Reklama

Reklama

Akční komedie Zombieland společnosti Columbia Pictures vypráví příběh dvou mužů, kteří se snaží přežít ve světě, ovládaném zombies. Columbus (Jesse Eisenberg) je obrovský zbabělec – ale jak se ukazuje, pokud máte hrůzu z toho, že vás sežerou zombies, dokáže vás strach udržet naživu. Tallahassee (Woody Harrelson) je drsňácký zabiják zombie, který je motivován touhou získat poslední čokoládovou tyčinku na světě. Když spojí své síly s Wichitou (Emma Stone) a Little Rock (Abigail Breslin), které také objevily vlastní způsoby, jak přežít nadvládu zombie, budou muset zjistit, co je horší: spoléhat se jeden na druhého nebo se nechat přemoci zombies. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (1 722)

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla výzva od jednoho uživatele a já naprostá nehororka jsem si řekla.....že to na just dám a s hrůzou jsem si to ještě pustila pozdě večer. A vida, když jsem zavřela oči při různých momentech hladových zombíků, vyloupl se z toho celkem zábavný horor s výbornými hláškami s chlapem jak víno, Woodym a s kočkou Stoneovou. Občas mi to nedalo a dívala jsem se na ty autíčka poházená kolem a díky za triky. Na konci jsem se už nenamáhala zavírat oči a jednohubkový horor mám za sebou........vidíš, zvládla jsem to ! Když vypustím zvratky, tak klíďo solidní čtyřka. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

I přes nesmyslnej nápad jet ve světě plném zombií do lunaparku je ten film skvělej. Všichni zůčastnění jsou sympaťáci a gagy jsou opravdu povedené. Největší maso nastává právě na konci na pouti, kde Woody Harrelson kosí zombíky na horský dráze, ale nejlepší část filmu pro mě je zastávka v rezidenci Billa Murraye. A hlavně je to asi první zombie film, kde je prostor i na romantiku a hlavně hlavně po druhym zkouknutí vim, že se na to podívám ještě hodněkrát. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když si nejste jisti, že z živé mrtvoly je mrtvá mrtvola, tak nešetřete střelivem." Jako zastánce hesla "Vždy ve střehu!" jsem si moc užil tento instruktážní snímek, kterej mi do budoucna dal šanci přežít stále rychleji se blížící okamžik, kdy naši planetu ovládnou zombíci. Svědomitě jsem do sebe nasál nemalý množství vtipných pravidel přežití a začal jsem se učit noty na banju a brokovnici. Přesto doufám, že mám ještě dostatek času na to, abych si rozmyslel, zda budu mít v den D chuť spíše na střelbu do mrtvýho nebo zakousnutí do živýho masa. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Je úžasné, jak rychle se dokážou věci zvrtnout do úplných sraček..... Když Zemi ovládnou zombie, k přežití potřebujete pravidla (hned je jasný, proč šli první na řadu tlouštíci). Ano, tenhle film je úsměvnej a krvavej. Je totiž o nakopávání prdelí. Jednoduchý příběh těžící z ulítlých scén, šíleného (skvělého) W.Harrelsona a solidní muziky. Prostě ujetá šílenost s vyvražďovačkou v zábavným parku jako s třešničkou na zábavném dortu. Naštěstí i v Zombielandu je čas na lásku. A Bill Muray? No a co... PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Záleží na tom, čo od filmu čakáte. Tvorcovia totiž podobne ako Wright-Pegg-Frost zmiešali zombie masaker s iným žánrom - tí prví s britskou vzťahovkou, títo zase s inteligentnejšou teen romantikou v štýle Adventureland či Nick and Norah. Úvod rozpumpuje zábavné jatky... a potom film prudko zvoľní tempo. Pre niekoho sklamanie, podľa mňa sa film práve v nezombíckych scénach mimoriadne zdvihol, stavil na sympatické postavy, záblesky z ich minulosti a prehlbujúce sa vzťahy. A Bill M. samozrejme tiež zábavu nepokazil, práve naopak. Práve táto "uvoľnená časť" filmu ("Takto som neplakal od Titanicu!") je dôvodom, prečo chcem vidieť sequel a dozvedieť sa o hrdinoch viac. Pokiaľ k tomu bude aj väčšia porcia mozgov a bude k tomu opäť hrať stará Metallica, tým lepšie. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (70)

  • Scenár bol uvedený v takzvanej "Čiernej listine" roku 2007 - zoznamu najľapších nevyužitých scenárov roka. (WalterIK7)

Související novinky

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

04.01.2019

Už je v podstatě jasné, že studio Disney místo klasického pokračování Pirátů z Karibiku hodlá celou sérii rebootovat. Poslední díl totiž vydělal „jen“ 794 milionů a to je po miliardových dílech pád,… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

24.10.2018

Scenáristé Deadpoola a Zombielandu Rhett Reese a Paul Wernick měli údajně mít první schůzky se studiem Disney o potenciálním rebootu miliardové série Piráti z Karibiku. Zatím není jasné, jestli… (více)

Reklama

Reklama