Reklama

Reklama

Reálná výzbroj a taktika US Navy SEALs ve filmu inspirovaném skutečnými událostmi. Když CIA odhalí teroristické spiknutí proti USA, jsou nasazeni do akce ti nejlepší z nejlepších – Navy SEALs, speciální jednotka zvláštních sil Námořnictva Spojených států amerických. Ale pokaždé, když zneškodní jednu hrozbu, objeví se další. Zasahuji po celém světě, od Čečenska a Filipín až po Ukrajinu nebo Somálsko. Členové SEALs sledují teroristy až na mexicko-americké hranice, kde má dojít k finálnímu střetu... (Bohemia MP)

(více)

Videa (29)

Trailer 2

Recenze (327)

italka63 

všechny recenze uživatele

Já si užila hlavně vojenské akce v džungli a Mexiku a i ten patriotismus tam byl, ale ruku na srdce, kdyby ho v sobě neměli, asi by byla spousta věcí jinak . Fakt je, že ani jeden voják nebyl ani trošku sympatický,co to ta marína nabírá?:-))))))Takovéhle filmy se těžko hodnotí, nikdo z nás u takovýchle misí nikdy nebude, takže veškerý názor je zprostředkovaný a subjektivní, ale nejsem pes, hudba šlapala a styl pc her mi vůbec nevadí, takže za to, že si někdo dobrovolně lehne na granát.....čtyři :-) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Relativity // Počet premietajúcich kín v USA: 3,053 // Otvárací Víkend USA: $24,476,632 // Ako tak čítam koment za komentom, nevidím nič iné, než len jak slabý a nudný tento akčný snímok je. Neviem čo pozerali ostatní, ale ja som pozeral výborne zrežírované akčné operácia amerických mariňákov bojujúcich za dobro veci. Je pravda, že tempo filmu po úžasnom začiatku jemne opadne, ale to nieje dôvod aby som svoje hodnotenie menil. ()

Reklama

Žralok 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála snímků, mapující práci speciálních úderných komand. Zde konkrétně sledujeme jedntku US Navy Seals Team 7, bojující proti teroristické hrozbě. Akce je natočená vyloženě skvěle. Teroristická hrozba až děsivě reálná. Jen nebojové scény jsou poněkud nudnější. Slouží ovšem jako výplň mezi jednotlivými misemi. Celkově film vyznívá naprosto perfektně. Za zmínku rozhodně stojí že se zde objevuje 8 aktivních členů SEALs a také vojáci podpůrných jednotek. Fanouškům žánru jednoznačně doporučuji. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

moc nechápu, s čím tady mají všichni problém.. já jsem viděl špičkovou realistickou akci, která působí tak uvěřitelně především díky obsazení skutečných mariňáků, jejichž herecké výkony mimo akční scény jsem při strhujícím tempu filmu absolutně neměl potřebu řešit.. a těch několik first-person záběrů musí rozhodně potěšit všechny herní nadšence :) ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Na "Činy Odvahy" jsem se hodně těšil. Přeci jenom jsem velký fanoušek válečných filmů a Act of Valor vypadal pořádně vymazleně. Kde jen tak uvidíte drsné hochy Navy Seals a ostrou munici v akci? Vlastně on je to na druhou stranu první vážný problém filmu. Herecké výkony jsou opravdu chabé. Věřím, že v reálu jsou to špičkoví vojáci, ale to neznamená, že umí hrát. Bohužel je to místy opravdu znát a působí to jak pěst na oko. Co se týče příběhu tak ten taky neoplývá nějakou extra zápletkou. Jedná se o klasický únos holky od CIA a následný teroristický útok na USA. Abych řekl pravdu stále kritizuji, ale přesto dávám velmi slušné hodnocení. Co se mi tedy tak moc líbilo? Zaručeně atmosféra a špičková vizualizace. Ponoření do válečného konfliktu je opravdu skvělé a záběry jsou více než dechberoucí. Je jasné, že fanoušci armády budou chrochtat blahem, protože co se týče výbavy a scenérie, to prostě nemá chybu. Kamera má u mě taky za jedna. Film působí místy jako filmový Call of Duty a to umocňuje hlavně kamera z prvního pohledu. Ovšem záběry akce jsou jedny z nejlepších, co jsem kdy ve filmu spatřil. Hudba je celkově skvělá a zpracování filmu jako celek je prostě super. I přes chyby, kterým tento snímek disponuje tak přesto je to parádní film. (90 procent) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (14)

  • Režijný debut bývalých kaskadérov Mikea McCoya a Scotta Waugha na poli celovečerných filmov. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa celkom v piatich krajinách – v USA, Kambodži, Mexiku, Portoriku a na Ukrajine. (m.a.t.o.)
  • Film je věnován všem bojovníkům speciálních jednotek, kteří se obětovali za svou zemi od 11. září. (Lucasion)

Související novinky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Speed a Colossus míří z monitorů na plátna

Speed a Colossus míří z monitorů na plátna

26.05.2012

Konkrétně Need for Speed a Shadows of the Colossus, dvě mimořádně úspěšné počítačové hry. Přestože jde o různé žánry a jejich adaptace vznikají u různých studií, oba filmy mají něco společného.… (více)

Reklama

Reklama