Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

JohnDeRooy 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že Pohlreich je mistr a snaží se jednoduchou formou vysvětlit to, co jiní zbytečně považují za magii. Stále se drží opakování jasných a jednoduchých pravidel, která samozřejmě fungují do posledních detailů. Oproti jeho dřívějším sériím je zde konečně prostor aby on sám uvedl jak to má rád on, jak by to doporučil, atd, a ne pouze na opravování ostatních kuchařů. Více pořadů s tak lehkou a příjemnou atmosférou :) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat/dochucovat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě, ačkoliv si ho divák samozřejmě oblíbil primárně coby chlapíka s neuhlazeným slovníkem, jak brečí nad retro oblohou a fritovací kulturou. Tady nevštěpuje základy pro kvalitní fungování podniku, ale jednoduše naznačuje, že ugrilované podrážky nebo vysušený losos nejsou tím, co by mělo nad grilem omámit naše hosty. ()

Reklama

Lethe 

všechny recenze uživatele

Chateau Headache...:))))))))......jinak ale nic moc, Zdenek je dobrej, ale jeho humor nejvic zaril v Ano,sefe. Tenhle format je dost podivnej - je to neco mezi reklamnim shotem, bananovymi rybickami, italem v kuchyni a klukama v akci. Jako bych z toho citila, ze hlavnim ucelem poradu je vyvarit z Pohlreichovy popularity co nejvic. ()

Mr.Nobody 

všechny recenze uživatele

U pořadů a filmů o vaření je potřeba rozlišovat více věcí než u ostatních žánrů. Naštěstí u Zdeňka Polreicha se netřeba o gastronomickou část obsahu tohoto pořadu bát. Velmi dobře lze hodnotit témata jednotlivých dílů i to jak jsou díly zpracovány. Jistě nejsem jediný, kdo se k tomuto pořadu v létě rád vrací. ()

Pitrsss 

všechny recenze uživatele

Pořad o vaření, který MÁ smysl. Uvedený hezky sezónně a hlavně s hlavou a patou. Ať si každý o Pohlreichovi myslí co chce, on vážně něco umí. Bez zbytečných keců dobré recepty a užitečné rady. Navíc se na to setsakramentsky dobře dívá. Občas mu tam sice "zazpívá Petr Spálený", ale nikdo není bez omylu. Dokonce ani ty rozhovory s Halinou nejsou tak zlé, jak jsem původně čekal. 75% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama