Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Začalo to skvělou jedničkou,pokračovalo průměrnou dvojkou a skončilo povedenou trojkou. Efekty jsou stále kvalitní(scéna s létajícím Robocopem),akční okamžiky taktéž(jen toho násilí tu není tolik). Zklamala mě smrt Lewisové,jejíž laskavý charakter od poloviny filmu nahradila neméně sympatická doktorka Mary. Dobrých postav je tu dost,akce taktéž(ta je navíc doplněna legendární hudbou,jenz nás doprovází už od prvního dílu) a celkově je to na vysoké úrovni... Přítomnost RoboNinjů taktéž v pořádku,jen jejich souboje mohly být propracovanější. První díl to sice nepřekoná,ale je to povedenější než dvojka a remake jedničky... 70% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by si mohl podat ruku s filmem Temný rytíř povstal. No ano, je to uplně to samé.. samozřejmě je tu jen ten časový rozdíl s technikou, jinak naprosto stejně "velkolepé", záporák co se tváří celý film drsně a pak má neuvěřitelně debilní smrt, město naruby, převraty, akce, pár až trapných scén.. přesně jako Dark knight rises.. nechápu tedy ty rozdíly v hodnocení lidi :) ()

Reklama

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Celou dobu čekám kdy se Robocop sebere a rozestřílí ty sráče a znova rozbije pár místností v OCP. Japonce radši komentovat nebudu. No a když už myslím, že přichází Robocop, tak tam proletí jakýsi Ironman. Ještě, že aspoň hudba byla dobrá. PG13 Robocopovi vůbec, ale vůbec nesvědčí. A s porovnáním ke 2 tak ta nebyla tak hrozná jak tady do ní opět kopete. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Robert John Burke - (RoboCop) +++ Nancy Allen - (Anne Lewis) +++ Mario Machado - (Casey Wong) +++ Remy Ryan - (Nikko) +++ Jodi Long - (Nikkova mama) +++ John Posey - (Nikko otec) +++ Rip Torn - (The CEO) +++ Mako - (Kanemitsu) +++ John Castle - (Paul McDaggett) +++ Produkcia: Patrick Crowley +++ Scenár a námet: Frank Miller +++ ()

choze 

všechny recenze uživatele

Trojku holt natočili pro děcka, jak napovídá už volba režiséra. Satira je tatam (děti by ji nepochopily), brutalita taky (na nátlak cenzorů, kteří film ostře sledovali už v předvýrobě), dokonce i Peter Weller (dal přednost NAHÉMU OBĚDU), akce je o hovně, záporáci přehrávají jako prase, kladné postavy jsou otravné (Lewisová, počítačová holčička, černá odbojářka) a infantilní scénář se soustředí na pečlivé oddělení dobra a zla a na vytěžení komického potenciálu RoboCopa (jízda v hořícím vraku auta), zejména skrze početné rádobyvtipné hlášky. Ale beru to s klidem, páč mě na to jednak dvojka trochu připravila a pak RoboCopa jsem nikdy nijak zvlášť neprožíval. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (17)

  • Film byl natočen již v roce 1991, ale premiéry se dočkal až o dva roky později, jelikož se produkční společnost Orion potýkala s finančními problémy. (HellFire)

Reklama

Reklama