Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

Uf, raději se nebudu tvářit, že Doghouse se tím, že nechal nebohé, životem otrávené chlapíky pronásledovat bandou ženských zombií, snažil snad něco hlubšího sdělit o údělu obou, či alespoň jednoho pohlaví. To by mi jeden odpad nestačil a musel bych si založit mulťáka. Raději budu tvrdit, že jsem viděl nevtipnou komedii, nestrašidelný horor,film s nesympatickými postavami bez vlastností, film bez napětí, myšlenky či zajímavého vizuálu, s nezajímavou hudbou... Inu film bez jakýchkoliv pozitiv. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Jake West nám předvedl esenciální výtažek hnijících těl, krve, vtipu a nejinak skupinky, kterou tentokrát tvoří mužský sbor. Ačkoli je to z větší části komedie, tak v určitých pasážích na vás dýchne hororová atmosféra. Potěšil mě i fakt, že jde o přímočarou záležitost bez zbytečných odboček a kudrlinek, kde se nic nebere vážně. Porce vtipu je servírovaná rovnoměrně a vyloženě slabou částí tu není nic. Rozradostněné bude i oko lačnící po krvi, i když jde spíše o druhořadou záležitost. Zombíci mají perfektní masky a když chtějí, tak to našim kamarádům umějí dobře zavařit. Mé očekávání to naplnilo a s klidem mohu konstatovat, že jde o infantilně vtipný survival nářez, a pozor, nikdy nechoďte do lesa! ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nápadité, po maskérské stránce povedené, britsky zábavné. Obsahově trochu man power (krásně politicky nekorektní, ale opravdu?) a výmluvné (když gay svým kolegům nadavá do slečinek). Řekl bych, že je to všechno více, než horror, tak jak to u podobných britských komediálních horrorů bývá (např. Shaun od the Dead). Nevěsta je perfektní. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Jake West sa po vážne mienenom pokračovaní Pumpkinheadu: Ashes to Ashes, vracia späť smerom k Evil Aliens vo forme uletenej zábavy. I keď tu tentoraz nie je scéna typu kombajn kosí mimozemšťanov, má to svoje vychytávky, suché hlášky a utešene rozrastenú rôznorodú plejádu mužských charakterov, ktorí sa vymanili po dlhom čase od svojich polovičiek a sú permanentne po celí čas filmu atakovaný zombíkmi ktoré tvoria výhradne len ženy. Na strelné zbrane okamžite zabudnite, kladná strana disponuje arzenálom typu: umelý svetelný meč a striekacia pumpovačka s horľavou náplňou alebo golfová výbava, kým tá záporná je vyzbrojená napríklad: nožnicami, nožmi, sekerami, mečom alebo dopravnou značkou. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Spojení hororu a komedie mě nikdy moc nelákalo a až na minimum vyjímek to stejně většinou dopadlo na prd,neboť buď fungovalo jedno,nebo druhé,ale většinou však bohužel ani jedno.Tohle je ale naprosto jiná káva.Zde se toto skloubení povedlo až neuvěřitelně dokonale a já jen s otevřenou hubou od prvních minut sledoval,jak v neskutečné symbióze můžou tyto dva žánry šlapat,navzájem se doplňovat a podporovat se.Celý děj,všechny scény,dialogy,efekty,postavy a jejich představitelé,to vše je neskutečně zábavné,plné energie,mající gigantické koule a styl.Dokonale zde funguje humor,kadence nezapomenutelných hlášek je ohromující,celé to má kulervoucí spád a to vše je doplňeno o nevídanou lavinu otevřené brutality a místami i parádní řezničiny.V Doghouse ale navíc funguje i parádní atmosféra,a to ať už v hororové,tak v té komické formě.Masky a krvavé efekty jsou pak už jen třešničkou na dortu,jejich zpracování je naprosto masakrální!Pro mě je Doghouse zkrátka naprostou špičkou,neskutečně zábavnou jízdou,kde nevím,jestli se dřív dávit smíchy,nebo si užívat nehorázně krvavé a brutální show.Jeden z TOP filmíků,obrovská pecka a zábava.P.S.pokud bych měl jako spousta jiných uživatelů zde porovnat Doghouse se Soumrakem mrtvých,vítězem je jasně o několik tříd právě tato BOMBA!!! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama