Reklama

Reklama

Mortal Kombat: Legacy

(seriál)
USA, (2011–2013), 3 h 4 min (Minutáž: 7–14 min)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. (-Marc-)

(více)

Recenze (152)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapivě mě mnohem víc bavily ty řeči o souboji, než samotný souboje, které nejsou rozhodně špatné, ale na Mortal Kombat poněkud realistické a nudné. Je na nich prostě vidět malý rozpočet, a ani herci nejsou očividně moc pohybově zdatní. To je pak jak nebe a dudy, když v posledním díle cvičí Dacascos, který se jako jediný nemusí spoléhat na zručného kameramana. Jako ukázka toho, kam mohl Mortal Kombat jít, je to určitě zajímavá odbočka. Tancharoen v jistých směrech talent předvedl a jako normální seriál bych si to dokázal představit, jako celovečerní film ale ne. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Mortal Kombat I (1995) je pojem...ale tohle?:)) Naprosto odlišný Mortal Kombat, než jsme zvyklí od filmu z roku 1995, ale to je právě dobře, že to někdo zkusí natočit jinak. Sice mytologie je občas změněna, ale to mi osobně nevadí a zůstávám ještě u 4 hvězd. Dobrý webseriál a uvidíme, jestli se podaří sehnat peníze na film. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Pořád to vypadá dobře, i když Rebirth se mi líbil mnohem víc. Tady se mi nejvíc líbili úvodní díly a nejvíc jsem trpěl u Kitany. Ty závěrečné díly už mě tolik nepřesvědčily. Uvidíme co bude se bude dít dál a jak dopadne případný film. Nevypadá to s ním úplně špatně. Když se podaří poskládat taková jména jako Michael Jai White nebo Lateef Crowder. Nebránil bych se přidání třeba Scotta Adkinse. ()

WillyMarks 

všechny recenze uživatele

Držím pěsti, aby celovečerní film dopadl dobře. Tento miniseriál na mě zapůsobil. Když zohledním fakt, že byl malý rozpočet, tak je to velice pěkná podívaná, Díly Johnny Cage, Raiden a Scorpion naprostá špička..jen tak dál...fandím tomuhle znovuzrození! Kdo nikdy nehrál mortal kombat, učinil tak velkou chybu :D 76% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že je škoda, aby takto kvalitní seriál byl pouze prequelem hry. S takovým materiálem a hlavně potenciálem by se nemělo nijak přemýšlet a vrhnout se rovnou na celovečerák. Okénko do příběhu jednotlivých postav vážně nemělo chybu! Opravdu kvalitní seriál, který od 5* dělí snad už jen to, že byl hned pryč a zatím se nic jiného nechystá! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (18)

  • V pokračování z roku 1997 měl původně ztvárnit Jaxe Michael Jai White. Odmítl roli kvůli filmu Spawn (1997). V seriálu však již roli přijal. (Mandalorian)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Během souboje udeří Liu Kang (Brian Tee) Johnnyho Cage (Casper Van Dien) takovou silou, že mu zarazí hlavu do země. V dalších záběrech už ale hlavu v zemi zaraženou nemá. (Duoscop)

Související novinky

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

11.03.2019

S remakem filmového Mortal Kombatu byl před časem spojován režisér Aquamana James Wan, ten ale po nějaké době projekt opustil a od té doby se toho kolem filmu moc nedělo. Tedy až doteď. Podle… (více)

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama