Reklama

Reklama

Juan de los Muertos

Trailer

Obsahy(1)

Juan spolu s niekoľkými odhodlanými priateľmi čistí okolité ulice rodného mesta od krvilačných zombie. Napriek tomu, že sa situácia zdá bezvýchodisková, dostáva skvelý nápad v podobe založenia s.r.o. s menom "Zabijeme Vašich príbuzných". Odstupom času si však všetci začínajú uvedomovať, že pokiaľ si chcú zachrániť holé životy, musia svoje rodisko raz a navždy opustiť. V Juanových žilách ale koluje revolucionárska krv, vďaka ktorej je pre záchranu vlasti ochotný urobiť čokoľvek! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

kareen 

všechny recenze uživatele

Zombie apokalypsa po kubánsku, aneb disidenti útočí! Jako komedie to na mě fungovalo tak půl na půl, některé vtípky byly super, jiné méně, ale když vezmu v potaz autentické prostředí špinavé Havany, samotné zombíky (mraky zombíků), vůbec ne špatnou akci a pár skutečně zajímavých nápadů, musím uznat, že jsem se opravdu výborně bavila. A tu skupinku flákačů a zkrachovalých existencí jsem si taky docela oblíbila. Za mě dobrý. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kubánská blbina plná politicky nekorektního a perverzního humoru, který není občas vůbec vtipný :) Ale zombie apokalypsa sponzorovaná americkými imperialisty pod rouškou nemrtvých disidentů za jedno zhlédnutí určitě stojí, ale čekal jsem určitě víc humoru, hasta la victoria siempre!60%.A nebojte, v tom komentáři spoiler fakt není :) ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek mi doporučil uživatel MikeCool už více než před rokem, ale já na zombie komedii pořád neměl náladu, takže se na Juana přes rok prášilo v exterňáku a včera to přišlo jak blesk z čistého nebe - Dostal jsem chuť na zombie komedii. Juan tak konečně dostal prostor a jediné co můžu vytknout je to, že jsem si to nepustil dřív. Postavy suprově střelený, povedených scén je víc než dost a hlavně Juanův nejlepší kamarád, pupkáč v neoprénu s vražednou harpunou, je strašlivej masér. Nápad založit si firmu co se specializuje na likvidaci zombíků je výbornej a rozhodně si jednu hodlám co nejdříve založit, konkurence velká není tak proč nezačít směle podnikat, jen si ještě seženu pádlo a jsem k službám. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší zombie komedie, co jsem kdy viděl. Když to porovnám s doposud nejoblíbenější a druhou nejoblíbenější, tak tady je ta zábava ještě o level výš, takže musím tasit plný hodnocení. Je to prostě prdel jako sviňa, tlemil jsem se od začátku až do konce. Někomu možná komediální prvky u zombíků nesedí, já jsem si ovšem film nadmíru užil. Děj, o který ani tolik nejde, je v pohodě, prostředí více než zajímavé, hlavní protagonisté zrovna tak. Některý situace jsou možná až moc, ale těch je vážně jen pár, takže se to dá přehlídnout. Stručně řečeno: Megazábavný masakrální nářez. 85% ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Když je rozpočet nižší, než průměrný Kubánec, je třeba film vyšperkovat něčím jiným, než přemnohými efekty. Tady se to povedlo, až jsem se dojal k slzám. Nadobyčej sympatické ksichty, jedna hláška za druhou (disidenti vedou), mraky mrtvých zombíků, parádní likvidační akce a bezchybná hudba z toho udělaly totální pohodovku, až jsem měl chuť zapálit si doutníka a otevřít lahvičku Havana Clubu. Památná věta: "Když už se všechno podaří vyřešit, tak se to zase zesere jak ekonomika v Rusku" ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Film byl poprvé představen na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 10. září 2011. (ČSFD)

Reklama

Reklama