Reklama

Reklama

Ricky Gervais: Out of England 2 - The Stand-Up Special

(pořad)
všechny plakáty
USA, 2010, 74 min

Režie:

John Moffitt

Účinkují:

Ricky Gervais

Recenze (10)

H34D 

všechny recenze uživatele

To nejlepší ze série standupů nakonec. Ricky opět z významné části recykluje, což opět nechápu, ale opět musím poznamenat, že své vtípky dotáhl až na samou hranici dokonalosti. Perfektní zábava, nefalšovaný smích, odlehčení a pár brutálně černohumorných vsuvek. 9/10 ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Bombovej standup. Dobrá sranda, pak Gervais začne komentovat vybraný knihy a tak už jsem se dlouho nenasmál. Rýpání do Bible, zvířat buzíků, pedofilní vtipy, zatímco se všemu roztomile usmívá a v klidu upíjí pivko... Léta jsem ho vnímal a různě sem tam viděl, ale tímhle si mě získal a na řadu přijdou i jeho další vystoupení. "He...... is fucking him... IN THE HEAD!!!" ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Performačně opět výborné, ale obsah (tedy výběr použitého materiálu) slabý. Nerad bych se opakoval, ale Ricky pracoval na Science přes 5 let a výsledek byl hodně rozpačitý. Ostatní se s tím málem možná spokojí. Asi Rickymu napíšu nějaký ten email ve stylu Dickie Andersona, vždyť on má konstruktivní kritiku tak strašně rád. ()

D28 

všechny recenze uživatele

Hranice vkusu a drzosti sú individuálne, podstatné je však to, že som sa nahlas zasmiala tri-štyrikrát a to nestačí na viac ako priemerné hodnotenie. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tak sice je to prakticky jen další výcuc toho nejlepšího z “původní čtyřky” (hlavně Animals, Science), ale pointa druhého "Out of England" je vzít zrno a vynechat plevy (jak sám i říká "podle toho čemu se smějete, použiju to znovu, tomu čemu ne, vynechám"). ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Na to, že se mělo jednat o best of, první polovinu jsem se docela nudil, než konečně přišla na řadu Noemova archa, nicméně jako všechno z Gervaisovy tvorby, tak i tenhle stand-up patří mezi to nejlepší, co může komedie nabídnout. ()

joudas 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se podstatně víc, než u jeho předchozího amerického výběru. Asi v tom bude velkou roli hrát to, že jsem, na rozdíl od minula, měl mezí britskými a americkým vystoupením dostatečnou časovou mezeru, takže mi nevadily opakující se vtipy. Některé už jsem totiž zapomněl a některé jsem si rád poslechl znovu. Navíc zde tentokrát nevynechal Bibli, což je v jeho podání nekonečná studnice zábavy. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Vystúpenie je síce poskladané z jeho predchádzajúcich štyroch live vystúpení, ale aj tak, inak než za 5 sa hodnotiť nedá. Jeho narážky sa dajú počúvať aj viac krát, a stále mi prídu trefné a vtipné. Múdrosť : Opakovaný vtip už nieje vtipom v tomto prípade neplatí. Ricky rulez ()

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

Vyber vtipov z ostatnych vystupeni, pre mna teda tych najlepsich. Ricky je jednoznacnym kralom stand-up komikov. Kam on na tie napady chodi... ()

Reklama

Reklama