Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Kámoši k nezaplacení kteří jedou jednomu z party na svatbu do Austrálie,jenže cestou se zastaví koupit si nějaké hulení a pak všechno začne.Řada nečekaných příhod kvůli ztřeštěným kámošům málem zkazí celou svatbu.Docela vtipné a zábavné scény,hlavní atrakcí asi byla ovce která sežere na co přijde včetně koksu. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Netuším, co vytváří snahu porovnávat tento film s Hangover. Je to svatba, beran, drogový dealer, Austrálie, 4 chlapy v oblecích či snad ruka v prdeli? Tak jo, jedná se o svatbu, ale právě o svatbu, ne stag night/bacherlor party, která se celá zesere. Jsou tam občas neskutečně vtipné momenty (svědkův proslov a to je asi vše co mě teď napadá), vtipné momenty (maska na hlavě) a plno dalšího. Nebylo to špatné, ale rozhodně jsem vyděl lepší. Jako relax film pro zlepšení nálady to funguje, ale některé věci jsou nedotažené. ()

Reklama

fox171cz 

všechny recenze uživatele

Opravdu tento film vypadá jako by patřil do rodinky série "The Hangover". Ale přesto mi to nevadilo, že některé věci si lehce vypůjčili od kolegů z USA, protože mi připadalo že se dívám na zcela originální film. Srandy jsem si užil převážně v druhé části filmu, kde o ně není žádná nouze. Herecká čtyřka byla si myslím na můj vkus slušná a nijak mi jejich výstupy nevadili. Pokud tedy "Pařmeny" nesrovnáváme přímo s "The Hangover", protože rozpočtově budou ty filmy hodně odlišné, dočkáte se super zábavy. 75% ()

jujec 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem vtipnou a svěží komedii typu Horší než smrt (ostatně promo filmu na ni odkazuje), ale místo inteligentního humoru mě čekala bláznivá komedie ve stylu 70. let, kde vtipy vytvářejí výkaly, náznaky sexu a zdrogovaní či alkoholem opojení jedinci. Tím nechci říct, že by film byl špatný, to ne, ale přece jen vtípky typu záměna papíru, na kterém má být svatební řeč nebo vyměněná taška jsou už dávno obehrané. Ale i přes to se u filmu pobavíte. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Britové, byť v australský koprodukci, maj rozhodně na víc, než natočit nevýraznou komedii, na kterou si za pár dní díky její průměrnosti ani nevzpomenu a nebudu mít žádný nutkání si jí někdy pustit znova. Jediný, co mě fakt pobavilo, byl hitlerovskej knírek (asi jedinej náznak ostřejšího a nekorektního britskýho humoru) a scéna s koksem. Zbytek tvořila vata v podobě slabších (ne)vtipnejch scének a nepovedenejch point ("vyřešení" situace s drogovym dealerem). Rozhodně už jsem viděl lepší pařmeny, kterejma se tyhle kaliči určitě trochu inspirovali, tři slabší hvězdy. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama