Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Pohlreich už začína byť nudný. Keď chodil s reláciou "Ano, šéfe" po českých reštauráciach a každú z nich podrobil nekompromisnej kritike, tak vtedy to bolo niečo nové, svieže, originálne. No časom už zrejme bolo čím ďalej ťažšie nájsť podnikateľa, ktorý si nechá od neho na seba a svoj podnik kydať pred celým národom. Holohlavý majster sveta vo všetkom Zdeněk P. totiž každému dal pekne do tela a to hodne nevyberanou, vulgárnou mluvou. Malo to celkom šťavu. Teraz už skľudnil svoj slovník a hrdo predvádza ako si opiecť vonku, na zahrade, kus mäsa v kuchárskej relácii "Šéf na grilu". ** ()

MMR odpad!

všechny recenze uživatele

Grrrrr! K čemu mi je se rozmyslet jak co dát na talíř, když to hnedka stejně sežeru. Nic víc vidět z toho pořadu nepotřebuju. Když budu chtít radu ohledně grilování, zajdu si za tátou. UPGRADE 16.11.2011: Tak jsem nedávno zjistil, že tátovi se pořad líbí a má dokonce i knížku... K tomu já nemám slov. Ale za svým hodnocením si stojím, jako vždy... ()

Reklama

Natabar 

všechny recenze uživatele

Pohlreich už dlouho chyběl na TV obrazovce - takže v tomhle smyslu Šéf na grilu potěšil. Jenže - ač Zdenda perlí jak chce, je to od gruntu špatně - špatná dramaturgie i režie, Zdeněk jen vede dlouhotánský monolog, který je přerušen rozhovorem s Halinou a zase monolog. Jako pořad šílenost. Ale hvězda Pohlreichova typu spojena s jeho absencí v TV dostatečně potáhne, aby divák u televize zasedl. Nicméně už se těším na novou řadu Ano, šéfe! To je úplně jiná liga. - BTW:: V prvním dílu byla naprostá pecka "Chateau Headache". To jsem málem padl ze židle. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Pro mě jako "milovníka" dobrého jídla (kvalitních steaků... ANO, jsem toho názoru, že kdo nejí maso je "podezřelej") a požitkáře, se vším, co k tomuto označení neodmyslitelně patří (ne nutně za každou cenu vždy spojovat s jídlem :o)) je tento pořad vlastně za trest. Sledovat totiž Zdeňka Pohlreicha při přípravě těchto "božských pokrmů" má za následek, že přijít ke mně domů, (v momentě kdy koukám na tento pořad), musíte mít silný pocit, že u mě musela nevyhnutelně propuknout epidemie slintavky. Co dodat k samotnému pořadu a Zdeňkovi Pohlreichovi?! Snad pouze toto. Mám rád (obdivuji) všechny ty, kteří něco v životě dokázali, jsou skutečnými odborníky ve svém oboru, jsou ochotni se s námi o své nabyté zkušenosti podělit a v neposlední řadě jsou schopni, to nám (široké laické veřejnosti) srozumitelně podat. Potom jim i tu "skrytou" reklamu odpustím, (zvlášť, když je to na tak lahodný mok, jakým bezpochyby pivo je). Pravda, JÁ před Budvarem dávám přednost plzínce, ale to je věc názoru. Pokud to navíc podávají mluvou sobě vlastní, se smyslem pro humor, který je navíc naladěn na podobnou notu jako ten můj, nezbývá než říct....DÍKY Zdendo, drž se a slibuju (až budem na chatě příště grilovat), že si vzpomenu na tvoje slova, "že tomu 1-ročnímu pašíkovi to nemůžu udělat a "sprasit ho". Ostatně tím bych "nezneuctil" pouze jeho, ale řádně to posral hlavně sobě a to bych opravdu nerad. * ubírám za ty "vsuvky" (rozhovory s H. Pavlovskou). Nemám v podstatě nic proti samotné myšlence, že se dozvídáme začátky Zdeňka Pohlreicha, co ho vedlo k tomu stát se kuchařem, názory na současnou kvalitu českého pohostinství, ale jsem toho názoru, že do toho formátu to nepatří.(ne v takové míře). Zdendo, napiš životopis, kdo bude mít zájem ten si ho přečte (já určitě ano), ale zde se drž jídla jako takového. Všeho moc škodí (jak už to tak bývá, někdy je méně více) a pokud by se to ubíralo tímto směrem, mohlo by mít hodně lidí pocit, že už je "PŘEPOHLREICHOVÁNO"...... a to bych nerad. ()

constrictor.boa 

všechny recenze uživatele

Jak to někdo může srovnávat s Ano šéfe? Tento pořad je od toho, aby ukázal recepty a to je vše. To je jako říci, že Receptář prima nápadů není tak zábavný jako Natoč to, a nesahá mu ani po kotníky. Já jsem se dozvěděl co potřebuju za suroviny, jak mám postupovat a spoustu recetů jsem už úspěšně použil. Účel to splnilo, takže 5 * ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama