Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Zánik

  • USA Justice League: Doom
Trailer

Obsahy(1)

Liga spravedlivých sestává z nejlepších superhrdinů a ochránců lidstva. Pro Temného rytíře však zároveň představuje ty nejnebezpečnější lidi planety. Batman proto sestavil super tajný nouzový plán pro případ, že by se některý z hrdinů vymkl kontrole. Když tato data ukradne skupina nových záporáků, musí se Liga připravit na střetnutí, které prověří sílu jejího spojenectví. Animovanému dobrodružství ze světa DC Universe propůjčili své hlasy v původním znění hvězdy jako Kevin Conroy, Tim Dally nebo Nathan Fillion. Připravte se na příběh, který obrátí vzhůru nohama vše, co znáte o Lize spravedlivých i o samotné podstatě hrdinství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

ptsd 

všechny recenze uživatele

Tentokrát do Justice League nemá jednoduché, pěkné vidět že i hrdinové dostanou na "prdel". Akce spousta, jen škoda že se ještě víc nezaměřili na postavy a závěr byl takový jednoduchý. Zdá se mi že každý JL dost táhne Batman. Chci víc prostoru pro ostatní, ale to se vzhledem k počtu postav asi dobře udělat nedá. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, jako by tvorba DC animáků skákala nahoru a zase dolů. Oproti Krizi na dvou Zemích je to opět slabší díl. Čekal jsem tedy solidnější zápletku, která ale asi zůstala jen na papíře, příběh byl strašně předvídatelný. Akce se dostavilo přemíra, doopravdy si nemůžete stěžovat na nedostatek, protože se pořád něco děje a postavy ani nemají možnost se na chvíli zastavit. Ale ta výplň mezi akcí nebyla bůhvíjaká, dialogy se mi zdály chvílemi hluboké, měly nějaké poselství a silný dopad, ale v celkovém součtu spíše jen průměrné. Našlo by se zde pár momentů, z kterých jde mráz po zádech a v divákovi to zanechá nějakou emoční odezvu(například scéna na střeše mrakodrapu, kde je postřelen Superman kryptonitovou kulku), ale to je jen jedna kapka v moři, a to mi prostě a jednoduše nestačí. Batman by si podle popisu zasloužil větší prostor, připadalo mi, že ačkoliv se všechno děje jen kvůli němu, tak se na obrazovce stejně moc neukazuje. Závěr s bombou fakticky přehnaný. Ale drží se to pořád na linii JL Válkou. Za mě dávám 63 % ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,056,345 //počet predaných kusov 160,945Tržby za predaj DVD v USA $1,354,877 //počet predaných kusov 99,723║ Určité nápady dosť dobré ale nedotiahnuté, lebo tvorcovia sa zas museli zamerať hlavne na klasickú zápletku dobra a zla, kde sa misky váh presýpajú z jednej strany na druhú až ostanú na tej správnej strane, takže zápletka ničím výnimočným neprekvapí, škoda, keby sa radšej tvorcovia venovali charakterom postáv, ktoré v určitých úsekoch mali čosi do seba, takto len priemer. /60%/ ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tenhle film překvapil jak jen mohl-nejspíš to je taky místním hodnocením, kde se s plným počtem velmi šetří :) .Tohle je ale opravdová lahůdka pro všechny fandy JL(a světa DC vůbec). Každý charaktér je vymazlený do detailů s citem a rozvahou(i ten stařík Alfred se na supermalém prostoru stal postavou, kterou si člověk krásně vychutná). Tvůrce evidentně nesvazovaly finance nebo nějáká rutinérská lenost, protože na tu animaci je radost se koukat-ať už to jsou Lanternovy nápadité konstrukty, ladnost soubojů W.W. nebo třeba vizuální orgie v podání bitky matanů=radost pohledět.. Navíc to celé není postavené jen na parádní akci ale součástí hry je i jistá psychologická rovina, která znovu ukazuje hloubku a důslednost Batmanovy geniality a skrze něj zaostřuje na ostatní členy JL.. Ta Lauren Montgomery prostě evidentně ví co dělá a zlepšuje se v tom, a já se každým dalším filmem víc a víc těším na její budoucí projekty. =V rámci žánru(čti: pro milovníky DC úchylné na JL ;) )-Špička(80%) ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

V tomhle případě měla J.L. možná až velké sousto, které během 73 minut nemohlo být podáno tím nejlepším způsobem. Ze všech těchto kreslených DC komixovek, co jsem viděl (a neviděl jsem jich málo), je tohle asi největší globální skáza se kterou se potýkají a má to jisté rezervy. Ovšem co si budem nalhávat, stopáš kolem 75 mint je u všech těchto filmů záměrně dodržena, protože základem je pobavit diváka, vytáhnout na ně tu "nostalgickou" kreslenou akční kanonádu, která je skvělá a přitom nepřestřelit jakýsi standard, možná i finanční náklady a neřešit příliš scénaristické díry. V téhle kinematografické podobě, je totiž scénář až na druhém místě. Nejsem zklamán, ale mohlo to být údernější. PS: Pro mě je Justice League asi potincálně zajímavější materiál než Avangers, takže doufám v jejich brzkou hranou podobu. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (3)

  • Film je volně inspirován komiksem „Tower of Babel“ od Marka Waida z roku 2000. (Caszidy)
  • Film je věnován památce zesnulého Dwayneho McDuffieho, autora komiksové předlohy, který zemřel 21. 02. 2011 ve věku 49 let. (Conspi)
  • Jedná se o první film o Lize spravedlivých, ve které se objevil skutečný Cyborg z naší reality. (jh666)

Reklama

Reklama