Reklama

Reklama

Sexy párty

  • Německo Party Animals ... Wilder geht's nicht! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jestli se něco chcete dozvědět o Vanu Wilderovi, teď je ta pravá chvíle. Máme k dispozici jeho přihlášku na vysokou. Musel ji vyplnit důkladně, protože tam pak chodil hodně dlouho. Totiž dokud tatínek cáloval. Ale to si pište, že si to tam užil. Takže tady je část jeho dotazníku: NĚKTERÁ OSOBNÍ DATA Pravé jméno: Van Wilder, ale dává přednost přezdívce "Van", což je vlastně jeho jméno, ale on ho považuje za přezdívku. Datum narození: 13.prosince 1977 - divoký střelec s velkou vzrušivostí, společenský, umí se odvázat. Jeho zájmy: tantra, hudba. Možná by to měla být ekonomie. Ale kdo se má tak narychlo rozhodnout. Umí suprově mixovat drinky. Jazyky: angličtina a jazyk lásky (a nemyslete hned na orální sex). Plány do budoucna: vrátný v casinu, který je majitelem pláže, aby mohl často plavat a je zároveň prezidentem USA či Mexika. Semináře, které už absolvoval: masáže Reiki, erotická fotografie a seminář na téma: "Život je příliš krátký na to, abychom se stali bohatými moc pomalu." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

YoZo8 

všechny recenze uživatele

Priemerná teenegerská komédia. Niečo na spôsob prci, prci ... ale nie až tak vtipné a bez energie. Herecké začiatky Ryana Reynoldsa síce boli všelijaké, ale musel nejako začať. Tara Reid tu bola ešte k svetu a bez plastik. Pár vtipov, pár komických situácii no žiadna sláva. Ak by to bolo trošku viac prešpekulované, tak by to bolo fajn. No tak to je len občasná sranda s pekne vyzerajúcimi hercami. A ešte jedna maličkosť. Neviem ako je na tom český dabing, no ten slovenský je dosť nepodarený. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak toto nie. Na tento párty žáner už začínam byť normálne alergický, a to ešte pred pár rokmi som ho dokonca vedome vyhľadával. Ale nič na tom vlastne nevidím - len prehliadka alkoholizmu, promiskuity a poriadnej dávky fekálno-sexistického "humoru". Aj keď príbeh je za každým trošku odlišný, tieto veci ich vždy bohužiaľ spájajú. Inak to nebolo ani pri Van Wilderovi, kde som čakal aspoň o niečo vyššiu úroveň. Veď predsa len Ryan Raynolds a Tara Reid v hlavných úlohách, to som myslel že to nemôže byť predsa až tak zlé. Ale dávam aspoň 1 hviezdičku za pár vydarených hlášok, scénok, no predovšetkým dobrý soundtrack nabitý punk-rockovou hudbou. ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Ďalšia tínedžerské "komédia", ktorá je trápna od prvej do poslednej minúty. Takisto bez fekálneho humoru sa to nemohlo obísť. 1* dávam za herecké obsadenie, ktoré vidím ako najväčšie pozitívum. Znesiteľný Reynolds a hlavne krásna Tara Reid vďaka ktorej som to vydržal dopozerať dokonca. /30%/ ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Takže tu máme další "fekální teen komedii" - muj oblíbenej žánr. Příběh, jak se dalo čekat, je celkem o ničem. Taková školní romantická blbinka a celej film tak nějak od začátku pomalu spěje k očekávanýmu happy endu. Žádný překvapení se tedy nekoná. Ale to neni až tak důležitý. Důležitý je, že jsem se u toho zasmál. Vtípek se zákuskama, který jsou plněný psim spermatem a nebo scény s projímadlem a následnym sranim do odpadkovýho koše před zraky profesorů (to bylo snad ještě lepší, jak projímadlová scéna v Blbý a blbější) asi většina lidí na čsfd moc neocení, ale já jsem se naopak při tomhle skvěle bavil. Na druhou stranu dodávám, že ta koncentrace povedenejch vtipů neni zase až taková, jako třeba v American pie nebo Road tripu a pár dalších podobnejch filmech. No celkově to je docela dobrej film a hlavně Tara Reid je neodolatelná. Přesto dávám jenom 3 hvězdičky, ale ta čtvrtá unikla jen o kousek. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

"Mmm, to je ale chutná náplň." O fekální a uchylnej humor neni nouze, ale nějaký scény mě fakt dostaly. Celkově jde samozřejmě o blbinu pro náctiletý s předvídatelnym koncem. Potěšilo mě cameo (tehdy ještě neznámýho) Simona Helberga alias Wolowitze z Big Bang Theory. Ryan Reynolds klasicky sympatickej výkon, ale jsem rád, že si v poslední době vybírá lepší role. Nejlepší byl ale stejně pes Kolos:) Škoda, že si slušně nasazený tempo ze začátku nedokázal snímek udržet aspoň většinu stopáže a že dabing za moc nestál, takhle jen tři slabší hvězdy. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Né každý možné rozpoznal, že logo společnosti Volkswagen na čepici Van Wildera (Ryan Reynolds) odkazuje na iniciály jeho postavy. (Lembi4)
  • Ryan Reynolds viděl před vydáním filmu pouze krátký úryvek, nikoli celý film. (Cheeker)
  • Michael Olowokandi, Darius Miles, Quentin Richardson a Lamar Odom, kteří hráli basketbalové hráče, spolu kdysi opravdu hráli v jednom týmu v NBA v Los Angeles. (HappySmile)

Reklama

Reklama