Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Collection (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ). Zabijakovi sa však podarí zajať nádherné dievča menom Elena (Emma Fitzpatrick). Hoci Arkin s tým nechce mať nič spoločné, nemá na výber, pretože ho z nemocnice unesú žoldnieri najatí Eleniným bohatým otcom. Tí Arkina vydierajú a donútia ho pridať sa k ich tímu, ktorého cieľom je zachrániť nevinnú dievčinu z vrahovho úkrytu v starom hoteli, ktorý je plný smrteľných pascí. (nessbeal)

(více)

Videa (17)

Trailer

Recenze (296)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dunstan: Sám v hotelu (Argento).. Většina z toho, co stavilo Sběratele nad průměr horor-tortúrové produkce a u čeho si člověk nemohl říct, že už to někde Saw, nyní zmizlo jak návštěvníci diskotéky po senoseči. Depresivní atmosféra, mučivá bezvýchodnost situace, strach o osud postav a i ten Juan Fernández v roli Pastičkáře, co má oční rohovky zbroušené jak Riddick. Naopak přibyla nucená akčnost, wtf momenty a jedna sbírka zvadlejch růží - jednotka žoldáků, co jako by z břicha vypadla céčkovým filmům ze Syfy channelu. Dunstan vstoupil podruhé do téže řeky, ale vybral si období sucha.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V případě snímku „The Collector“ se mi líbila myšlenka, že se jedná o film, kde nejde o nic jiného než o tu krev, o ty efekty. U snímku „The Collection“ už jsem čekal přece jenom trochu víc, nějaký ten příběh, který se bude rozvíjet. Závěr nechává opět otevřená vrátka a já jsem zvědaví, jestli se do nich tvůrci ještě pustí. Předpokládám, že nikoli, ale ono je možné všechno. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Je to tady!! Lepší Horor, jsem si na začátek  roku, ani nemohl přát. Parádní, úvodní párty masakr !! Velice dobrá hudba, šílený záporák z jedničky, výtečné Gore, nuda zde nehrozí ani náhodou. Neskutečně, jsem si to užil. Best brutál, za měsíc leden a troufám si říct, že tohle zůstane v mojí Top 5 za rok 2013. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Někdo je numismatik, jiný filatelista, další třeba akvarista. Jsou ale tací (alespoň podle amerických scénářů), které rajcují torza lidských těl. Vše je samozřejmě těžce nucené a přepálené (kdyby opravdu došlo k úvodní senosečové scéně z diskotéky, k případu by byly okamžitě přivolané stovky zapálených detektivů), přesto bezvýchodnost situace v labyrintu smrtících pastí přidává téhle krvavé pohádce nějaké ty body navíc. Strach, zoufalství, bedna, a jedeme v tomhle solidním tempu a sympaticky úsporné délce na další level. Do toho všeho řemeslná režie a hlavní hrdinka v podání subtilní Emmy Fitzpatrick, která není jen dalším masem na porážku. Od toho tu jsou jiní a není jich zrovna málo!! Úsměvná jednohubka, která neublíží, i když nelze přehlédnout, že jakmile se scenáristé dostanou do úzkých, vymyslí první kravinu, jen aby děj posunula zase trochu kupředu!! ()

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

Atmosféra filmu bola dobrá s celkom fajn hudbou.Záver sa mi páčil najviac.Je to ináč dobrý nápad na zamyslenie. Predstavte si, že ktosi by vás hodil do krabice, zamkol a uniesol.Potom by vám dovnútra strieknul uspávacieho plynu a v bezvedomí si vás pripútal a splňoval si svoje sadistické chúťky.Rezal, hrýzol, škrabal... púšťal do vás chrobáky...predstavte si, že sa vám podarí uniknúť a vy si ho potom kdesi odchytíte....Ja by som na takého nachystal sikovky a jeho gule by spoznali stredovek. :D ...predstavujem si, že Arkinovi sa to v hlave pomätie a vznikne trojka- on v hlavnej úlohe. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • Arkin (Josh Stewart) má na pravém rameni vytetováno motto skotského clanu Stewartů "Virescit Vulnere Virtus", v překladu "Mužnost sílí utrpením". (JASON_X)
  • Když psi Collectora (Randall Archer) napadnou Arkina (Josh Stewart) a ostatní, tetování na Arkinově pravém rameni zmizí poté, co je pokousán. (ČSFD)

Reklama

Reklama