Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 4
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Videa (30)

Trailer 4

Recenze (261)

animaxis 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl byl bohužel asi nejlepší.Tam se mi taky dost líbila i hudba,což už moc neplatí u ostatních dílů.Některé masky jsou docela odfláknuté a dokonce ani pravá bludbádská podoba Monroe se moc nepovedla.První série se ještě dala sledovat i anime fanouškem jako já,ale druhá série je už taková slabší.Pilotní díl byl ale podle mě zvládnut mistrovsky a přišel mi jako více klučičí verze Buffy.U Kriinálky Grimm se vždy zabavím:) Edit:Druhá série je špatně natočená a místy už se jí něco nedá odpustit.Efekty už stojí za nic.Hvězdičku dolů. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Z lovu se stala prostě jen štvanice... absolutně sfušovaná třetí série tomu bohužel zasadila poslední hřebíček do rakve... Čemuž na pozitivním dojmu nepřídá ani dojebaný Cool náhlá změna dablerů... která vás prostě musí nasrat. Navíc ty hlasi se k těm postavám prostě nehodí.. Důvod proč bych to měl sledovat dál, vidím už jen v tom ... co sakra bude z těmi klíči/mapou? když už se to zase trošku pohlo vstříct hlavní dějové linii... nijak je to žalostné běda, běda... už to není ani vtipné, napínavé mysteriozní.... už to není vůbec nic.. V podstatě abych se přiznal.. teď už fandim jen Adalith... snat už bude té agonie brzo konec. Fandim a držim palce! :D Totálně prosranej potencionál... přesně tak: ()

Reklama

Tirion odpad!

všechny recenze uživatele

Asi to není zcela relevantní hodnocení seriálu, když hodnotím pouze pilotní díl, ale dál to sledovat nemůžu a zhnusen jsem natolik, že to hodnotit musím, abych své zhnusení vyjádřil veřejně. Tohle je pouze slátanina rádoby pop kultury dneška. Je to špatné, plné klišé a podprůměru. Scénář je komický, herci ho rozhodně dále neposouvají a jich samotných je mi líto. Tohle je pouze televizní loutka, znásilnění filmového umění a braní žánru a platformy seriálu jako rukojmí. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně povedený seriál. Nečekal jsem nic zajímavého, ale opak byl pravda. Nejvíc jsem se bál že to bude jen epizodní seriál bez nějakého většího děje. Naštěstí tohle bylo tak půl na půl. Ty díly kdy se to soustředí jen na hlavní linie jsou výborné. Líbí se mě ta proměna krásné Adalind, co mě naopak přišlo nedořešené byla proměna seržanta Wu, kdy to tam není nijak vyřešeno to že se mění. Škoda v poslední sérii, která je kratší že víc netlačí na pilu a ne vynechává ty epizodní díly, které jen vyplňují stopáž. ()

Roby 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po shlédnutí poslední řady už můžu seriál s klidem ohodnotit za vcelku nadprůměrný s vážně originálním tématem, který až na pár jedinců byl i dobře zahraný. Na vkus dnešní doby je poměrně drsný a strašidelný, ale není to nic co by vás budilo ze spaní. Osobně za nejlepší považuji konec čtvrté řady a celou pátou sérii. 83% ()

Galerie (3 314)

Zajímavosti (20)

  • V 15. epizóde 2. série si je možné všimnúť, že na budove, ktorá sa mala podľa popisu v titulku nachádzať vo Viedni, je okrem vlajky EÚ vyvesená vlajka Českej republiky. (pimpi)
  • Russell Hornsby si při natáčení vymkl kotník. Tvůrci událost zakomponovali do seriálu s tím, že si jeho postava vymkla kotník na dovolené. (Blackhand47)
  • V 7. epizodě 3. série se objevila čepel náramně podobná skryté čepeli z herní série "Assassins Creed". (Blackhand47)

Reklama

Reklama