i průměrnému divákovi (je třeba rozeznat diváky a TV diváky). Seriál je narvaný popkulturními odkazy a vtipy, (které malé holčičky opravdu nepochopí) a s rozdílnými charaktery poníků si každý najde co ho baví (snad jen si neumím představit koho bavily díly s těmi mladými poníky co hledají své cutie marks, ty jsem přeskakoval a hvězdičku dolů). Škoda taky neskutečně zmršeného českého dabingu, který z kůl seriálu dělá opravdu neskutečnou sračku (nehledě na naprosto tragický výběr hlasů a zabití většiny intonačních vtipů a přízvuků) a věřím, že mnoho lidí, kteří to podle internetu chtěli zkusit, i odrazuje. Jestli se chcete přidat do fanklubu a zkusit to, rozhodně nezapínejte televizi, ale místo toho si najeďte na youtube, kde jsou epizody v původním dabingu a k tomu solidní titulky. Určitě doporučuju pro tatínky malých dětí, kteří se chcou při koukání s potomkem na pohádky bavit taky. ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tu hrať na sprofanovaného davového hejtera ani vyznávača recesie, alebo prosto len idiota, ktorý si myslí, že je na pózerskom uťahovaní si z tohoto zvláštneho fenoménu niečo extrémne vtipné a zaujímavé. Podľa môjho názoru v podstate celkom obstojný, miestami prekvapivý milý počin, ktorý si akýmsi podivným spôsobom získal pozornosť širokej verejnosti a rozdelil divákov na dva tábory. Ja preto zaujmem neutrálny postoj a len poviem, že je to pri všetkej tej detinskosti vlastne príjemné, pekne animované a pre deti určite zaujímavé a vhodné. Problém je v tom, že to je všetko, Poníci nijako nevybočujú zo záplavy podobných seriálov, len sú natoľko roztomilí, že sa na nich nalepil dav kydačov hnoja z rád vyznavačov nonstop hejterstva Justina Biebera. Inak nič, čo by natoľko stálo za zmienku. 70% ()

philip.j.fry

všechny recenze uživatele

S plnou miskou jahodové ovesné kaše procházím kolem televize,kde je zrovna zapnutý Animáček, do mého pokoje abych ulehl k notebooku.Vtom mi zrak ulpívá na ději.Jů,poníci!Mé tajné sny se splňují!Už od dětství jsem si chtěl hrát s poníky.Jsou roztomilí.Nejlepší z nich je určitě Rainbow Dash,ostatní jsou vata.Oni umí kouzlit!No není to nebe?Má mysl dosahuje dokonalého vzrušení.Ano,chci jen poníky a nic víc,ano!Přátelství je magické a poníci super roztomilí!Trhnutím hlavy se probírám ze slastného komatu a zjištuji,že se dívám na seriál pro pětileté holčičky.S vědomím,že asi nejsem cílová skupina,odcházím s trapným pocitem od televize.Na počest onoho okamžiku,kdy jsem poprvé uviděl poníky,umisťuji je do čestného místa v Oblíbených seriálech.A hodnotit nebudu,pět hvězdiček by totiž nestačilo. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Ne. Asi nikomu dobrovolně nepřiznáte, že sledujete kreslené příběhy partičky poníků, kteří jsou tak strašně roztomilí a cukrkandloví, až z toho oči přecházejí, ale tohle... je... něco... tak... strašně... MAGIC! Na své si přijdou především příznivci starých Cartoon Network seriálů jako Powerpuff Girls nebo Dexter's Laboratory... ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Rainbow Dash je jediná hlavná postava, ktorá má značku na stehne známu ako "cutie mark", pozostávajúcu iba z jedného symbolu. Rarity, Applejack, Fluttershy a Pinkie Pie majú tieto značky v klastri troch a Twilight Sparkle má obrovskú iskru obklopenú piatimi menšími iskrami. (Carol Pifková)
  • Fanynka seriálu se kvůli původu slova nenazývá „brony“, ale „pegasister“. Toto slovo vzniklo taktéž složením dvou slov, v tomto případě ale slov „pegasus“ a „sister“. (HERGImanCZ)
  • Canterlot měl být původně podobně jako Gondor pro malé dívky. (jimmecek)

Reklama

Reklama